Saç Ekimi Sonuçları
Öncelikle merhaba değerli forum takipçileri ektirenler ektirmeyi düşünenler...15 gün evvel arenamedde ekimimi gerçekleştirdim buradan sizlere öncesininde sonrasınında fotoğraflarını atacağım daha şok dökülmem baslamadı. Procapil %3 içeren sprey özel şampuan ve biotin gingko bloba at kuyruğu ekstatı içeren hap,yanında xpecia ve artı olarak biotin günde 5 mg alıyorum yani günde sabah 3 akşam 3 tok karnına takviye edici vitamin alıyorum mümkün oldugunca. Sizlere fotoğraflarımı paylaşacağım. İlk gün vs. Donor bölgem kaşınmaya başladı ufak ufak saç dökülmeleri oluyor 5 10 tel kadar ön eki bölgesinde dökülme yok şuan 15. Gün sizlere paylaşıyorum teşekkürlerÖn bölgeye yaklaşık 4300Tepe bölgeye 500 greft sıklaştırma uygulandıTepe bölgelerin garantisi verilmedi ama ön bölgenin gerçekren kayda değer güzel olacağı söylendi siz değerli üyelerin yorumlarını beklemekteyimAlın çizgisi sizce nasıl?Ekim nasıl?Donör bölgem nasıl?Başlıca merak ettiklerimTeşekkür ederimİlk günden itibaren mi kullanmaya başladınız ?
Kardesim 10 numara olmuş.Ön çizgide Doğallıkta Gayet iyi..
Alıntı yapılan: YasinGuler - 28 Haziran 2018, 20:44:28Öncelikle merhaba değerli forum takipçileri ektirenler ektirmeyi düşünenler...15 gün evvel arenamedde ekimimi gerçekleştirdim buradan sizlere öncesininde sonrasınında fotoğraflarını atacağım daha şok dökülmem baslamadı. Procapil %3 içeren sprey özel şampuan ve biotin gingko bloba at kuyruğu ekstatı içeren hap,yanında xpecia ve artı olarak biotin günde 5 mg alıyorum yani günde sabah 3 akşam 3 tok karnına takviye edici vitamin alıyorum mümkün oldugunca. Sizlere fotoğraflarımı paylaşacağım. İlk gün vs. Donor bölgem kaşınmaya başladı ufak ufak saç dökülmeleri oluyor 5 10 tel kadar ön eki bölgesinde dökülme yok şuan 15. Gün sizlere paylaşıyorum teşekkürlerÖn bölgeye yaklaşık 4300Tepe bölgeye 500 greft sıklaştırma uygulandıTepe bölgelerin garantisi verilmedi ama ön bölgenin gerçekren kayda değer güzel olacağı söylendi siz değerli üyelerin yorumlarını beklemekteyimAlın çizgisi sizce nasıl?Ekim nasıl?Donör bölgem nasıl?Başlıca merak ettiklerimTeşekkür ederimİlk günden itibaren mi kullanmaya başladınız ?Evet hocam ilk günlerden itibaren vitamin takviyelerine basladım 6ay kadar kullandım 1ay finans ta kulllandım ama bıraktım yan etki yaptı hiç gerek yok saçı düzeltecez diye cinsel hayatından olursun. Dhaa sonra araştırdım kan yapıcı şeyleri demir nasıl alabilirim dışarıdan diye takviyeler aldım iyi beslendim sigaraya ara versem yada bıraksam belki cok daha iyisi olabilirdi sigara kafa tasındaki kılcal damarları inanılma etkiliyor yani konumu bastan sona inceleyen yeni ekim yapmış arkadaslara yada tavsiye isteyenlere sürecimi bastan sona aktardım yardımcı olabildiğimi düşünüyorum bir nebzede olsa
saçlar harika olmuş keşke her saç ekimi sonucu böyle olsa dedirten cinsten güle güle tara kardeşim çok yakışmış.
Kardeşim çok doğal ve güzel sonuç güle güle taraÇok teşekkür ederim hocam yorum için herkese nasip olsun insallah
Hayırlı olsun çok güzel sonucunuz maşallah sizede çok yakışmış
saç ektiripte sonunda böyle havalı fotoğraflar atmak herkese nasip olmuyor malesef inşallah bizede nasip olur diyelim