Saç Ekimi Sonuçları
Saçlar çok yakışmış ateş ediyorsun kardeşim.Mühendislik mi okuyorsun idefe herkesi almıyorlar diye biliyorum🔫🔫
Alıntı yapılan: tankçı - 14 Mayıs 2019, 22:39:53Saçlar çok yakışmış ateş ediyorsun kardeşim.Mühendislik mi okuyorsun idefe herkesi almıyorlar diye biliyorum🔫🔫Eyvallah aga teşekkür ederim,bilgisayar müh. okuyorum.
Alıntı yapılan: komsermesutgüneri - 14 Mayıs 2019, 22:59:10Alıntı yapılan: tankçı - 14 Mayıs 2019, 22:39:53Saçlar çok yakışmış ateş ediyorsun kardeşim.Mühendislik mi okuyorsun idefe herkesi almıyorlar diye biliyorum🔫🔫Eyvallah aga teşekkür ederim,bilgisayar müh. okuyorum.hayırlı olsun saçlar güzel olmuş pc mühendisliği zor bi meslek ama önü gayet açık eğer başarılı olursan maasları aşırı iyi:) abimden biliyorum:D
Makasla oldu değil mi?
Böyle daha seyrek duruyor ama yakışmıştırda:)
Alıntı yapılan: Hintell - 20 Mayıs 2019, 14:41:21Böyle daha seyrek duruyor ama yakışmıştırda:)Yok aga yakışmadı Aynen kısayken seyrek duruyor her şeyi paylaşıyorum sürecin seffaf olmasına adına.
bi ekim daha olsa şöyle sakal vs pek bi sorun kalmaz finas kullanmalısın bence bu arada
saç ekimi ile elde ettiğin saçı bu kadar kısa kesmek hiç bir zaman iyi olmaz .en güzeli ne aşırı uzatmamak nede aşırı kısa tutmak ikisinin ortası üç beş cm falan ideali.
4500 grefte oranla 2500-3000 civarı bir başarı saglamissiniz saçlarınız kısa kestirmissiniz yakindan bakildiginda siz nasıl gozlemliyorsunuz