Gönderen Konu: Arenamed 4500 Greft 27 Haziran 2018  (Okunma sayısı 52758 defa)

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arenamed 4500 Greft 27 Haziran 2018
« Yanıtla #285 : 08 Şubat 2019, 10:49:31 »
Öncelikle ekimin hayırlı olsun. Bazı konulara değinmek istiyorum;
1. Saçlarının ince olduğundan ve çıkan saçların bazılarının ise ultra ince olduğundan bahsetmişsin, benim nacizane fikrimce ekilen bölgenin kanlanmasıyla alakalı olabilir. Yani yeteri kadar kan ile beslenmiyorsa ekilen saçlar, bu onların ultra ince olmasına ve dolayısıylada kapatıcılıklarının düşük seviyede olmasına sevep olabilir. Peki bunun çözümü nedir? Bunu senin araştırman gerek. Ben sana çok basit bir fikir olarak günlük saçına yapacağın 10 dakikalık masajın bile sana fayda sağlayacağını söyleyebilirim. Daha kesin bir sonucu bilen arkadaşlar yorumlayabilir. Dermaroller olayını da bu konu için araştırabilirsin. Fayda sağlayabilir.

2. Egzama için gittiğin doktorun da dediği gibi ne yap et stresten uzak dur. Çok fazla saç konusunu takmamaya çalış. Spor, müzik, eğlence ve kendi zevkine uygun her türlü aktivite ile stres olayını var ise yenmeye çalış. Çünkü tam bir bilgi sahibi değilim lakin egzama olayının saçların senin tabirin ile ultra ince çıkmasına sebebiyet vermesi durumu söz konusu olabilir. Bunu da araştırmanı tavsiye ederim. Baş bölgesinde oluşan Egzemanın saçın yapısına bir etkisi var mıdır?
Hocam çok tesekkurler tavsiyeleriniz için. Dediğiniz konuları araştıracağım. Stres konusuna gelirsek mühendislik okuyorum ve stres yaşamamak elde degil ozellikle vize final büt haftalari. Baska işlerle de ugrasiyorum mezun olana kadar yaklaşık 2 sene böyle stresli geçecek yapcak bir şey yok ama egzemayi geciren bir tedavi yontemi gercekten yok mu bunu merak ediyorum.

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #286 : 08 Şubat 2019, 10:54:52 »
ben egzamada sürekli kafamı kuru tutuyordum.yani her gün yıkıyordum ve yağlanmıyordu tenim .bilmiyorum senin cildin nası  ama benim yağlı ve bir gün yıkamazsam kızarıklıklar sadece saç değil suratta da çıkıyor.ilaçlar pek fayda etmez ama tavsiye edebileceğim travazol var.aslında başka bir şey için bu ilaç ama egzamaya da iyi geliyor fakat bu saçsız derideeki egzama için kullanıyordum.egzama için advantan krem veriyorlar ama dediğim gibi saçlı derini her gün steril tutarsan problemin azalabilir,en azından benim böyle oldu.losyonların cildini daha çok tahriş edebilme imkanı olabiliyor ama kişiden kişiye göre değişebilir durum.

saç döken bir şey değil egzama.hani çok çok çok ileri bir durum değilse.bir çok kişide var artık egzama onun için moral bozma.saçlar için ise eğer o vertexi kurtarmak istiyorsan finas kullan dostum.yoksa ekim ile kapanabilcek vertex değil o diye düşünüyorum.belki yanlarda kalanların hepsini üste ektirirsen ki çok uçuk bir fikir bu .

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #287 : 08 Şubat 2019, 18:11:49 »
ben egzamada sürekli kafamı kuru tutuyordum.yani her gün yıkıyordum ve yağlanmıyordu tenim .bilmiyorum senin cildin nası  ama benim yağlı ve bir gün yıkamazsam kızarıklıklar sadece saç değil suratta da çıkıyor.ilaçlar pek fayda etmez ama tavsiye edebileceğim travazol var.aslında başka bir şey için bu ilaç ama egzamaya da iyi geliyor fakat bu saçsız derideeki egzama için kullanıyordum.egzama için advantan krem veriyorlar ama dediğim gibi saçlı derini her gün steril tutarsan problemin azalabilir,en azından benim böyle oldu.losyonların cildini daha çok tahriş edebilme imkanı olabiliyor ama kişiden kişiye göre değişebilir durum.

saç döken bir şey değil egzama.hani çok çok çok ileri bir durum değilse.bir çok kişide var artık egzama onun için moral bozma.saçlar için ise eğer o vertexi kurtarmak istiyorsan finas kullan dostum.yoksa ekim ile kapanabilcek vertex değil o diye düşünüyorum.belki yanlarda kalanların hepsini üste ektirirsen ki çok uçuk bir fikir bu .
Teşekkürler dostum . Bendeki egzemada kirmizilik pek yok  ama ilerleyen süreçte olur mu bilemiyorum. Pul pul deri olayi var su asamada. Her gün düzenli kafami yikayacağim zamanla bakarim faydali oldu mu diyerek. Doktorun verdiği losyonu kullanmayacagım. İnsallah soylediginiz gibi sac dokucu etkisi yoktur. Tesekkurler tekrardan.

Lamazi_52

• Full Member
« Yanıtla #288 : 08 Şubat 2019, 18:42:29 »
Maşallah hocam saç gerçekten insanı değiştiriyor ya umarım bizde böyle güzel tatmin edici sonuçlar alırız 😊

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #289 : 14 Mart 2019, 19:29:57 »
261. Gün

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #290 : 14 Mart 2019, 19:30:37 »
261.Gün Devamı

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #291 : 14 Mart 2019, 19:33:24 »
261. Gün Devamının Devamı

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #292 : 16 Mart 2019, 09:12:23 »
öncelikle hayırlı olsun bence finastired kullanabilirsin 2.bi ekim düşünüyorsan hem onada faydası olur bende 22 yaşındayım yaklaşık 3aydır finas kullanıyorum bi yan etki hiç görmedim desem yeridir

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #293 : 16 Mart 2019, 10:06:46 »
Güzel komser açıklığa göre güzel sonuç sen ne düşünüyorsun?
Global Moderator

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #294 : 16 Mart 2019, 10:36:21 »
Donörü biraz daha yakından çeker misin? İyi toparlamış gibi görünüyor. 2. Ekimi kaldırır gibi, sen ne düşünüyorsun?

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #295 : 16 Mart 2019, 10:58:19 »
Başkan tam topiklik saç bence, bi dene istersen.

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #296 : 16 Mart 2019, 14:29:08 »
Donörü biraz daha yakından çeker misin? İyi toparlamış gibi görünüyor. 2. Ekimi kaldırır gibi, sen ne düşünüyorsun?

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #297 : 16 Mart 2019, 14:57:51 »
Toplu cevap vermiş olayım. Biraz da özetlemek istiyorum. 6.aydan sonra çıkış zaten olmuyor biliyoruz ama bi saçlarda kalınlaşma dönemi oluyor. O kalınlaşma bende çok olmadı sanırım. Bu zamana kadar biotin, expecia, finas,mınox vs. hiç kullanmadım. Kullanırsam finas kullanıcağım ama henüz değil. Forumda genç yaştaki insanlara finas önerılmesını de dogru bulmuyorum. Çoluğu çocuğu olan biri olsam tabiki kullanırım ama daha çok vakit var. Yanıltıcı fotoğraflar atmıyorum atsam övgüler alırdım ama gereksız yani kıme ne faydası var. Ön görüntüm eskine göre dağlar kadar farketti o açıdan memnunum.Ön bölümün hemen arkasında seyreklıkler mevcut. Oralar daha sık olabilirdi.Orada memnuniyetsizliğim var. Orta ve arkaya dogru daha az ekıldı zaten.Ordaki seyreklıgı normal karsılıyorum. Vertex'e ekim olmamıstı ve vertex de daha acılmaya basladı.(Ekimle ilgili olduğunu sanmıyorum zaten seyrinde dökülecekti.)

Ekim sana olmaz ,dönorun şöyle zayıf böyle zayıf diyenlerde benı dusunurek uyarmak istedi eyvallah ama iyi ki yaptırmısım. Eski fotoğraflarıma bakıyorum tüyleri saç sanıyomusum bildiğin kelmişim :)
Tabi insan olmuşken en iyisini istiyo zamanla ama  yani ektırirken ne kadar çıksa şu kadar cıksa bıle mutlu olurum dıyodum şimdi daha sık olsaydı falan dedıgım oluyo ama ekteki fotoğrafa bakınca şükrediyorum.

Maksimum bütcem ortadaydı öğrencıyım sonucta. Hatta çok param olsa idi bile sana ekim yapamayız dencek ortamda 4400 liraya şu hale gelmek beni mutlu etti.

2.ekim düşünüyorum ama param yok :) Enflasyon bizi de vurdu para artıramıyorum biriktirmek için :) İşe başlayınca falan olabilir belkı 2.ekim. Vertex'deki beni arkadan  40 yaşında gösteren parlaklığı azaltacak ve vertexden de ortalara doğru biraz sıklaştırıcak ekim planım var. Bence dönor ve sakal müsait. Tüm kafada seyreklikten kurtulcağımı sanmıyorum ama kel dedirtcek konumdan da kurtulacağıma inanıyorum 2.ekimde.

Topic düşünmüyorum şu an için görüntümden rahatsız degılım. Vertex den rahatsızım ama oraya nasıl topic surecem bılmyıorum hıc denemedım acıkcası da her gun boyle bıseyle ugrasmak istemem.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #298 : 16 Mart 2019, 18:07:29 »
Kardeşim donör iyi toparlamış gerçekten, bu baya şans senin için. Saçlarının ince telli olduğunu biliyorum, sakal takviyesiyle daha iyi kapatıcılık sağlayabilirsin. Bir düşün derim. Tabii ki 2. ekimi düşünürsen.

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #299 : 25 Mart 2019, 00:58:01 »
Eyvallah teşekkür ederim bakalım imkanlar oluşursa neden olmasın.

Facebook Twitter Instagram