Öncelikle ekimin hayırlı olsun. Bazı konulara değinmek istiyorum;
1. Saçlarının ince olduğundan ve çıkan saçların bazılarının ise ultra ince olduğundan bahsetmişsin, benim nacizane fikrimce ekilen bölgenin kanlanmasıyla alakalı olabilir. Yani yeteri kadar kan ile beslenmiyorsa ekilen saçlar, bu onların ultra ince olmasına ve dolayısıylada kapatıcılıklarının düşük seviyede olmasına sevep olabilir. Peki bunun çözümü nedir? Bunu senin araştırman gerek. Ben sana çok basit bir fikir olarak günlük saçına yapacağın 10 dakikalık masajın bile sana fayda sağlayacağını söyleyebilirim. Daha kesin bir sonucu bilen arkadaşlar yorumlayabilir. Dermaroller olayını da bu konu için araştırabilirsin. Fayda sağlayabilir.
2. Egzama için gittiğin doktorun da dediği gibi ne yap et stresten uzak dur. Çok fazla saç konusunu takmamaya çalış. Spor, müzik, eğlence ve kendi zevkine uygun her türlü aktivite ile stres olayını var ise yenmeye çalış. Çünkü tam bir bilgi sahibi değilim lakin egzama olayının saçların senin tabirin ile ultra ince çıkmasına sebebiyet vermesi durumu söz konusu olabilir. Bunu da araştırmanı tavsiye ederim. Baş bölgesinde oluşan Egzemanın saçın yapısına bir etkisi var mıdır?