Gönderen Konu: Arenamed 4500 Greft 27 Haziran 2018  (Okunma sayısı 52749 defa)

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arenamed 4500 Greft 27 Haziran 2018
« Yanıtla #270 : 03 Ocak 2019, 22:37:35 »
Kanka saçların cok yakışmış.güzel olmuş açıklığına göre. Ortalarına zaten az greft ekilmişti buna rağmen güzel bir çıkış olmuş. Biraz daha güzel olacak.Hayırlı olsun tekrardan kanka .
Eyvallah kanka çok teşekkürler.

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #271 : 24 Ocak 2019, 12:39:57 »
212. Gün genel olarak olarak memnunum. Şükür ediyorum ama rahatsız olduğum noktalar var. Saçlarım çok ince biliyorsunuz ve uzadıkça üstten bakıştaki görüntüden görebileceğiniz üzere seyrek görüntü oluşuyor. Kelleşmeden önce saçlarım kıvırcığa yakın dalgalı bir haldeydi ama o zaman çok daha fazla saçım vardı rahatsız olmuyordum fakat şuan o kadar saçım yok ve dalgalı olması şekil vermek ve dolgun gözükmesi anlamında dezavantaj yaratıyor sanki. Ve bazı alanlar da daha sık olabilirdi. Özellikle şakak tarafı ve şakak arkası bölümler orta bölümdeki sıklığa sahip değil. Saçlarım zaten ince bir de vertexe doğru çıkan saçlar da ultra ince çıktı. Vertex e doğru pek greft ekilmese de ekilenler çıktı gibi ama çok ince ve kapatıcılığı çok az. Keşke takımlara zarar vermeyen şekilde bir ilaç olsa ama yok . Finasa a yaşım gereği bulaşmak istemiyorum. Bu zamana kadar herhangi bir ilaç kullanmadım ama 12 ay dolduktan sonra Xpecia'yı denerim belki.
Farklı ışık ve açılarda çekmeye çalıştım. Ters ışık yok.

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #272 : 24 Ocak 2019, 12:40:42 »
Devamı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #273 : 24 Ocak 2019, 12:42:57 »
komserim güzel olmuş be saçlar :) ben çok beğeniyorum senın saçlarını açıklığına göre bu arada donör de harika toparlamış alım bellı değil biraz daha çıkar bu donörden sorunsuz gibime geldi keşke yeterli donörün olsaydı aranamed bu kafayı kapatırmış kople
Global Moderator

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #274 : 24 Ocak 2019, 16:46:28 »
komserim güzel olmuş be saçlar :) ben çok beğeniyorum senın saçlarını açıklığına göre bu arada donör de harika toparlamış alım bellı değil biraz daha çıkar bu donörden sorunsuz gibime geldi keşke yeterli donörün olsaydı aranamed bu kafayı kapatırmış kople
Çok teşekkürler Hintell :) 2.Ekim şart zaten biraz da rezerv var söylediğin gibi hayırlısı bakalım.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #275 : 24 Ocak 2019, 17:00:26 »
Arenamed sakaldan alım yapmıyor sanırım. 2. ekim için sakaldan destek aldırman daha mantıklı geliyor bana. Tabi sürecin iyi, saçların çok iyi çıkıyor. Açık alan genişmiş.

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #276 : 24 Ocak 2019, 17:46:31 »
Arenamed sakaldan alım yapmıyor sanırım. 2. ekim için sakaldan destek aldırman daha mantıklı geliyor bana. Tabi sürecin iyi, saçların çok iyi çıkıyor. Açık alan genişmiş.
Teşekkür ederim. İkinci ekim için sakal destekli Şahin Bey'i düşünüyorum eğer mezun olmadan yaptırırsam. Mesleğe geçmiş olursam farklı alternatiflere de yönelebilirim zaman gösterecek.

wathmon

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #277 : 27 Ocak 2019, 21:07:15 »
Merhaba öncelikle ekim öncesi ve ekim sonrası saçlarınıza baktığımda gerçektrn büyük değişim olmuş. Daha da gelişeceğine eminim lakin bir konu varki ve belki bende ektirdim benimde başıma gelecek olan bir konu var. 4500 greft ekiliyor ve en kötü 2 ile çarpıyorsunuz 9000 tel eder. Tamam da nereye gitti bu kadar tel? Neyse çok fazla kurcalamadan tekrar hayırlı olsun daha da güzel olacak. Donörünüz müsaitse arka tarafa da ekim yapıp bu şekilde saçsızlıktan kurtulursunuz inşallah.

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #278 : 27 Ocak 2019, 22:43:56 »
Merhaba öncelikle ekim öncesi ve ekim sonrası saçlarınıza baktığımda gerçektrn büyük değişim olmuş. Daha da gelişeceğine eminim lakin bir konu varki ve belki bende ektirdim benimde başıma gelecek olan bir konu var. 4500 greft ekiliyor ve en kötü 2 ile çarpıyorsunuz 9000 tel eder. Tamam da nereye gitti bu kadar tel? Neyse çok fazla kurcalamadan tekrar hayırlı olsun daha da güzel olacak. Donörünüz müsaitse arka tarafa da ekim yapıp bu şekilde saçsızlıktan kurtulursunuz inşallah.
Teşekkür ederim yorumlariniz için. Kurcalayabilirsiniz problem yok, açikcasi bu ekimin başarı oraninda net bir kaniya varamadim. Forumdaki bu yoldan geçen arkadaşlarin başari orani konusundaki degerlendirmelerini bekliyorum.

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #279 : 28 Ocak 2019, 00:29:23 »
22 yaşında bu nasıl bir dökülme böyle yahu.ama en azından ta en başından saç ekimi işini hallediyorsun,30 larda saç ekimi ile uğraşmıyacaksın :)

ön taraflardaki çıkışlar çok güzel bu sanırım yaşının çok genç olması sayesinde yaraların hızlı kapanıyor.güzel bir süreç ,hayırlı olsun ilk ekimin .

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #280 : 28 Ocak 2019, 09:12:25 »
22 yaşında bu nasıl bir dökülme böyle yahu.ama en azından ta en başından saç ekimi işini hallediyorsun,30 larda saç ekimi ile uğraşmıyacaksın :)

ön taraflardaki çıkışlar çok güzel bu sanırım yaşının çok genç olması sayesinde yaraların hızlı kapanıyor.güzel bir süreç ,hayırlı olsun ilk ekimin .
İnşallah öyle olur :) Teşekkür ederim.

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #281 : 07 Şubat 2019, 21:36:16 »
Yaklaşık 2 aydır saçımda kepek sorunu vardı(ben öyle zannediyordum) şampuan değiştirdim yine olmadı bugün cildiyeye gittim. Egzema başlangıçı varmış. Saçımı elime sürttükçe dökülen şeyler kepek değil deri parçalarıymış. Farklı ilaçlar verebilirim ama saç köklerine zarar verir dedi. Dermovate diye bi losyon verdi bunu 2 hafta kullan dedi. İlerleyebilir falan dedi o zaman ilerlememesi napmam gerekıyo dedım tedavısı yok ılerleyebılır dedı stres vs. den dolayı dedi. Yani bir çözüm yolu tedavi yolu sunmadı sinir oldum açıkçası. Böyle bi durum yaşayan oldu mu ne yapabilirim ?

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #282 : 07 Şubat 2019, 22:15:36 »
Yaklaşık 2 aydır saçımda kepek sorunu vardı(ben öyle zannediyordum) şampuan değiştirdim yine olmadı bugün cildiyeye gittim. Egzema başlangıçı varmış. Saçımı elime sürttükçe dökülen şeyler kepek değil deri parçalarıymış. Farklı ilaçlar verebilirim ama saç köklerine zarar verir dedi. Dermovate diye bi losyon verdi bunu 2 hafta kullan dedi. İlerleyebilir falan dedi o zaman ilerlememesi napmam gerekıyo dedım tedavısı yok ılerleyebılır dedı stres vs. den dolayı dedi. Yani bir çözüm yolu tedavi yolu sunmadı sinir oldum açıkçası. Böyle bi durum yaşayan oldu mu ne yapabilirim ?

bende zaman zaman bu problemi yaşıyorum ilaç şampuan şu bu işe yaramıyor kendi keşfettiğim bir yöntemle geçirdim :)  şaçımı yıkarken tırnaklarımı geçiriyorum saç derisini tırmıklıyorum resmen bir kaç hafta bu şekilde yıkadıktan sonra geçiyor uzunca bir süre tekrarlamıyor ama banyodan sonra saç derim biraz acıyor ve hassaslaşıyor kısa bir süre  :)

MMT

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #283 : 08 Şubat 2019, 00:41:55 »
Öncelikle ekimin hayırlı olsun. Bazı konulara değinmek istiyorum;
1. Saçlarının ince olduğundan ve çıkan saçların bazılarının ise ultra ince olduğundan bahsetmişsin, benim nacizane fikrimce ekilen bölgenin kanlanmasıyla alakalı olabilir. Yani yeteri kadar kan ile beslenmiyorsa ekilen saçlar, bu onların ultra ince olmasına ve dolayısıylada kapatıcılıklarının düşük seviyede olmasına sevep olabilir. Peki bunun çözümü nedir? Bunu senin araştırman gerek. Ben sana çok basit bir fikir olarak günlük saçına yapacağın 10 dakikalık masajın bile sana fayda sağlayacağını söyleyebilirim. Daha kesin bir sonucu bilen arkadaşlar yorumlayabilir. Dermaroller olayını da bu konu için araştırabilirsin. Fayda sağlayabilir.

2. Egzama için gittiğin doktorun da dediği gibi ne yap et stresten uzak dur. Çok fazla saç konusunu takmamaya çalış. Spor, müzik, eğlence ve kendi zevkine uygun her türlü aktivite ile stres olayını var ise yenmeye çalış. Çünkü tam bir bilgi sahibi değilim lakin egzama olayının saçların senin tabirin ile ultra ince çıkmasına sebebiyet vermesi durumu söz konusu olabilir. Bunu da araştırmanı tavsiye ederim. Baş bölgesinde oluşan Egzemanın saçın yapısına bir etkisi var mıdır?

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #284 : 08 Şubat 2019, 10:40:26 »
bende zaman zaman bu problemi yaşıyorum ilaç şampuan şu bu işe yaramıyor kendi keşfettiğim bir yöntemle geçirdim :)  şaçımı yıkarken tırnaklarımı geçiriyorum saç derisini tırmıklıyorum resmen bir kaç hafta bu şekilde yıkadıktan sonra geçiyor uzunca bir süre tekrarlamıyor ama banyodan sonra saç derim biraz acıyor ve hassaslaşıyor kısa bir süre  :)
Çok kafama yatmadı bu yöntem çok teşekkürler yine de :)

Facebook Twitter Instagram