Gönderen Konu: Arenamed 4500 Greft 27 Haziran 2018  (Okunma sayısı 52705 defa)

PagaroN

• Hero Member
Ynt: Arenamed 4500 Greft 27 Haziran 2018
« Yanıtla #16 : 29 Haziran 2018, 13:36:01 »
Merhaba
Ekiminiz hayırlı olsun. Manuel ekim yaptırmak istiyordunuz diye hatırlıyorum. 4500 greft donör bölgenizi baya zorlamış duruyor. Sonuçlarının bilincinde olduğunuzu yorumlarınızdan anlayabiliyoruz.
Ekiminiz sizin tercihinize göre geriye doğru sık bir şekilde yapılmış. 4500 greft yeterince açıklığınızı kapatacaktır. İlerleyen süreçte vertex e sakal destekli bir ekim daha yapılırsa kellik sorununuzdan kurtulabilirsiniz.
Arena son zamanlarda çok güzel planlarla ekim ve donör bölge konusuna "artık" hassasiyet gösterdiğini bizlere bi nevi ispatlar nitelikte işler yapması sevindirici.
Umarız sitemizde uzun süre (ekimden önce) bulunmanız birçok konuda size fayda sağlamıştır. Bundan sonraki süreçte paylaşımlarınızı bekliyoruz.
Geçmiş olsun. Hayal ettiğiniz saçlar sizin olsun.
Selamlar...

lorenzo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 29 Haziran 2018, 13:55:02 »
donöre baltaylami girdi gecmis olsun insallah  Itedigin gibi olur ama cok hirpalamislar donörü

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 29 Haziran 2018, 14:14:04 »
Ekimin Hayırlı Olsun , İnşallah İstediğin sonuca Ulaşabilirsin .
Greft Sayısına Göre Tatmin edici olacaktır.

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 29 Haziran 2018, 14:30:29 »
Merhaba
Ekiminiz hayırlı olsun. Manuel ekim yaptırmak istiyordunuz diye hatırlıyorum. 4500 greft donör bölgenizi baya zorlamış duruyor. Sonuçlarının bilincinde olduğunuzu yorumlarınızdan anlayabiliyoruz.
Ekiminiz sizin tercihinize göre geriye doğru sık bir şekilde yapılmış. 4500 greft yeterince açıklığınızı kapatacaktır. İlerleyen süreçte vertex e sakal destekli bir ekim daha yapılırsa kellik sorununuzdan kurtulabilirsiniz.
Arena son zamanlarda çok güzel planlarla ekim ve donör bölge konusuna "artık" hassasiyet gösterdiğini bizlere bi nevi ispatlar nitelikte işler yapması sevindirici.
Umarız sitemizde uzun süre (ekimden önce) bulunmanız birçok konuda size fayda sağlamıştır. Bundan sonraki süreçte paylaşımlarınızı bekliyoruz.
Geçmiş olsun. Hayal ettiğiniz saçlar sizin olsun.
Selamlar...

Çok teşekkürler. Manuel ekimi hakkıyla yapan merkezler az sayıda ve ücretleri de pahalıydı. Öğrenciyim,bu yaz da stajım vardı İstanbul'da.Bütçeme uygun fiyat-performans anlamında araştırma yaptım. Forumun çok katkısı oldu bana. İnsanları ekim süreçlerini takip ettim forum sayesinde ve şuan nelerle karşılaşabileceğimi az çok kestirebiliyorum. Donör konusunda biraz korkutucu vakalar gördüm forumda ama baktığım zaman sabrettiklerinde donörlerinin kapandığını gördüm. Arenanın ektiklerinin de çıkmadığı vakaya rastlamadım. Çok fazla ekim yaptıkları ve nw6 olan kişileri de ayırt etmeden ektikleri için tecrübeli olduklarını düşündüm.Çekincelerimi de dile getirip o şekilde anlaşmıştık operasyona. Bana 4500 ekebiliriz donör konusunda sabredersen dediler tamam dedim bu benim tercihimdi.Operasyon esnasında ekip bana saç tellerimin ince olduğunu ve yanlış hatırlamıyorsam da saç derimin sert olduğunu söylediler. Bu sebeple greftlere zarar vermemek adına hızlı hareket etmediklerini söylediler nitekim 9 buçuk saat sürdü operasyon. Mikromotorun devirine bakmıştım operasyon esnasında minumuma yakındı.Özenle çalıştılar gerçekten ama bana mı denk geldi yoksa herkese mi böyle bunu da forumdaki diğer sonuçlardan görmüş olacağız.Forum sayesinde saç ekimi konusunda bilinç kazandım ve ben de sonuç ne olursa olsun detaylı paylaşım yapacağım. Bunu borç bilirim.

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 29 Haziran 2018, 14:34:26 »
donöre baltaylami girdi gecmis olsun insallah  Itedigin gibi olur ama cok hirpalamislar donörü
"baltaylami " demeseniz iyiydi ama neyse. alınan greft sayısından dolayı ve donorümün zayıf olmasından dolayı hırpalandı zaten farkındayım.

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 29 Haziran 2018, 14:35:13 »
Ekimin Hayırlı Olsun , İnşallah İstediğin sonuca Ulaşabilirsin .
Greft Sayısına Göre Tatmin edici olacaktır.
Teşekkür ederim inşallah.

equinox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 29 Haziran 2018, 15:16:34 »
Benim anladığım Arenamed'in donör alanda açtığı delikler birbirine çok yakın ve sık oluyor. Yani yeteri kadar boşluk bırakmıyorlar.  Bu yüzden kan dolaşımı bozuluyor ve iyileşme süreci uzuyor.

Bu arada ekiminiz hayırlı olsun. Umarım en güzel sonucu alırısnız.

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 29 Haziran 2018, 15:26:22 »
Teşekkür ederim. Dediğiniz olay mantıklı geldi bana da.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 29 Haziran 2018, 18:01:43 »
 Dostum 4500 grefti nereden aldılar diye düşünürken bir şey farkettim senin saclar boynunun yarısına kadar iniyor. Aslında fut operasyonunda uzman olan bir merkez güzel bir sonuc yaratabilir. Bence bu ekimden sonra futuda düşünmelisin arkalar için
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 29 Haziran 2018, 18:15:12 »
Dostum 4500 grefti nereden aldılar diye düşünürken bir şey farkettim senin saclar boynunun yarısına kadar iniyor. Aslında fut operasyonunda uzman olan bir merkez güzel bir sonuc yaratabilir. Bence bu ekimden sonra futuda düşünmelisin arkalar için
türkiye de yaptıramayacağı için yurt dışı da arkadaş için pahalı olur.Fut ülkemizde geçerli bir çözüm yolu değil, ben sadece bir yerde fütursuzca fue övülüyorsa orada fut savunuyorum :D. Yoksa tabi ki norwood6+ olan herkes için fut+fue hatta bi zaman sonra bht daha iyi bir çözüm yolu.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 29 Haziran 2018, 18:38:08 »
türkiye de yaptıramayacağı için yurt dışı da arkadaş için pahalı olur.Fut ülkemizde geçerli bir çözüm yolu değil, ben sadece bir yerde fütursuzca fue övülüyorsa orada fut savunuyorum :D. Yoksa tabi ki norwood6+ olan herkes için fut+fue hatta bi zaman sonra bht daha iyi bir çözüm yolu.
haklısın unutmuşum türkiyede fut yapan yer yok😂. Dediğin gibi 3 ü bir arada yapılsa süper sonuçlar çıkar ortaya bunu en iyi yapan dr umar adama tamamen boş bir kafa ver sana sırma saclı olarak geri verir.😂
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 29 Haziran 2018, 19:47:42 »
Dostum öncelikle merhaba benim konumdan senide gördüm ekimin başarılı gözüküyor bence 2.bir ekimde olacak düşündüğün sanırım sık ve güzel bir ekim var burdaki deneyimli arkadaşlarımız konuya daha mutabık ama ben beğendim umuyorum güzel sonuçlar alırız hintil arkadasımızın ekimi biraz imrendirdi beni açıkçası bakalım daha güzel olabilir. Ekimin başarılı sebze verye ağırlıklı beslenip vitaminlerimizi eksik bırakmıyoruz unutma

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 29 Haziran 2018, 19:59:36 »
Dostum öncelikle merhaba benim konumdan senide gördüm ekimin başarılı gözüküyor bence 2.bir ekimde olacak düşündüğün sanırım sık ve güzel bir ekim var burdaki deneyimli arkadaşlarımız konuya daha mutabık ama ben beğendim umuyorum güzel sonuçlar alırız hintil arkadasımızın ekimi biraz imrendirdi beni açıkçası bakalım daha güzel olabilir. Ekimin başarılı sebze verye ağırlıklı beslenip vitaminlerimizi eksik bırakmıyoruz unutma
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.Hepimizin sonucu güzel olur umarım.

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 30 Haziran 2018, 12:12:52 »
4.Gün

Facebook Twitter Instagram