Gönderen Konu: Dhi ve fue arasındaki farklar  (Okunma sayısı 5215 defa)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Ynt: Dhi ve fue arasındaki farklar
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2018, 15:49:14 »
Dhi'nin fue ye oranla saç kökünün tutma olasılığı nedir?Böyle bir veri elimizde var mıdır acaba?Bununla ilgili bir yazıya malesef rastlamadım.Yorumlarınızı bekliyorum.

Fue bir ekim yöntemi değil toplama biçimidir.
Dhi ise Kalem tekniği ile ekimdir , normalde Slit yöntemi kullanılıyor kanal açarak ekim yapılıyor.

Dhi - Kalem Yönteminin Bence artıları ;
Daha sık Ekim yapılabiliyor.
Greft Kaybı / Fire Hemen Ekildği için fazla olmuyor kanal açmak için süre geçmiyor.
Şok Dökülme Fazla olmuyor

Tabi İki Ekim Yöntemininde İşinin Ehli Kişiler Tarafından Gerçekleştirince olağan üstü sonuçlar alabiliyorsun tercih sana kalmış. :)

Hmtaksz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Haziran 2018, 16:39:27 »
Fue bir ekim yöntemi değil toplama biçimidir.
Dhi ise Kalem tekniği ile ekimdir , normalde Slit yöntemi kullanılıyor kanal açarak ekim yapılıyor.

Dhi - Kalem Yönteminin Bence artıları ;
Daha sık Ekim yapılabiliyor.
Greft Kaybı / Fire Hemen Ekildği için fazla olmuyor kanal açmak için süre geçmiyor.
Şok Dökülme Fazla olmuyor

Tabi İki Ekim Yöntemininde İşinin Ehli Kişiler Tarafından Gerçekleştirince olağan üstü sonuçlar alabiliyorsun tercih sana kalmış. :)
Sloocer' ı andım bi an :)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 27 Haziran 2018, 19:05:50 »
Sloocer bu işi 55 kere açıkladı heralde :)
The World is Yours

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 27 Haziran 2018, 21:46:22 »
Başlığı görünce birden heyecan yaptım, sonra bir göz attım “ aaa yazmışım zaten “ oldum:)
Benden hızlı çıkmış bburkay:)

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 27 Haziran 2018, 22:32:23 »
Başlığı görünce birden heyecan yaptım, sonra bir göz attım “ aaa yazmışım zaten “ oldum:)
😀

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 27 Haziran 2018, 23:12:09 »
Yeni yetenekler çıkıyor forumda yavaş yavaş :)
Global Moderator

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 28 Haziran 2018, 00:56:05 »

Organik saç ekimi diye birşey varmış bir de, vücut yağından kök hücreden bahsediyorlar, saç ekiminde devrim  diyorlar biraz da bunu anlatır mısın 😄 sana da bir değişiklik olsun 😄
The World is Yours

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 28 Haziran 2018, 07:57:11 »
Hımm enteresan 😀

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 28 Haziran 2018, 11:04:12 »
Organik saç ekimi diye birşey varmış bir de, vücut yağından kök hücreden bahsediyorlar, saç ekiminde devrim  diyorlar biraz da bunu anlatır mısın 😄 sana da bir değişiklik olsun 😄

daha once anlattim bunu Tonny ... lutfen dikkatlice takip ediniz yazdiklarimi:)

Her sektorde pazarlanmak istenen urune bazi isimler takilarak akilda kalicilik etkisi , merak uyandirma ve bilinirlik gibi ozellikler atfedilmektedir.Boylece urun markalasma ve buna bagli olarak kolay pazarlama gibi unsurlarida kolayca elde eder.Sac ekiminde ise Goldfue, Safir plus, Organik,Igneli ekim,silver Ekim, Somon-Dna takviyeli sac ekimi, Prp destekli, robotlu ekim,3d laser..... vs. gibi sifatlar ile bu algi yapilmaya calisilmaktadir.

sac ekimi proseste gayet basit bir sekilde isler.Mevcut donorden saclar bir sekilde hasarsiz alinir, ekim alanina acilacak kesilerin icersine yerlestirilir. Durum boyle olunca basariyi getiren seyler cok aciktir aslinda:

1.sart saglikli bir donor
2.sart alimin saglikli yapilabilinmesi
3.kanallarin yeterli siklikta ve nitelikte olmasi
4.ekim sirasinda en az hasarla greftlerin yerlestirilmesi....

greftlerin uygun ortamda bekletilmesi, planlama, adrenalin dozajinin iyi ayarlanmasi ....vs seklinde de uzatilabilir bir listedir bu.

Organik ekim ise yine bir ekim merkezinin pazarlama stretejilerinden biri oldugunu dusunuyorum.sanirim plastik cerrah olan ve yillardir liposaction , bel bolgesinden yag alma gibi estetik operasyonlar yapan bir hekimin (op.dr. Cihantumur) , ortaya koydugu bir sistem. Ekim oncesi kendisi operasyona girerek yagli bel bolgesinden briraz yag alip , prp misali sacli deriye enzajte ediyor, kendi deyimi ile "gubreleme " yapiyor, akabinde sac ekim operasyonunu farkli bir ekibe yaptiriyor.

yakin bir arkadasim yaptirdi, normal bir ekime gore alim yapilan bel bolgesindeki agrilarin disinda hic bir farki yok. zaten yag ile somon baligi ile, altin kapama slitler ile bu is olacak olsa inan herkez kasa kasa somon stogu yapar, ekim oncesi yag depolayip organik ekime girer.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 28 Haziran 2018, 11:39:25 »
Bir kere saç dökülmesinin sebeplerini ve mantığını kavrayan bilinçli bir saç ekimi yaptıracak kişi organik saç ekiminin yada prp gibi ürünlerin ne kadar saçma işe yaramaz ve tamamen marketink projeler olduğunu şıp diye anlar.
Global Moderator

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 28 Haziran 2018, 12:12:55 »
Açıklamalar için teşekkürler. Biz biliyoruz bunların ekime herhangi bir katkısı olmayan ticari amaçlı yöntemler!! olduğunu ama insanlar isimlerdeki illüzyona kanmaktadır. Bu bilgilerin sıkça paylaşılması faydalı ve uyarı niteliğinde olmaktadır.
The World is Yours

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 28 Haziran 2018, 14:28:51 »
Açıklamalar için teşekkürler. Biz biliyoruz bunların ekime herhangi bir katkısı olmayan ticari amaçlı yöntemler!! olduğunu ama insanlar isimlerdeki illüzyona kanmaktadır. Bu bilgilerin sıkça paylaşılması faydalı ve uyarı niteliğinde olmaktadır.
👏

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #13 : 28 Haziran 2018, 16:41:54 »

Mesajını görünce gülmeye Başladım :) Seni Örnek alıyorum diyelim.

Ama Hep Aynı sorular soruluyor aslında sabit başlıklar açıp konu açıldığında direk link verilebilinir.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 28 Haziran 2018, 20:51:09 »
Mesajını görünce gülmeye Başladım :) Seni Örnek alıyorum diyelim.

Ama Hep Aynı sorular soruluyor aslında sabit başlıklar açıp konu açıldığında direk link verilebilinir.

Var aslında “saç ekimi teknikleri” isimli bir sabitlenmiş konu ama yeterli seviyede okunmuyor demek ki bu sorular sürekli sorulduğuna göre
The World is Yours

Facebook Twitter Instagram