Valla hocam son bir şansım kaldı. onu da riske atamam.
şöyle kendi videoları ile ifade edeyim:
'' 20 ile 25 yaş arası çocuklar var; onlar buradan saçı alıyorlar ve buraya koyuyorlar''
evet, olay temelinde bu olabilir ve herkes bütçesine göre tercihler yapabilir.
ancak geçenlerde koray erdoğan'ın asistan yetiştirme videosunu izlemiştim. ne kadar güzeldi. tabiki koray erdoğan titizliği ve tecrübesi bekleyemezsin ama bu şekilde de olmaz.
şimdi bnish hair'e gitsem, igf bilmemne derken 7-8 bin tl çıkar cebimden.
bu işi yapan, sürecin başından sonuna kadar başında duran doktorlar var. onlarda da bütçe 9 binden başlıyor. riske değer mi sence?
inceleyin bnish hair in sayfasını; bilgehan bey sadece uğruyor. zaten kendisi bütün işlemi kendi yaptığını vs de belirtmiyor. ama görünen o ki çizim yapma dışında hiç bir işlem yapmıyor. sadece ismen orada.
hatta burada ekim konularında 'opr. dr. bilgehan aydın' yazılmasını da anlamıyorum. hakan doğanay ekim yapınca hakan doğanay, hakan doğanay'ın ekibi ekim yapınca 'hakan doğanay'ın ekibi' olarak başlık açılıyorsa
Bnish hair için ise ' bilgehan aydın'ın ekibi' olarak başlık açılmalı. çünkü insanları yanılttığını düşünüyorum. orada ekim işlemi operatör doktor tarafından yapılmıyor. denetiminde yapılıyor. o da uğrayıp hal hatır sorma şeklinde...