Merhaba, Ekimin üstüne konuşmanın artık bir gereği yok kardeşim. Saçın tutup tutmaması kişinin biyolojik yapısı ile ilgili tabiki olabiliyor, fakat aynı dönem içersinde hatrı sayılır bir oranda ekimlerin sonuç vermemesi veya az sonuçlanması sorunun büyük oranla ekim merkezinden olduğunu kanıtlar niteliğindedir. 2 soru kafanda olsan: 1 .si para iadesi alsam mı 2.si revizyon yaptırsam mı ? Şimdi sen bizlere danışıyorsun iyi güzel de sen merkez ile görüştün mü para iadesi konusunda ? Eğer ki para iadesini yaparlarsa paranı al cebine koy ve su anda yaptıkları ekimleri takip et, baktın ki sonuçlar iyi o zaman bilgehan beyde ekiminizi yaptırabilirsiniz. Bence en iyi senaryo budur diye düşünüyorum. Fakat iade yi yapmayacaklar ise yine 2 seçeneğin var: 1.si revizyon (en iyi senaryo) 2.si de tekrar acı çekip hüsrana uğramak istemiyorum diyip hayallerine veda etmek.
Biliyorsun ben revizyon yaptırdım, donör anlamında büyük kaybım olmadı 2 . ay içersindeyim. Bu akşam fırsat bulursam fotoğraf eklicem, bi bakarsın belki karar vermede yardımcı olur size.
Hayırlısı olur hakkınızda inş.