Gönderen Konu: saç ekim tavsiye  (Okunma sayısı 4873 defa)

kontrolkalemi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
saç ekim tavsiye
« : 26 Haziran 2018, 16:25:35 »
merhabalar,
yaklaşık 2 yıldır saç ekme fikrimi kurban bayramı tatilinde fiiliyata dökmek istiyorum. ağustos sıcağı planlama için uygun bir tarih mi? özel sektörde çalışıyorum ne kadarlık bir süre insan içine çıkamayacağım  :D
 yaş 36, istanbul'dayım bu arada.  formu takip ettiğim kadarıyla asmed harika işler çıkarıyor ama bütçe kısıtına takıldığı için elemek zorunda kaldım. yüksek olasılık İlhan serdaroğlu gibi gözüküyor. ilhan hoca ön ve şakak kısımlarında iyi ama tepede vasat gibi.
 birde formlarda hiç görmedim ama bir uygulamasını gördüğüm ve gidip tanıştığım  Op.Dr. Sacit Karademir var. çok başarılı bir çalışma çıkarmıştı.  kendisi Amerikan hastanesinde plastik cerrahi. natures diye de bir yeri var nişantaşı'nda. üstadların bu dr hakkında bilgisi var mı?

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: saçt ekim tavsiye
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2018, 17:50:11 »
Merhaba,

Yaş ve dökülme tipi olarak saç ekimine gayet uygun duruyorsunuz, tabii ki bir doktor kontrolünden geçmenizi tavsiye ederim.

Çok güneşli havalar saç ekimi için "daha az" uygun dönemler. Güneş altında kalınması ve ekimden sonra bir süre güneş ışığının direkt olarak ekilen bölgeye gelmesi tavsiye edilen şeyler değil.

Ne kadarlık bir süre insan içine çıkıp çıkamayacağınız tamamen sizinle alakalı bir durum. Bazıları görüntülerini daha fazla umursuyor. En azından 3-4 hafta saç ekimi yapıldığı anlaşılacaktır, haberiniz olsun. Bence saklamaya da çalışmayın zaten.

Bu forumda neredeyse her gün yeni bir paylaşım yapılıyor ancak hala ekimi paylaşılmamış onlarca doktor olduğunu düşünüyorum. Türkiye'ye gelip ekim yaptıran yabancı hastaların seçtiği, beğendiği ancak bu forumda yer almayan isimler var. Onlar nereden, nasıl bulup karar veriyorlar emin değilim. Sacit Karademir'in saç ekimi hakkında bir yorum yapamayacağım ancak kısa bir araştırmadan sonra kendisinin saç ekimi dışında bir çok estetik operasyon da yaptığını gördüm. Saç ekimi camiasında "sadece saç ekimi yapan doktor" daha makbule geçiyor, daha güvenilir duruyor "her türlü estetik işi yapan operator doktor"'a göre.

İyi şanslar :)

kontrolkalemi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Haziran 2018, 11:55:31 »
Merhaba,

Yaş ve dökülme tipi olarak saç ekimine gayet uygun duruyorsunuz, tabii ki bir doktor kontrolünden geçmenizi tavsiye ederim.

Çok güneşli havalar saç ekimi için "daha az" uygun dönemler. Güneş altında kalınması ve ekimden sonra bir süre güneş ışığının direkt olarak ekilen bölgeye gelmesi tavsiye edilen şeyler değil.

Ne kadarlık bir süre insan içine çıkıp çıkamayacağınız tamamen sizinle alakalı bir durum. Bazıları görüntülerini daha fazla umursuyor. En azından 3-4 hafta saç ekimi yapıldığı anlaşılacaktır, haberiniz olsun. Bence saklamaya da çalışmayın zaten.

Bu forumda neredeyse her gün yeni bir paylaşım yapılıyor ancak hala ekimi paylaşılmamış onlarca doktor olduğunu düşünüyorum. Türkiye'ye gelip ekim yaptıran yabancı hastaların seçtiği, beğendiği ancak bu forumda yer almayan isimler var. Onlar nereden, nasıl bulup karar veriyorlar emin değilim. Sacit Karademir'in saç ekimi hakkında bir yorum yapamayacağım ancak kısa bir araştırmadan sonra kendisinin saç ekimi dışında bir çok estetik operasyon da yaptığını gördüm. Saç ekimi camiasında "sadece saç ekimi yapan doktor" daha makbule geçiyor, daha güvenilir duruyor "her türlü estetik işi yapan operator doktor"'a göre.

İyi şanslar :)

MetyourMaker hocam, değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Sacit hoca ileilgili Hintell üstadın kötü bir tecrübesi olmuş. direk eledim. ilhan hoca ile 5 temmuzda yüzyüze görüşeceğiz.  bakalım ne çıkacak?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 27 Haziran 2018, 13:09:13 »
Şanslıymıssın sadic e gitmeden burayı buldun.. doğru biyere gidersen bu saç harıka olur
Global Moderator

kontrolkalemi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 27 Haziran 2018, 14:54:13 »
Şanslıymıssın sadic e gitmeden burayı buldun.. doğru biyere gidersen bu saç harıka olur

eywallah, verilmiş sadakam varmış :) siteyi oluşturanların emeğine sağlık. dünden beri çok şey öğrendim.
üstad siz Asmed de yaptırmışsınız kötü model görmedim gerçekten çok iyiler ama fiyat beni aşıyor. dün İlhan hoca da 8500 TL lerden bahsetti.Acıbadem 4K, Okan  üniv. 5,5K, lale keskin 5K istediler.  10K TL ye kadar önereceğiniz başka birleri var mı?

technicz9

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 27 Haziran 2018, 15:03:02 »
fayda maliyet açısından bakarsanız serdar hocayı tavsiye ederim,anestezi ve alımı kendi yapıyor,alınan greftleri asistanlar kanal açıp ekiyorlar...
Dünle beraber gitti düne ait ne varsa,bugün yeni şeyler söylemek gerek.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 27 Haziran 2018, 15:20:32 »
Yakın zamanda bende İlhan hocayı düşünüyorum açıkçası 1 senedir araştırıyorum benim için de tabiri caizse fiyat performans açısından İlhan hoca en uygun duruyor.Ancak tek sıkıntı bu forumda İlhan hocanın konusu acanlarin birçoğu geri dönmüyor yani çok nadir sonuc görebiliyorum onlarında biri iyi biri kötü o yüzden tedirginliklerim var diyebilirim.Ancak yinede bana başka seçenek kalmıyor gibi deneyeceğim olursa olur olmazsa da kader diyip hayata devam :) Yani siz de böyle düşünüyorsanız İlhan hoca uygun gibi, 2 hafta kabuk dökümü ve eğer kızarıklığa da çok takilirsaniz 1 ay gibi dışarı cikamazsiniz yada sapkayla çıkarsınız bilginize.Gecmis olsun sizede.

kontrolkalemi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 27 Haziran 2018, 16:03:01 »
fayda maliyet açısından bakarsanız serdar hocayı tavsiye ederim,anestezi ve alımı kendi yapıyor,alınan greftleri asistanlar kanal açıp ekiyorlar...

teşekkür ederim paylaşımınız için.

kontrolkalemi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 27 Haziran 2018, 16:07:50 »
Yakın zamanda bende İlhan hocayı düşünüyorum açıkçası 1 senedir araştırıyorum benim için de tabiri caizse fiyat performans açısından İlhan hoca en uygun duruyor.Ancak tek sıkıntı bu forumda İlhan hocanın konusu acanlarin birçoğu geri dönmüyor yani çok nadir sonuc görebiliyorum onlarında biri iyi biri kötü o yüzden tedirginliklerim var diyebilirim.Ancak yinede bana başka seçenek kalmıyor gibi deneyeceğim olursa olur olmazsa da kader diyip hayata devam :) Yani siz de böyle düşünüyorsanız İlhan hoca uygun gibi, 2 hafta kabuk dökümü ve eğer kızarıklığa da çok takilirsaniz 1 ay gibi dışarı cikamazsiniz yada sapkayla çıkarsınız bilginize.Gecmis olsun sizede.
teşekkürler Emre  doğru bir tespit son hal paylaşımı çok az. eğer biz yaptırırsak en azından gün ve gün paylaşalım :)
Emre hazır sende ilhan hocayı düşünüyorsan birlikte gidip grup indirimi alalım. bir arkadaşım daha var. 3 kişi için iyi fiyat verebilir :)

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 27 Haziran 2018, 16:25:35 »
Valla olabilir açıkçası benimki az greft olduğu için gecen sene bana dediği fiyat zaten uygun eğer degistirmezse ama daha inerse tabiki hayır demem öğrenci adamım :D Hangi gün gidelim?

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 27 Haziran 2018, 18:24:56 »
Butcenız dogrultusunda hakan doganay ve hakan doganayın ekıbıne bakabilirsiniz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 28 Haziran 2018, 11:45:25 »
eywallah, verilmiş sadakam varmış :) siteyi oluşturanların emeğine sağlık. dünden beri çok şey öğrendim.
üstad siz Asmed de yaptırmışsınız kötü model görmedim gerçekten çok iyiler ama fiyat beni aşıyor. dün İlhan hoca da 8500 TL lerden bahsetti.Acıbadem 4K, Okan  üniv. 5,5K, lale keskin 5K istediler.  10K TL ye kadar önereceğiniz başka birleri var mı?

Asmed fiyatı evet pahalı. Gideceğin dr ye sen karar vermelisin araştırıp sadic gibi tehlikeli bir seçim yaparsan ozaman seni uyarırız.
Global Moderator

kontrolkalemi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 05 Temmuz 2018, 13:28:59 »
Butcenız dogrultusunda hakan doganay ve hakan doganayın ekıbıne bakabilirsiniz

tavsiye için teeşkkürler. Hakan hocaya whatsapp üzerinden fotoğrafları paylaştım. donör yetersiz sakaldan da alınması  gerekiyor dedi ekibinden birisi. hakan hoca yaparsa  saç 1Euro/greft, sakal 1,5Euro/ greft, hakan hoca değil de yetiştirdiği ekip yaparsa 9bin TL diye teklif verdiler.

kontrolkalemi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 05 Temmuz 2018, 13:29:55 »
Valla olabilir açıkçası benimki az greft olduğu için gecen sene bana dediği fiyat zaten uygun eğer degistirmezse ama daha inerse tabiki hayır demem öğrenci adamım :D Hangi gün gidelim?

hocam kusura bakma ben iletiyi kaçırdım. bugün 17.30 gibi gideceğim.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 06 Temmuz 2018, 00:18:28 »
hocam kusura bakma ben iletiyi kaçırdım. bugün 17.30 gibi gideceğim.

Bende aradım 11 i musaitmis sadece randevu aldım görüşüp baglayacam inş bu sefer

Facebook Twitter Instagram