Gönderen Konu: Uzun saçlar daha mı çok dökülür ?  (Okunma sayısı 6509 defa)

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Uzun saçlar daha mı çok dökülür ?
« Yanıtla #15 : 26 Haziran 2018, 00:15:07 »
Hepimiz saçlarımız yüzünden "algıda seçicilik" mağduru oldugumuzdan böyle kıyaslara giriyoruz. Genetik çarkıfelek in vurmadigi insanlarda saçın fiziksel yapısının hicbir önemi yok. Işyeri arkadaşım var 3 senedir tanıyorum kendisini herifin saçlarını bir kez temiz ve düzenli görmedim ya:) Sürekli yağlı, kepekli ve kirli. Herif gamer sabaha kadar oyun oynayıp işe gelen bir android. Sacları da omuzlarında. Taş çatlasın duşta 2-3 tel dökülüyor diyor. Koca evrenin bize kestiği bilet bu ah ah...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 26 Haziran 2018, 00:26:17 »
Hepimiz saçlarımız yüzünden "algıda seçicilik" mağduru oldugumuzdan böyle kıyaslara giriyoruz. Genetik çarkıfelek in vurmadigi insanlarda saçın fiziksel yapısının hicbir önemi yok. Işyeri arkadaşım var 3 senedir tanıyorum kendisini herifin saçlarını bir kez temiz ve düzenli görmedim ya:) Sürekli yağlı, kepekli ve kirli. Herif gamer sabaha kadar oyun oynayıp işe gelen bir android. Sacları da omuzlarında. Taş çatlasın duşta 2-3 tel dökülüyor diyor. Koca evrenin bize kestiği bilet bu ah ah...

Halkaten benimde öyle arkadaşlarım var ne kadar şanslı olduklarının farkında değiller malesef bu hastalık bizde var çok şansısız.
Global Moderator

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 26 Haziran 2018, 06:37:39 »
Halkaten benimde öyle arkadaşlarım var ne kadar şanslı olduklarının farkında değiller malesef bu hastalık bizde var çok şansısız.

Acaba diğer dünyada bize güzel saçlar verilecek mi

Kaya gibi sağlam
Katran gibi siyah
Rüzgar vurdukça sevindiren
Bakildikça yüz güldüren
Cennet hurilerini cezbeden

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 26 Haziran 2018, 10:28:15 »
Gidince mesaj atarım dınodin kardeşim sana😂
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #19 : 26 Haziran 2018, 19:00:39 »
Genel de saçına kıymet verenlerin daha çok saçı dökülüyor :). Hiç kendine bakmayanlarında sırma gibi saçı olunca bir eh diyorsun ister istemez :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram