Gönderen Konu: Ekilen saçları geri  (Okunma sayısı 2454 defa)

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekilen saçları geri
« : 22 Haziran 2018, 21:30:44 »
İyi günler,
Ben 9 sene önce saç ekimi yaptirmistim, ön ve tepe üstüne toplam 4300 greft gerçekleşti.
Şimdi yaşım 44,ve üst taraflar baya döküldü kalanlarda çok zayıf, bu şu demek bir kaç seneye onlarda tamamen dökülür.
6 ve 7 Ağustosta ikinci saç ekimimi yaptiricam. Doner bölgesinde fazla saç olmadığı için sakal 2000 ve esnede 1000 greft alınarak toplam 3000 greft ekilicek Dr. Özgür bey tarafından.
Geçen hafta kendisiyle görüşmem oldu, saçlarımı incelerken, ön çizgi, sağ șakakın çok berbat ekildigini söyledi, tabi ben bunu 9 sene hiç fark etmedim, ama ben sonra baktığımda gerçekten dediği doğruymuş.. Yarım santim daha fazlalık var sol șakaka göre.
Dr. Özgürün tavsiyesi, oradaki bulunan greftleri çıkarmak istiyor, ve ön çizgiyi böylece düzelte biliriz dedi. Benim tavsiyem, ön çizgiyi biraz öne alarak düzeltmemiz mümkün olurmu sorduğumda. İyi görüntü olmaz dedi bana, çünkü zaten kaș ve saç çizgisi arasında 7 cm var, daha aşağı inersek doğallıgi bozulur dedi.
Şimdi size soruyorum, ekilen saçlar geri cikardimi iz ne derece kalır.
Veya benim yerimde olsanız neye karar verirsiniz...
Tșk ederim
Soru sora bilirsiniz

sargon

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekilen saçları geri
« Yanıtla #1 : 22 Haziran 2018, 22:33:26 »
Hocam selamlar, özgür nalbant hoca sakaldan ekim yapmıyordu normalde sakaldan ekim yapmaya mı başladı. Yada özgür hoca dediğiniz özgür nalbant mı :)

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Haziran 2018, 22:46:27 »
Özgür Öztan HLC ANKARA

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 22 Haziran 2018, 23:04:55 »
Olan saçım yerinden sökülüp tekrar ekileceğinde çıkacağının garantisi varmı?ben bu mantığı gerçekten anlamıyorum zaten çok zor kazanılıyor saç ,varsın yönleri biraz bozuk olsun .çokmu kötüde yönler görüntüyü gerçekten fazlasıyla bozuyorsa bilemeyeceğim ama o saçın yerinden sökülüp tekrar ekim yapılacağı sahada extra bir travma olmayacakmı belki sırf bu yüzden sık bir ekim yapılamıyacak,hani üç beş tel saçtan bahsediyorsak problem yok ama yüzlerce saç telinden bahsediyorsak bence bulaşmayın.

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Haziran 2018, 23:28:39 »
Hocam garantisi var, sonuçda ekim yapacak doktor çok tecrübeli doktor, zaten dediğin gibi olsa doktor çıkarmaz yerinde o saçları. Konu o değil, konu eğer ekilen saçlar geri cikardimi tahribat kötü olurmu, sanırım 40 50 saç teli çıkarılacak...
Ayriteden insan bile bile yüzüne veya alnına iz biraktirimi, tabiki hayır. O yüzden ben şu an kararsızım, bir an ekim günü gelse de, ne olacaksa olsun diyorum.
Ayriteden resimlerde gördüğünüz gibi, 3000 greft o çizilmiş alanı yeterince doldururum..?

Saygılar

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 23 Haziran 2018, 02:17:32 »
İz kalmaz kardeşim merak etme ,iz kalacak olsa normal ekimdede kalır.bu iş için çok ufak  punch kullanıyorlar yani iz kalma olasılığı yok rahat ol.
O tepedeki çizdiğin alanı 3000 greft fazlasıyla kapatır yeterki ekilen saçlar çıksın.

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 23 Haziran 2018, 15:12:43 »
Sol șakak biraz eğri ekilmiș, bu yüzden Dr. Özgür bey oradaki saçları alarak düzeleceğini söyledi, bana iz kalacağını da söylemişti...

Facebook Twitter Instagram