Dorusu bende hayal kirikligina ugradim ikinci bir ekim konusu artik asla sacima mudale ettirmeyi dusunmuorum
Benim acikligim cok rahat kapatalibilicek bi aciklikti o bile olmadi gecem zamanda ne degisir bekleyip gormek lazim
Ayni zamanda gidip konusmakta birsey cozmucek ama bariz olan birsey var bna gosterilen fotograflarla bendeki sonuc arasinda daglar kadar fark var
Doğrusu hayal kırıklığına uğramakta haklısınız,süreç tam tamamlanmamış olmasına rağmen şu an çok gelecek vaad etmiyor saçlar malesef,ben sizin ilk ekim fotolarınızı gördüğümde gerçekten çok beğenmiştim,sıklığı falan gayet iyiydi,temiz bir ekime benziyordu ama demekki işin teknik boyutu doğru olsada yapılan başka hatalar var,bir şeylere özenilmemiş ekim yaparken ama tabi biz onların ne olduğunu bilemeyiz şu aşamada,o yüzden ekim sonuçları bizler için çok önemli oluyor,umarım paylaşımınıza devam edersiniz,depişiklik oldukça mutlaka görmek isteriz,ekimden hemen sonraki fotolarıda mümkünse görmek isteriz...
Yalnız ikinci ekim için çok yanlış düşünüyorsunuz,ben hep diyorum bir saç ekimi aslında iki aşamalı olarak planlanmalı,yoksa saç ekiminde istenilen başarıyı elde etmek çok zor oluyor,sizinde orta sınıf bir ekim merkezinde yapılsa bile ikinci bir ekim ile densepacking yani doğal saç sıklığına yakın bir sonuç elde etmeniz çok kolay,örnek vermek gerekirse qwert diye bir arkadaşımız vardı,ilk ekimi resul yamanda hüsranla sonuçlanınca ikinci ekimini zekeriya kulda yaptırdı ve gerçekten sonuç doğal saç sıklığına çok yakın oldu,halbuki ilk ekimden sonra sizin saçlarınızın yarısı kadar bile çıkmamıştı,bence sizde saç ekimi işini abartmayın gözünüzde tek bir seansta halledilebilecek bir operasyondan kaçmayın,bu sefer ektirin saçlarınızı ve üstünde hiç durmayın,unutun gitsin,inanın çok iyi olacak,bu saçla yanlış anlamayın ama dolaşmayın,psikolojinizi uzun zaman zarfında kötü etkiler..
Birde finasterid kullanmayı şimdiden düşünün bence,arkalar gidiyor,donerde verici alan azaldı,ilerde kötü bir görüntü olabilir,bu kötü görüntüyüde kapatma şansınız olmayabilir....finasterid için kaç yaşında olduğunuz önemli,bu ayrıntıyı atlamayalım...