Gönderen Konu: Şok dökülme  (Okunma sayısı 31454 defa)

saçınıkaybedenadam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Şok dökülme
« Yanıtla #15 : 11 Haziran 2018, 13:28:30 »
Keşke şu şok dökülme olayı hiç olmasa harbiden saç ekiminin en kötü tarafı bu şok dökülme olayı

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 22 Haziran 2018, 18:24:18 »
Keşke şu şok dökülme olayı hiç olmasa harbiden saç ekiminin en kötü tarafı bu şok dökülme olayı

Tamamen haklısın dostum ,şok dökülmede deşifre oluyorsun ve bir  kaç ay sosyal hayatta sıkıntı çekiyorsun ister istemez.ben henüz yaptırmadım ama öyle olduğunu düşünüyorum.saç ekimi yaptıranlar ne der onlara sormak lazım.

green

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 17 Temmuz 2018, 23:40:19 »
benim ekimim cok amator bi sekilde yapildi ekilenlerin  3de biri cikmadi canli yerlerinden tutuldugunu dusunuyorum...
ama biotine 1 sene evelinden kulaniyordum sok dokulme yari yariya oldu bende aynen devam etigini gordum yanlis kalin sac teli ince bir sekilde devam ediyor kalin bolumunu kesiyorsunuz

Seyrek

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 12 Eylül 2018, 20:30:58 »
Bu konuda benimde kafam karisik suan 42. Gundeyim saclarin %50 si duruyor

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 12 Eylül 2018, 20:38:22 »
Şok dökülme yaşamnmaması neye bağlı yaşamayanlar nadir de olsa var...

brntskn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 10 Ekim 2018, 15:36:13 »
bugün tam 30 gün oldu ve 30. gün şok dökülme başladı. elimi çok hafif bile versem birkaç tel saç geliyor. normal bir durum olduğunu biliyorum ama gerçekten hoş bir duygu değilmiş. bakalım ne kadar sürecek.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 10 Ekim 2018, 19:46:18 »
bugün tam 30 gün oldu ve 30. gün şok dökülme başladı. elimi çok hafif bile versem birkaç tel saç geliyor. normal bir durum olduğunu biliyorum ama gerçekten hoş bir duygu değilmiş. bakalım ne kadar sürecek.
Senin geç başlamış bir anda çoğu gidebilir korkma hocam...

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #22 : 10 Ekim 2018, 21:12:49 »

Bencede biraz geç başlamış yada sen halen korktuğundan elini deymiyorsun saça benim 33. Gün ekim saçı kalmadı nerdeyse diyebilirim tavsiyem şampuanı kullanirken bir kac dk beklet ve sonrasinda saçını ovalayarak yıka.

brntskn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 11 Ekim 2018, 14:02:28 »
evet geç başladığının farkındayım, bünyeden bünyeye değiştiğini biliyorum ama böylesi daha kötü sanki. çünkü ekilen saçlar baya uzadı ve ekilen saçların %70 i duruyor. görenler şaşırıyor 1 ayda nasıl bu kadar oluyor muymuş diye. çabucak şu aşamayı geçmek istiyorum.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #24 : 11 Ekim 2018, 15:02:00 »
evet geç başladığının farkındayım, bünyeden bünyeye değiştiğini biliyorum ama böylesi daha kötü sanki. çünkü ekilen saçlar baya uzadı ve ekilen saçların %70 i duruyor. görenler şaşırıyor 1 ayda nasıl bu kadar oluyor muymuş diye. çabucak şu aşamayı geçmek istiyorum.
ekilenler uzamaya başladıysa , dökülmeyecekler merak etme ama birde uzamayan sabit olarak kalanlar var yani diğer saçlara göre daha kısa olanlar onlar dökülecek zaten canlı ve cansız saçı anlayabilirsin ,
şok herkeste aynı seviyede olmuyor zaten , :)

Fhaati

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 21 Aralık 2019, 20:40:19 »
Şok Dökülme Neden Olur ?
Mutlak sebep şudur denilemez ama bir çok faktörün etkili olabildiği bilinmektedir.

– Alım yapılırken kökte oluşan mikro travma
– Kökün vücut dışında kalması (kök bir süre oksijensiz kalır)
– Kökün soğutulması
– Ekim yapılırken kökün canlı kısmında tutulmasının oluşturduğu travma

Şok Dökülmeyi Azaltan İlaçlar
finasterid yada Günlük 10 mg (10 000 mcg) biotin (B7 vitamini) kullanan kişilerde şok dökülmenin daha az olduğu, geri çıkışın daha çabuk ve kaliteli olduğu gözlenmiştir. Biotin kullanımına ekim yapılan gün veya öncesi başlanmalıdır.

Şok Dökülme Ne Zaman Biter
Başlaması gibi bitişi de kişiye, aldığı ilaçlara, uygulanan yönteme göre değişir. Genellikle ikinci hafta başlar ve altıncı haftanın sonunda biter ancak seyrek olarak daha uzun da sürebilir. Altıncı haftadan önce bitmesi beklenemez yada bir diğer deyimle altıncı haftanın sonunda kalanlar artık kalıcıdır denilebilir.
Yaklaşık. 1.5 sene kadar sonra cevap olacak ama biotine ekimden 15 gün sonra başlasak sorun olur mu. 20.gun dr vermiş olduğu neocure vitamin haplarını kullanicam ne kadarlık biotin almalıyım mg olarak ?

ghostrider

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 24 Aralık 2019, 11:59:12 »
Şok dökülme illa herkeste yaşanacak diye bir kaide var mı peki? Bir de sakal ekimlerinde de şok dökülme yaşanır mı?

Woper

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 08 Şubat 2020, 07:56:40 »
Şok dökülme illa herkeste yaşanacak diye bir kaide var mı peki? Bir de sakal ekimlerinde de şok dökülme yaşanır mı?

Tam anlamiyla piyango =)

ghostrider

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 11 Şubat 2020, 17:17:03 »
Tam anlamiyla piyango =)

Ne çıkarsa bahtımıza yani

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 18 Şubat 2020, 00:33:04 »

Sakalda şok daha az oluyor.

Şok dökülme illa olacak... az yada çok.. orası muamma

Facebook Twitter Instagram