Selamlar arkadaşlar, hepinize iyi haftalar dilerim. Cumartesi günü mehmet hocayla görüştük tadilattan dolayi ekimimim martin.2.haftasindan sonraya ertelenmisti zaten cumartesi gorusmemize istinaden de o sekilde karar aldik hatta tarih belirleyelim dedi ama islerin yoğunluğundan dolayı tarih veremedim islerimi ayarlayip tarih bildirecegim. Para iadesi konusuna gelincede evet ekimim basarili bir sonuç vermedi doğrudur ama baska bir ekim merkezinde ekim yaptirsam ne olacak ki donör bölgem zaten sınırlı greft alinir maximum 2000 diye düşünüyordum oylede olacak sanirim. 2000 greftin yeterli olacağını soyledi mehmet hoca. Simdi yiğidi öldür hakkini yeme adamlar sağolsun ilgilendiler bizzat mehmet hocaya watsappdan hep konuştum hemen dönüş yapti. Simdi düşünüyorum çevremde ekim yaptiran cok kisi var ekimi olduktan sonra muhatttap bile bulamiyorlar en azindan ekiminin arkasinda duruyor merkez bu benim revizyonu orada yaptirmam için yeterli oldu. Para iadesi istemek cok hos bir durum değil bakmayın sinirle cok sey soylemisimdir belki anlik olarak, ama kisilik meselesi bana iyi olumlu yaklasan insanlara karsi neden boyle bir yola basvurayim ki gereksiz. Prp mi ucretsiz yaptilar bizzat mehmet hoca dermapen uyguladi ve arastirdim ciddi bir ücret buda para almadan yaptilar. Isin özü sacin cikmasi icin ellerinden geleni yaptilar. Daha 10 dk once merkezden baska birisi aradi gun belirlediniz mi ibrahim bey dediler. Hakkimizda hayirlisi olsun 2.ekimde bukadar çok zorlanacagimi düşünmüyorum bikere sureci bildigim.icin belirsizlik olmicak bide alistim ne yalan soylim artik hayal kırıldığımda hafiflemiş olacak ucunda ölüm yok ya biraz toppik falan idare ederiz napalim. Hepinize saygilarimi sunarım