Gönderen Konu: Akl Estemylife- 4200 GREFT - 10/MAYIS/2018  (Okunma sayısı 95951 defa)

Kell Bill

• Full Member
Ynt: HİSAR HOSP - Estemylife- 4200 GREFT - 10/MAYIS/2018
« Yanıtla #571 : 24 Şubat 2019, 17:55:46 »
Bu kadar dikkat edip kötü sonuç almak gerçekten büyük sansızlık inş bu sefer bomba gibi olur

GölgeSS

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #572 : 24 Şubat 2019, 18:01:27 »
Dostum niye öyle yapıyorsun al paranı git başka yerde daha güvenilir bi yerde yaptır tekrar aynı yerde yaptırman bence yanlış hem psikoloji olarakta seni çok etkileyecektir sen kardeşini dinlersen ne yap ne et paranı al güzel bi yerde güvenilir bi yerde yaptır için rahat olsun

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #573 : 24 Şubat 2019, 18:52:14 »
Dostum niye öyle yapıyorsun al paranı git başka yerde daha güvenilir bi yerde yaptır tekrar aynı yerde yaptırman bence yanlış hem psikoloji olarakta seni çok etkileyecektir sen kardeşini dinlersen ne yap ne et paranı al güzel bi yerde güvenilir bi yerde yaptır için rahat olsun
Adam kararını verdikten sonra bu tarz söylemler hem bize düşmez, hem de arkadaşın moralini bozar. :)

GölgeSS

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #574 : 24 Şubat 2019, 19:38:53 »
Daha 2 gün vardı ☺ neyse hayırlı olur inşallah ben herkesin mutlu olmasından yanayım inşallah en hayırlısı olur

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #575 : 24 Şubat 2019, 19:47:53 »
Revizyon ne oldu dostum

vidi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #576 : 24 Şubat 2019, 19:50:57 »
Para iadesi istediniz mi?

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #577 : 24 Şubat 2019, 20:35:05 »
Allah yüzünü güldürsün kardesım bastan sona okudum olanları İnşallah kimsenin başına gelmez böyle şeyler.

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #578 : 25 Şubat 2019, 13:40:04 »
Selamlar arkadaşlar, hepinize iyi haftalar dilerim. Cumartesi günü mehmet hocayla görüştük tadilattan dolayi ekimimim martin.2.haftasindan sonraya ertelenmisti zaten cumartesi gorusmemize istinaden de o sekilde karar aldik hatta tarih belirleyelim dedi ama islerin yoğunluğundan dolayı tarih veremedim islerimi ayarlayip tarih bildirecegim. Para iadesi konusuna gelincede evet ekimim basarili bir sonuç vermedi doğrudur ama baska bir ekim merkezinde ekim yaptirsam ne olacak ki donör bölgem zaten sınırlı greft alinir maximum 2000 diye düşünüyordum oylede olacak sanirim. 2000 greftin yeterli olacağını soyledi mehmet hoca. Simdi yiğidi öldür hakkini yeme adamlar sağolsun ilgilendiler bizzat mehmet hocaya watsappdan hep konuştum hemen dönüş yapti. Simdi düşünüyorum çevremde ekim yaptiran cok kisi var ekimi olduktan sonra muhatttap bile bulamiyorlar en azindan ekiminin arkasinda duruyor merkez bu benim revizyonu orada yaptirmam için yeterli oldu. Para iadesi istemek cok hos bir durum değil bakmayın sinirle cok sey soylemisimdir belki anlik olarak, ama kisilik meselesi bana iyi olumlu yaklasan insanlara karsi neden boyle bir yola basvurayim ki gereksiz. Prp mi ucretsiz yaptilar bizzat mehmet hoca dermapen uyguladi ve arastirdim ciddi bir ücret buda para almadan yaptilar. Isin özü sacin cikmasi icin ellerinden geleni yaptilar. Daha 10 dk  once merkezden baska birisi aradi gun belirlediniz mi ibrahim bey dediler. Hakkimizda hayirlisi olsun 2.ekimde bukadar çok zorlanacagimi düşünmüyorum bikere sureci bildigim.icin belirsizlik olmicak bide alistim ne yalan soylim artik hayal kırıldığımda hafiflemiş olacak ucunda ölüm yok ya biraz toppik falan idare ederiz napalim. Hepinize saygilarimi sunarım

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #579 : 25 Şubat 2019, 15:02:02 »
Yorumlariniz icin tesekkur ederim. Keske bu ekimi hic yaptırmasaydim vallahi pisman oldum. 8 aydir ne psikoloji kaldi ne sabır. Parasi pulu yeminle umrumda değil psikolojik olarak alt ust oldum sagligimdan olucam nerdeyse. Tamam takmim kafama da bu kafaylada ise guce giderken gucluk cekiyorum bir seminere toplantiya gidince milletin gözü saclarimda herkes kafama bakiyo. Anlamaya calisiyolar ekim mi degil mi o bile belli degil. Uzun zamandir gormedigim insanlar saclarin baya dokulmus gibi yorum bile aliyorum. Heleki ekim oldugunu bilipte olmamis su kisi yaptirdi oldu senin niye olmadi vs vs vs. Hadi 3 4 ay anlarsin bu stresi cekersin millete cevap verirsinde 8 aydir da artik tükendim.

Bizim insanımız zaten seni daha dibe çekmekten o kadar zevk alıyor ki. Maalesef insanımız pek iyi değil bu konularda :(
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #580 : 25 Şubat 2019, 18:26:25 »
Selamlar arkadaşlar, hepinize iyi haftalar dilerim. Cumartesi günü mehmet hocayla görüştük tadilattan dolayi ekimimim martin.2.haftasindan sonraya ertelenmisti zaten cumartesi gorusmemize istinaden de o sekilde karar aldik hatta tarih belirleyelim dedi ama islerin yoğunluğundan dolayı tarih veremedim islerimi ayarlayip tarih bildirecegim. Para iadesi konusuna gelincede evet ekimim basarili bir sonuç vermedi doğrudur ama baska bir ekim merkezinde ekim yaptirsam ne olacak ki donör bölgem zaten sınırlı greft alinir maximum 2000 diye düşünüyordum oylede olacak sanirim. 2000 greftin yeterli olacağını soyledi mehmet hoca. Simdi yiğidi öldür hakkini yeme adamlar sağolsun ilgilendiler bizzat mehmet hocaya watsappdan hep konuştum hemen dönüş yapti. Simdi düşünüyorum çevremde ekim yaptiran cok kisi var ekimi olduktan sonra muhatttap bile bulamiyorlar en azindan ekiminin arkasinda duruyor merkez bu benim revizyonu orada yaptirmam için yeterli oldu. Para iadesi istemek cok hos bir durum değil bakmayın sinirle cok sey soylemisimdir belki anlik olarak, ama kisilik meselesi bana iyi olumlu yaklasan insanlara karsi neden boyle bir yola basvurayim ki gereksiz. Prp mi ucretsiz yaptilar bizzat mehmet hoca dermapen uyguladi ve arastirdim ciddi bir ücret buda para almadan yaptilar. Isin özü sacin cikmasi icin ellerinden geleni yaptilar. Daha 10 dk  once merkezden baska birisi aradi gun belirlediniz mi ibrahim bey dediler. Hakkimizda hayirlisi olsun 2.ekimde bukadar çok zorlanacagimi düşünmüyorum bikere sureci bildigim.icin belirsizlik olmicak bide alistim ne yalan soylim artik hayal kırıldığımda hafiflemiş olacak ucunda ölüm yok ya biraz toppik falan idare ederiz napalim. Hepinize saygilarimi sunarım
Yanındayım kardeşim bu defa dikkat et artık güneş halısaha biraz daha özenli davran

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #581 : 25 Şubat 2019, 18:38:29 »
Sana katılıyorum gerçekten Hastalarıyla ilgilenen bir merkez özellikle ibrahim ile diğer firmalara göre onun dışında saçlar çıkar çıkmaz olumlu olumsuz durumlar olur. Önemli olan arkasında durmaları hayırlısı olsun kardeşim.
Global Moderator

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #582 : 28 Şubat 2019, 23:59:15 »
Yanındayım kardeşim bu defa dikkat et artık güneş halısaha biraz daha özenli davran
Tam takiptesin eyw kardeşim bundan sonra daha özenli davranacagim

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #583 : 01 Mart 2019, 00:02:50 »
Tam takiptesin eyw kardeşim bundan sonra daha özenli davranacagim
İbrahim günü kararlaştırmadınız mı hala?

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #584 : 01 Mart 2019, 00:06:22 »
İbrahim günü kararlaştırmadınız mı hala?
Martin 15nden sonra tarih bildir dediler ama izin durumuna göre ayarliycam. Acikcasi 26 şubat ekim olacağını düşündüğüm icin cok önceden iznimi ayarlamistim ama tadilattan dolayi ekim olmadi biliyorsunuz, mart ayi da izinler doluydu mecbur kullanmak zorunda kaldım su anda izindeyim :) tekrar izin isini konuşacağım büyük ihtimalle nisan basi olabilir veya mart sonu gibi. Kısacası benden haber bekliyorlar önümüzdeki gunlerde netlestirip bilgi vericem merkeze.

Facebook Twitter Instagram