Gönderen Konu: Akl Estemylife- 4200 GREFT - 10/MAYIS/2018  (Okunma sayısı 95936 defa)

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HİSAR HOSP - Estemylife- 4200 GREFT - 10/MAYIS/2018
« Yanıtla #525 : 06 Ocak 2019, 14:01:14 »
ibrahim kardeşim vala ümidim vardı saçının cıkacagına dair ama cıkmıyor gorundugu kadarıyla. bence revizyon yaptırma direk para iadesini görüs cunku revisyon olup tekrar cıkmama ıhtımalı de var. ekim yerini kotulemek amacıyla demıyorum bunları tabıkı. senın hormonlarınla alakalı bır sıkıntı da olabılır bunun ıcın bır doktora gıdıp test yaptırmanı onerırım acil sekılde. onun dısında ılaclarını kullanmaya devam et belkı 12. ci ayda patlama yapar Allahtan ümit kesilmez tabiki. ama kesınlıkle bır test yaptırmanı onerırım belkı bunyende bısey eksık saç da onun yuzunden cıkmıyodur
Kamil kardesim 6.ayda gittigimde kan akisimin yavas oldugunu soyledilrr bu nedenden dolayi cikislarin yavas olabilecegini surekli masaj yap dediler. Hemen gittim ayni gun kan tahlili verdim ve kan akisimin gayet iyi oldugunu coraspin kullanmama gerek olmadigini soylediler. Dht ile ilgilide sorun olmadigini soylediler ekim merkezinden. Daha ne yapim ki. Vitamin serum sampuanda hala kullanmaya devam ediyorum ama bu ay son daha kullanmayi dusunmuyorum. Para tukendi yemin ederim.

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #526 : 06 Ocak 2019, 14:26:32 »
Kamil kardesim 6.ayda gittigimde kan akisimin yavas oldugunu soyledilrr bu nedenden dolayi cikislarin yavas olabilecegini surekli masaj yap dediler. Hemen gittim ayni gun kan tahlili verdim ve kan akisimin gayet iyi oldugunu coraspin kullanmama gerek olmadigini soylediler. Dht ile ilgilide sorun olmadigini soylediler ekim merkezinden. Daha ne yapim ki. Vitamin serum sampuanda hala kullanmaya devam ediyorum ama bu ay son daha kullanmayi dusunmuyorum. Para tukendi yemin ederim.

Ben sac ekim merkezlerinde sunu anlamiyorum.Milletin suratina bakip kan akisin yavas dht bilmem ne.Bunun tespitini nasil yapiyorlar.Milletin tahlille yapacagi tespitleri gozleriyle mi yapiyorlar ?

TheArk

• Sr. Member
« Yanıtla #527 : 06 Ocak 2019, 14:43:03 »
Para iadesi talebini hiç belirttinmi kardeşim
Her canlı ölümü tatacaktır.

akrep

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #528 : 06 Ocak 2019, 14:52:41 »
 :-[  acaba gelişimi etkileyecek olumsuz birşey yaşadınmı? hastalık yada kötü alışkanlık gibi.. bende estemlifta ektirdim...sonucu merak ediyorum..

ahmet047

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #529 : 06 Ocak 2019, 15:19:35 »
Anladığım kadarıyla ekim merkezinden ziyade ekimi yapacak ekip önemli.Geçmiş olsun.

Kamil70

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #530 : 06 Ocak 2019, 16:36:35 »
Ben sac ekim merkezlerinde sunu anlamiyorum.Milletin suratina bakip kan akisin yavas dht bilmem ne.Bunun tespitini nasil yapiyorlar.Milletin tahlille yapacagi tespitleri gozleriyle mi yapiyorlar ?

Vala  Kardeşim bende anlamıyorum dht testini yapmamaları lazım ekimden önce kan akışına vs bütün testleri yapmaları lazım sen başka bir hastane de baktı dht ye Ekim. Merkezi tabiki iyi der herşey normal der tavsiyem para iadesi iste

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #531 : 06 Ocak 2019, 17:43:35 »
Vala  Kardeşim bende anlamıyorum dht testini yapmamaları lazım ekimden önce kan akışına vs bütün testleri yapmaları lazım sen başka bir hastane de baktı dht ye Ekim. Merkezi tabiki iyi der herşey normal der tavsiyem para iadesi iste

Dht testi yapan bir ekim merkezi var da bizim mi haberimiz yok? Bu testi yapmasına ne gerek var ki dht saçlarını dökmese zaten gidip saç ektirmezsin. Donör bmlgesindeki cılız saçlarıyla saç ektiren arkadaşlar büyük beklentilere girmesin yada önce finasterid kullansın sonra ekim yaptırsın.

Kamil70

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #532 : 06 Ocak 2019, 18:40:26 »
Illa saç ekim. Merkezlerinde yaptırmak zorunda değilsin bir çok. Özel hastane de dht dahil bir çok kontrol yapılıyor

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #533 : 06 Ocak 2019, 19:09:49 »
Illa saç ekim. Merkezlerinde yaptırmak zorunda değilsin bir çok. Özel hastane de dht dahil bir çok kontrol yapılıyor

Bu ayrı konu evet çok doğru söylüyorsun ozaman bilinçli olup bu testi yaptırmakta fayda var malesef forumdaki bir çok olumsuz sonuç kişisinin saç kalıtesi ve bu dht denen illetten de kaynaklı.

Kamil70

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #534 : 06 Ocak 2019, 22:00:11 »
Bu ayrı konu evet çok doğru söylüyorsun ozaman bilinçli olup bu testi yaptırmakta fayda var malesef forumdaki bir çok olumsuz sonuç kişisinin saç kalıtesi ve bu dht denen illetten de kaynaklı.
Doğru olan saç ekim merkezlerinin Ekim. Öncesi bu testleri yapmaları en fazla kan alıp tahlil yapıyorlar yada yakın mercekle saç derisine bakıyorlar onun dışında bişey yok.
İbrahim kardeşim nacizhane fikrim para iadesi alman revizyon yapıp çıkmazsa hem zamanına yazık hemde o. Aciyi stresi sıkıntıyı tekrar yaşamış olursun.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #535 : 06 Ocak 2019, 22:07:58 »

DHT testi nedir ?  DHT testi sonucu ile Ekim nasıl yorumlanır? Ekim öncesi yada sonrası bu testin yapılması kişiye ne fayda sağlar?
Eğer sağlık sorunları yok ise bir kişinin ortalama testesteron ve total testesteron aralıgı bellidir herkesin aynı aralıktadır bu değerler. Sorun DHT Nin Yüksek olması degil ki? Sorun saçların direncinin DHT nin olumsuz etkilerine karşı  düşük olması.. bu durumda ekim öncesi yada sonrası bu testin yapılması Ekim’in verimliliği yada sonucu anlamında hiç bir veri vermez size..

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #536 : 07 Ocak 2019, 11:15:03 »
:-[  acaba gelişimi etkileyecek olumsuz birşey yaşadınmı? hastalık yada kötü alışkanlık gibi.. bende estemlifta ektirdim...sonucu merak ediyorum..
Herhangi bir rahatsızlık yaşamadım, ekimden sonra tam 70 gün sigara bile içmedim. Sonrasında günde 7-8 dal sigara içtim. Su anda da içiyorum ama 7-8 dalı geçmez günlük.

Insyder

• Full Member
« Yanıtla #537 : 07 Ocak 2019, 11:19:18 »
Dostum selamlar, senin durumunu yakından takip ediyorum. Saçlarının çıkmasını en az senin kadar istiyorumdur. Ama kafama takılan bir durum var; saç ekiminden sonra tatile gittiğini söylemişsin. Acaba güneşte yanman süreci uzatmış olabilir mi? Bununla alakalı hiç konuştun mu saç ekim merkeziyle?
LifeHair Ankara - Şahin Çelik | 4350 Greft | 07.11.2019 | Yaş:27:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=11661.0

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #538 : 07 Ocak 2019, 11:24:48 »
Kamil, ben bunu hiç bir merkezin yapacağını zannetmiyorum. Dht baskısının olup olmadığınıda saçların yapısından yani donör bölgeden anlayabiliyorlar. Sanırım seyrekliğinden anlaşılıyor diye düşünüyorum. Şuna eminim vitamin kullanımı,sprey kullanımı,sampuan kullanımı, saçın ince olup olmadığı, DHT, Kan akışı vs vs. Bunların saç çıkışında ki rolünün çok zayıf olduğunu düşünüyorum çünkü örnekleri var.  Biyolojik olarak insandan insana çıkışların geç veya erken olması kabul edilebilir birşey fakat biyolojik olarak saçların tutması veya tutmamasını kabul edemem. Eğer böyle birşey olabilecekse tıbben bunun bir testi olması lazım. Eğer benim biyolojik olarak tutmadığını düşürsek, hangi test yapılması gerekiyorsa hemen şimdi yaparım.

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #539 : 07 Ocak 2019, 11:29:39 »
Dostum selamlar, senin durumunu yakından takip ediyorum. Saçlarının çıkmasını en az senin kadar istiyorumdur. Ama kafama takılan bir durum var; saç ekiminden sonra tatile gittiğini söylemişsin. Acaba güneşte yanman süreci uzatmış olabilir mi? Bununla alakalı hiç konuştun mu saç ekim merkeziyle?
Ekim merkezi bana yakın olduğu için kafama takılan her soru için ya giderim yada telefonla irt kurarım, sağolsunlar bu konuda çok iyiler. Tatile gideceğimi söyledim o dönemde ve uzaya bile gidebilirsin bu saatten sonra hiç birşey olmaz dediler. Güneşte biraz kaldığım doğrudur ama çoğunlukla şapka taktım. Ben bu konuda çok hassas davrandım, aldığım şampuana vitamine kadar danıştım. Merkezin bana önerdiği herşeyi yaptım önermediği hiç birşeyi yapmadım. Mesela proscar,finans gibi ilaçları forumdan duydum bana kullanma dediler diye kullanmadım, minoksil alıcktım, bağımlılık yapıyor dediler kullanma dediler kullanmadım, 30 tl fazla verdim Avesin ürünlerine devam ettim.

Facebook Twitter Instagram