Saç Ekimi Sonuçları
Farkindayim hocam farkindayim 7 aydir ha geldi ha gelecek saclar diye beklemekten yıldım artik. Iade edeceklerini sanmiyorum revizyon diyecekler ki dedilerde zaten onuda ben yaptiramam bir kere ciddi bir kurumda calisiyorum tekrar 10 gun rapora musade etmezler ikincisi etseler dahi tekrar cikmazsa ayni surecleri yasarsam iste ozaman kahrolurum.
Yıllık iznine denk getirirsin, hiç mi kullanmıyorsunuz?
İade için uğraşın sonuçta para kazanılır ama bu işin manevi tarafı daha önemli insanları çok ciddiye almayın benimde çevremde çok kişi var 2 ayda saçın çıkacağını sanıyorlar yani insanları ilgilendiren bir durum yok:)
öyle kolay olmuyor işte, evli ve çocuklu birisi için zor, yılda bir kere tatile giden birisi için çok zor bunlar dostum. ne diycemi ne düşünceğimi bilmiyorum...
Bence bu sorun değil dostum, sen ücret iadeni al bunlar bir şekilde çözülür. Bayrama denk getirirsin, ne bileyim yıl başında ekstradan 2-3 gün izin istersin vs. Zor değil, olmadı 1 sene sonra ektirirsin. Canını sıkma, her şey çok güzel olacak.
Hocam var mı gelişme
Valla soğuksu masajı, kabak çekirdeği falan diyorlar da şimdi dht zaten köklerin beslenmesini engelliyor, dolayısıyla yediğimiz içtiğimiz gıdaların faydası kısıtlı oluyor. Sanıyorum ki telleri kalın hale getirmenin tek yolu finasterid ki onun da tan etkileri olabiliyor. Başka bir yolu olduğunu düşünmüyorum sevgili kardeşim.
ilk fotoğraf son hali değilmi buna bakarak epey gelişme olmuş .sonradan atak yaptığına göe saçlar bundan sonrada gelişme olacak demektir bence.