Saç Ekimi Sonuçları
Son durumdan nedense memnunum bir cok alanda sac cikisi mevcut sadece bazi kisimlarda bosluk var. Onlardan da elimr batan saclar oluyor. Onlarda cikip birde coklu greftlerden istedigim oranda cikis olursa birde kalinlasirsa Allahin izniyle dahada mutlu olurum. Bekliycem hocam 8.aydaki durumumu acikcasi cok.merak ediyorum
hocam bence ideal gidiyo süreç yalnız ben şeyi merak ediyorum,bu saçlar öne doğru taranmıyor mu. öne doğru taransa boşluklar daha az görünmez mi acaba ? nedense saç ektirenler genelde yukarı ya da dik bir sekilde sekil veriyor
Arkadaş zaten komple kel değilmiş saçlarını uzatıp öne doğru yatırsa hiç ekime gerek kalmazmış İnsanlar saçlarını taramak için şekil vermek için ekim yaptırıyor zaten değilmi saçları sık olsa arkaya doğru tarasa yakışmazmı sizce??
bu saç olacak hocam gönlünü ferah tut,değişim yavaş da olsa belli ediyo kendini
öncelikle geçmiş olsun hocam konunuzu bayadır takip ediyrm malesef bu ekimde olmamış benim ekimde olmadı şuan 233. gündeyim yani 6 aydan sonra bi gelişme olmuyr saçlar 7. aydan sonra kalınlaşıyor evet ama öyle agaç dalı gibi deel yani senide tatmin etmez o şnce tüy dediklerinde ayva tüyü minyatürleşmiş saçların yanş onların aradan 5 yılda geçse saç olmayacak çoklu greftlere gelince bir tel saç çıkmış onun dibşnden 1 ml kadar bi saç daha görürsün varsa şuan tabi görünüyor olmalı detaylı incele benim konuyuda bakabilirsin bu aylardan sonra insan anca kendini kandırmakla geçiriyor günlerini geçmiş olsun
Linkinizi atarmisiniz. Ben olacagini dusunuyorum. Sizin saclariniza bakmak isterim ama