Gönderen Konu: Akl Estemylife- 4200 GREFT - 10/MAYIS/2018  (Okunma sayısı 95898 defa)

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HİSAR HOSP - HASAN AKİL - 4200 GREFT - 10/MAYIS/2018
« Yanıtla #436 : 22 Kasım 2018, 14:35:51 »
Simdi ne alaka diyeceksiniz de sanki yavastan saclar cikiyor gibi geliyor bana. Erken mi panik olduk sanki. Surec herkeste ayni degil zaten ben bu saclarin iyi olacagini dusunuyorum nedense. Kalinlastikca ve alttan yeni saclar geldikce daha da kapanacagini dusunuyorum

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #437 : 22 Kasım 2018, 15:28:48 »
Simdi ne alaka diyeceksiniz de sanki yavastan saclar cikiyor gibi geliyor bana. Erken mi panik olduk sanki. Surec herkeste ayni degil zaten ben bu saclarin iyi olacagini dusunuyorum nedense. Kalinlastikca ve alttan yeni saclar geldikce daha da kapanacagini dusunuyorum
Hadi bakalım, saçların çıksın da gerisi önemli değil. İnşallah dilediğin gibi olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #438 : 22 Kasım 2018, 15:58:47 »

Ah ibrahim ah :))
Global Moderator

Hcu1905

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #439 : 22 Kasım 2018, 16:23:27 »
Takipteyiz ibocum

wathmon

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #440 : 22 Kasım 2018, 23:12:25 »
Öncelikle herkese merhabalar yeni katıldım. Arkadaşın saçları da iyi olacağını düşünüyorum. Doktorların verdiği şampuanı serumu kullanabilirsiniz ve prp de yapabilirsiniz. Fakat yok biotin yok farklı ilaçlar kullanacağınıza neden doğal yiyeceklerde aramıyorsunuz bu vitaminleri sizce hap olunca daha mı etkili oluyor. Size tavsiyem saç dökülmesini durdurmak istiyorsanız doğal harnup(keçiboynuzu) pekmezi yiyin. Sabah-akşam 1-2 kaşık sadece fazla olmıycak. Bide çerez de mutlaka kabak çekirdeği yiyin. Pekmezde ki vitaminleri görseniz o biotini çöpe atarsınız. Kabak çekirdekteki çinkoyu saymıyorum bile. Size şunu söylim buraya konuyu da açarım açabilirsem gelecek ay saç ekimim olucak. Fotoğrafları süreci herşeyi paylaşırım. Ama ilaç yerine doğal besleneceğim arkadaşlar ve çıkar-çıkmaz orasını bilemem ama doğal gıdaların ilaçlardan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #441 : 22 Kasım 2018, 23:22:31 »
Öncelikle herkese merhabalar yeni katıldım. Arkadaşın saçları da iyi olacağını düşünüyorum. Doktorların verdiği şampuanı serumu kullanabilirsiniz ve prp de yapabilirsiniz. Fakat yok biotin yok farklı ilaçlar kullanacağınıza neden doğal yiyeceklerde aramıyorsunuz bu vitaminleri sizce hap olunca daha mı etkili oluyor. Size tavsiyem saç dökülmesini durdurmak istiyorsanız doğal harnup(keçiboynuzu) pekmezi yiyin. Sabah-akşam 1-2 kaşık sadece fazla olmıycak. Bide çerez de mutlaka kabak çekirdeği yiyin. Pekmezde ki vitaminleri görseniz o biotini çöpe atarsınız. Kabak çekirdekteki çinkoyu saymıyorum bile. Size şunu söylim buraya konuyu da açarım açabilirsem gelecek ay saç ekimim olucak. Fotoğrafları süreci herşeyi paylaşırım. Ama ilaç yerine doğal besleneceğim arkadaşlar ve çıkar-çıkmaz orasını bilemem ama doğal gıdaların ilaçlardan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

İyi beslenmekte doğru bir yol tabiki

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #442 : 23 Kasım 2018, 02:04:25 »
Iyi dileklerin icin tesekkur ediyorum. Dediklerin mantikli kabak cekirdegini ve keci boynuzu pekmezini bugunden itibaren basliyorum :)

wathmon

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #443 : 23 Kasım 2018, 09:13:08 »
Iyi dileklerin icin tesekkur ediyorum. Dediklerin mantikli kabak cekirdegini ve keci boynuzu pekmezini bugunden itibaren basliyorum :)
Kesinlikle başla harnup pekmezini hatta alışkanlık haline getir gerçektrn çok faydasını görüceksin sabah aç karnına 1-2 kaşık birde akşam yemekten 2 saat sonra 1-2 kaşık. Kabak çekirdeğini günde bir avuç yemelisin çok yersen yağlanma yapar.

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #444 : 23 Kasım 2018, 09:42:40 »
Yıllardan beri keçiboynuzu pekmezi ve kabak çekirdeği çok tüketirim.Saça faydalı olsaydı benim saçlar kalırdı sanırım.Libidoyu yükseltiyor sadece.

wathmon

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #445 : 23 Kasım 2018, 17:16:40 »
Yıllardan beri keçiboynuzu pekmezi ve kabak çekirdeği çok tüketirim.Saça faydalı olsaydı benim saçlar kalırdı sanırım.Libidoyu yükseltiyor sadece.
Özellikle ikisini tüketiyorsunuz ilginç bir de yıllardan beri oldu mu tadından yenmiyor neyse ben yine de doğal yiyeceklerin ilaçlardan daha etkili olduğunu düşünüyorum

imlefleur

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #446 : 23 Kasım 2018, 22:50:33 »
Son durum nasil dostum?

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #447 : 23 Kasım 2018, 22:52:37 »
Son durum nasil dostum?

Dostum adam 2 gün önce paylaşmış konuyu okumadan soruyosun sanırım

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #448 : 24 Kasım 2018, 02:04:00 »
Son durumdan nedense memnunum bir cok alanda sac cikisi mevcut sadece bazi kisimlarda bosluk var. Onlardan da elimr batan saclar oluyor. Onlarda cikip birde coklu greftlerden istedigim oranda cikis olursa birde kalinlasirsa Allahin izniyle dahada mutlu olurum. Bekliycem hocam 8.aydaki durumumu acikcasi cok.merak ediyorum

imlefleur

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #449 : 24 Kasım 2018, 03:28:24 »
Dostum adam 2 gün önce paylaşmış konuyu okumadan soruyosun sanırım

Paylasim yaptiktan sonra hareketlenmeler oldugundan bahsetmisti ondan sordum.

Facebook Twitter Instagram