Gönderen Konu: Akl Estemylife- 4200 GREFT - 10/MAYIS/2018  (Okunma sayısı 95852 defa)

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HİSAR HOSP - HASAN AKİL - 4200 GREFT - 10/MAYIS/2018
« Yanıtla #361 : 21 Ekim 2018, 14:49:59 »
Dermapen mi yoksa PRP mi aci vericiydi dostum?
Yatis posizyonunda oldugum icin ilk etapta hangisini yaptigini pek anlayamadim ama prp yi ekim oncesinde yaptirmistim bukadar acimamisti. Zaten dermapen tedavisi derini soyup kan akittiklari icin baya aci verdi. 8.ayda tekrar yapalim prp+dermapeni dedi. Hem.maddiyat hem.maneviyat olarak adami yipratiyor bu surec. Millet ektiriyo ilac bile kullanmiyo sac cikiyo biz hergun ugrasiyoruz. Sanki baypas olduk
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2018, 15:41:37 Gönderen: Hintell »

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #362 : 21 Ekim 2018, 17:42:18 »
Bende onu dicektim prp nin maliyeti neyki 300 TL alıyorlar . Kaldı ki size ücretsiz yapmaları lazımdı.

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #363 : 21 Ekim 2018, 18:21:13 »
Yarin dth icin kan tahlili vericem.

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #364 : 21 Ekim 2018, 19:56:48 »
Ekim merkezi mı istedi bunu dostum ? Bence proscar a basla. Onların demesine gerek yok . Bazı yerler ekimden önce 6 ay önce başlatıyor .

Cemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #365 : 21 Ekim 2018, 22:25:01 »
Hem merkez hem siz anladığım kadarıyla baya emek harcıyorsunuz. Umarım karşılığı güzel olur emeklerinizin. Hadi hayırlısı kardes

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #366 : 21 Ekim 2018, 23:47:31 »
Aynı fikirdeyim, ben de yadırgadım.

İyice abartmışsınız olayı tuhafsınız yaw :)

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #367 : 22 Ekim 2018, 10:55:44 »
Hem merkez hem siz anladığım kadarıyla baya emek harcıyorsunuz. Umarım karşılığı güzel olur emeklerinizin. Hadi hayırlısı kardes
evet baya bir emek harcıyoruz cemal bey teşekkür ederim dilekleriniz için, bende artık bu saçların bu saatten sonra ilerleyeceğini düşünüyorum. negatif düşüncelerimi kafamdan attım, ekim merkezi için beni referans almasın kimse, belkide biraz ben fazlasıyla kafama taktığım için olabilir, bundan sonra süreçleri paylaşmaya devam edeceğim, inşallah gür bir saçın fotoğrafı ile karşınıza çıkarım :)

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #368 : 22 Ekim 2018, 11:15:57 »
İnşallah sonucunuz iyi olur uğraşlarınızın karşılığını alırsınız sonuçta bir umutla herkes bu sıkıntılara katlanıyor. Bu arada öncesinde ekimle ilgili tahlil veya sıkıntılı durum olup olamayacağı belirlenemiyor mu? Yani koray hocaya ekim yaptıran arkadaşlarda en iyi yerlerden birisi olduğu için merak ediyorum ordada böyle bir test varmı?yoksa bu işler şans ve tecrübe işimi?
Bu arada ekilen saçların tutmamasında dht hormonu nasıl etkili oluyor. Sonuçta alınan kökler dht ye dayanıklı değil mi? Dayanıklı değilse  proscarı ömür boyu kullanmamız gerekiyor sanırım.
Ayrıca olan saçları kalınlaştırdığı bir gerçek proscarın ama donörde ne kadar etkili acaba?

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #369 : 22 Ekim 2018, 11:34:04 »
Hocam geçmiş olsun.İnşallah istediğiniz gibi olur.Gözeneklerin kapanmaması için yapmanız gereken şeyleri söylediler mi acaba ? 8. aya kadar tekrar kapanmaması için.Gece yatmadan önce kullanılan saç bakımı serumu gözenekleri tıkıyor olabilir mi acaba ?Gözenekler tıkanmaması ekim alanının hava alması için sabah akşam kafa yıkanması gerekiyor sanırım.

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #370 : 22 Ekim 2018, 11:58:29 »
İnşallah sonucunuz iyi olur uğraşlarınızın karşılığını alırsınız sonuçta bir umutla herkes bu sıkıntılara katlanıyor. Bu arada öncesinde ekimle ilgili tahlil veya sıkıntılı durum olup olamayacağı belirlenemiyor mu? Yani koray hocaya ekim yaptıran arkadaşlarda en iyi yerlerden birisi olduğu için merak ediyorum ordada böyle bir test varmı?yoksa bu işler şans ve tecrübe işimi?
Bu arada ekilen saçların tutmamasında dht hormonu nasıl etkili oluyor. Sonuçta alınan kökler dht ye dayanıklı değil mi? Dayanıklı değilse  proscarı ömür boyu kullanmamız gerekiyor sanırım.
Ayrıca olan saçları kalınlaştırdığı bir gerçek proscarın ama donörde ne kadar etkili acaba?
Kaan bey, öncesinde herhangi bir test yapılmıyor, araştırmama göre hiç bir ekim merkezi bununla ilgili ekstra bir test istemiyor hastası için. Bence tamamen şans işidir diye düşünüyorum, yani dht hormonunun saça etkisi nedir nasıl sonuçlar doğurur bilemiyorum ama ben ekim merkezinin bana önerileri dışına çıkıp ekstra bir işlem veya ekstra bir ilaç kullanma taraftarı değilim. Mesela prp ve dermaten yapılırken, saç derimin çok ince olduğunu söylemişti, ama işlem esnasında baya acı çektiğim için derimin ince olmasının saçlara ne gibi zararı ve faydası olduğunu sormayı unuttum. Mehmet bey bizzat kendisi ilgilendi sağolsun, aslında biraz yargısız infaz yapmış olabilirim, sonuçta bu tip biyolojik sorunların olacağını nereden bilebilirler ki. Kaldı ki dermaten ve prp esnasında bu bilgileri verdi. Kolay iş değil gerçekten. Eğer gerek görünürse proscara başlarız dedi üstelemedim dahada.  Aslında ekim esnasında kan akışımın çok hızlı olduğunu söylemişlerdi bu iyi bişey demişlerdi, ben 2,5 yıl sigara içmedim, ekimden 2 ay sonra sigara başladım ve günde 1 paket sigara içiyorum. sigara etkisi vardır demiyorum ama bir anda sigara bünyeye girdikten sonra belki etkisi olmuştur diye aklıma geliyor açıkçası. dediğim gibi bekleyip görücez. zaten saçların toparlamaması durumunda 10.ayda revizyon ekim yapılacağınında sözünü verdiler. bir şekilde bu saçlar çıkıcak ama er ama geç

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #371 : 22 Ekim 2018, 12:06:40 »
Hocam geçmiş olsun.İnşallah istediğiniz gibi olur.Gözeneklerin kapanmaması için yapmanız gereken şeyleri söylediler mi acaba ? 8. aya kadar tekrar kapanmaması için.Gece yatmadan önce kullanılan saç bakımı serumu gözenekleri tıkıyor olabilir mi acaba ?Gözenekler tıkanmaması ekim alanının hava alması için sabah akşam kafa yıkanması gerekiyor sanırım.
teşekkür ederim üsküdarlı. saç spreyinin gözenekleri kapatması ile ilgili pek araştırma yapmadım ama bu forumda böyle bir yorumda okumuştum. Gece yatarken 5 fıs yapıyorum masaj ile uyguluyorum. ama sabahları yıkama yapmıyordum açıkçası bundan sonra yaparım belki etkisi olur. Ama aşağı yukarı hergün yıkama yapıyorum. Birde bence ciddi sivilcelenme oluyordu çıktıkça patlatıyordum, ama bazı sivilcelerin ucu çıkmıyordu ve küçük şişlik oluşuyordu onları da prp sonrası düzeltti. saç yapımda dalgalı olduğu için kıl dönmesi olabileceğini söyledi. Yani şimdlik ekstra bişey yapmıyorum standart günde 2 kere vitamini ve spreyimi kullanıyorum.

imlefleur

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #372 : 04 Kasım 2018, 18:23:10 »
Son durum nasil hocam?

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #373 : 04 Kasım 2018, 18:52:32 »
Son durum nasil hocam?
10 kasım da bir foto aticam dostum. Alttan var cikislar elime batıyor ama hala hızlanmadi

imlefleur

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #374 : 04 Kasım 2018, 19:03:08 »
10 kasım da bir foto aticam dostum. Alttan var cikislar elime batıyor ama hala hızlanmadi

Anladimkardesim bekliyoruz

Facebook Twitter Instagram