Saat 16.00 da ekim merkezine gittim, daha yeni fırsat bulabildim yazmak için. Mehmet bey ile görüstük, önce saclarima baktı kac greft oldugunu falan sordu neyse donör bolgeme bakti direk dth sorunum oldugunu soyledi, sivilcelenmelerin normal olmadigini soyledi, 3.ayda prp yaptirmadigimida ögrenince hemen prp istedi sonra dermapen ile prp yapacagini soyledi ne oldugunu anlamadim tabi ilk kez duydugum bir terim. Dermapeni yapma amaci gozeneklerin kapandigini ve acilmasi getektigini soyledi daha parlak gozukmesini saglayacagini soyledi, bu tarz durumlarin yasanabilecegini soyledi baska bir hastadan ornek verdi, ins sende de ayni verimi aliriz dedi. Bu arada dermapen icin para almadi sadece prp ucretini odedim. 15 20 gune degisikligi farkediceksin gozenekleri actim ve sivilcelenme olunca hemen patlat yoksa kil donmesi olusuyor ve cikmiyor sac icerde dedi. Ince telli ve dalgali saclarimdan da kaynaklandigini ekledi. Sonra hasan bey gordu beni gorunce zaten elimizden geleni yapicaz 10.aya kadar toparlamazsa revizyon yapilacagini soyledi. He bu arada ozellikle sordum koklerin olme durumu var mi dedim yoksa deri altinda daha cikmadi mi dedim deri altinda oldugunu soyledi, zaten dermapen esnasinda keske su anda görebilseydin dedi koklerin ciktigini ve kil donmelerinin ciktigini dedi. Bu arada dermapen tedavisi kisacasi deriyi kanatip kan akisi yaratmak ve daha parlak gorunum vermekmis. Dth sorunu icinde proscara geceriz son care dedi. Heralde yan etkisinden dolayi istemiyor. Su anda bekleme moduna aldim kendimi 6.ayda ins biraz daha cikarda dusuncelerim degisir. Umutsuz bakiyordum hala aynaya bakinca oyle gibi ama neler degisir hep beraber görcez.. hayirli geceler.