Gönderen Konu: Akl Estemylife- 4200 GREFT - 10/MAYIS/2018  (Okunma sayısı 95844 defa)

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HİSAR HOSP - HASAN AKİL - 4200 GREFT - 10/MAYIS/2018
« Yanıtla #330 : 20 Ekim 2018, 01:05:59 »
Valla kardesim hanım evde kiziyor cok ilgileniyosun saclarinla diye. 😁 bi gun tartismistik ins. Cikmaz saclarin demisti ahi tuttu heralde artik buna baglamaya basladim 😁😁

Bir şeyi çok istedinmi olmazmış seninkisi o hesaba geliyor  :)
Kardeşim özellikle forumda çıkmayan ekimleri çok inceliyorum bir tek koray erdoğanın çıkmayan ekimlerini görmedim onun dışında her kesin var.özellikle o çıkmayan ekimleri çok detaylı  inceliyorum ,çok enterasan konular var ekim merkezi çok başarılı bir yer olsa dahi bazılarına  yaptıkları ekimler çıkmıyor ,bunun sebebinin bünye olduğunu sanmıyorum .örneğin a şahsı iki ayrı ekim yaptırıyor ilki çıkmıyor ikincisi farklı yerde ekiyor çıkıyor atıyorum b şahsıda ilk ekimi çıkıyor ona rağmen başka yerde yapıyor ikinciyi oda çıkmıyor falan .forumda abartmıyorum yüzlerce konu var bu şekilde bu saç çıkmama olayı tam olarak nedir çok bilende yok .eskiden bir test yapıyorlarmış 5,10 greft alıp ekime uygunöu değilmi diye şu an onuda yapan yok bilemiyorum neden kaylaklanıyor ekim merkezi diyeceğim ama dediğim gibi onlarında belli bir çıkış ortalamaları var ,on kişiye ekiyorlarsa 9 u tutup biri tıtmuyorsa kabahati tam olarak onlarda bulmak ne kadar doğru olur bilemiyorum.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #331 : 20 Ekim 2018, 01:06:14 »
Yorumunuz icin tesekkur ederim peki ben size birsey sormak istyorum ilk ekimi basarisiz olan birisi 2.ekiminde basariyi nasil bulabilirz. Telefi ederler tamam eyw.da nasil :) zaten donör ortada. Negatif degilim artik sadece aynalara kustum

Hocam açıkçası ben aynı yerde yaptırılan  başarısız olan ekimin ardından gelen revizyon ekimlerini de çok beğenmiyorum. Mesela Ilhan Hoca da baya oluyor genelde ektiren arkadaşlar memnun ama ben bakınca sonuçlara açıkçası içime sinmiyor. Şimdi Estmylife da ekimi birden fazla ekip yapıyor bildiğim kadarıyla belki başka bir ekip ekime girerse daha başarılı olabilir. Ama ekim her zaman risk işidir üst düzey ekimcilerde bile olabilir böyle durumlar.

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #332 : 20 Ekim 2018, 01:08:18 »
Hocam açıkçası ben başarısız olan ekimin ardından gelen revizyon ekimlerini de çok beğenmiyorum. Mesela Ilhan Hoca da baya oluyor genelde ektiren arkadaşlar memnun ama ben bakınca sonuçlara açıkçası içime sinmiyor. Şimdi Estmylife da ekimi birden fazla ekip yapıyor bildiğim kadarıyla belki başka bir ekip ekime girerse daha başarılı olabilir. Ama ekim her zaman risk işidir üst düzey ekimcilerde bile olabilir böyle durumlar.
Hasan akil ve fatma hanim vardi orada ust kademede onlar kanal actilar, diger isimlerini vermim simdi neyse ya bosver saglik.olsun. yarin gorusmeye cagirdilar 1 yili bekle dicekler sonra eve geri doncem 😁

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #333 : 20 Ekim 2018, 01:10:11 »
Bu ikisi zaten hep kanal açıyor hocam herkeste. Diğer ekibi özelden yazar mısın 😊

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #334 : 20 Ekim 2018, 01:11:00 »
Bir şeyi çok istedinmi olmazmış seninkisi o hesaba geliyor  :)
Kardeşim özellikle forumda çıkmayan ekimleri çok inceliyorum bir tek koray erdoğanın çıkmayan ekimlerini görmedim onun dışında her kesin var.özellikle o çıkmayan ekimleri çok detaylı  inceliyorum ,çok enterasan konular var ekim merkezi çok başarılı bir yer olsa dahi bazılarına  yaptıkları ekimler çıkmıyor ,bunun sebebinin bünye olduğunu sanmıyorum .örneğin a şahsı iki ayrı ekim yaptırıyor ilki çıkmıyor ikincisi farklı yerde ekiyor çıkıyor atıyorum b şahsıda ilk ekimi çıkıyor ona rağmen başka yerde yapıyor ikinciyi oda çıkmıyor falan .forumda abartmıyorum yüzlerce konu var bu şekilde bu saç çıkmama olayı tam olarak nedir çok bilende yok .eskiden bir test yapıyorlarmış 5,10 greft alıp ekime uygunöu değilmi diye şu an onuda yapan yok bilemiyorum neden kaylaklanıyor ekim merkezi diyeceğim ama dediğim gibi onlarında belli bir çıkış ortalamaları var ,on kişiye ekiyorlarsa 9 u tutup biri tıtmuyorsa kabahati tam olarak onlarda bulmak ne kadar doğru olur bilemiyorum.
Bu saçtan bi bok olmaz kardesim diyebilecek tecrubede doktor var.mi acaba.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #335 : 20 Ekim 2018, 01:12:22 »
Hasan akil ve fatma hanim vardi orada ust kademede onlar kanal actilar, diger isimlerini vermim simdi neyse ya bosver saglik.olsun. yarin gorusmeye cagirdilar 1 yili bekle dicekler sonra eve geri doncem 😁

Ya cidden biraz da sans şimdi bugün iki arkadaş ile görüştüm ektiren biri ismi duyulmuş bir yerde ektirmis Saçı cıkmış mi cıkmış diğeri hastane bile bulamayan ısmarlama ekim yapan bırak doktoru sağlık personeli bile olmayan bir yerde ektirmis üstelik açıklığı sizden baya fazla ama efsane adledecegimiz sonuç olmuş. Yani herif öncesi sonrasi koysa doktoru yazmasa millet der ki bunu Koray Hoca mi ekti:)

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #336 : 20 Ekim 2018, 01:15:35 »
Ya cidden biraz da sans şimdi bugün iki arkadaş ile görüştüm ektiren biri ismi duyulmuş bir yerde ektirmis Saçı cıkmış mi cıkmış diğeri hastane bile bulamayan ısmarlama ekim yapan bırak doktoru sağlık personeli bile olmayan bir yerde ektirmis üstelik açıklığı sizden baya fazla ama efsane adledecegimiz sonuç olmuş. Yani herif öncesi sonrasi koysa doktoru yazmasa millet der ki bunu Koray Hoca mi ekti:)
Koray hoca kim bide ona gösterim. 😂 bir cok uzmana gosterdim basarisiz ilan ettiler bile. Yani yine 1 yili doldur 1 yil sonra bile cikabilir diyen oldu ama gidisatin bi hayli yavas oldugunu hic gocunmadan soylediler. Kaldi ki estemylife da yavas oldugunu soylemisti. Gerci bana bu sactan cok bisey bekleme bile diyen oldu ya neyse.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #337 : 20 Ekim 2018, 01:15:52 »

Bence yarın baya nedenleri sorgulayın merkezde ekim alanınız daralıyor bu avantaj dönoru görmedim ama 4000 alındıysa fena değildir. Daha süre var gerçi belki supriz yapar ve sizi fe bizi de şaşırtır. Ama siz yine de garantinizi alın merkezden.

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #338 : 20 Ekim 2018, 01:17:27 »
Valla kardeş benim de çok umudum yok . Tamam fue de herkes aynı işi yapıyor ama ekim anında sac kökünü tuttuğun yer bile önemli. Çok tecrübe istiyor.biz genç ekiplere denk geldik kısmet valla en kotu parayı verir koraya gideriz 😂😁

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #339 : 20 Ekim 2018, 01:18:31 »
Bence yarın baya nedenleri sorgulayın merkezde ekim alanınız daralıyor bu avantaj dönoru görmedim ama 4000 alındıysa fena değildir. Daha süre var gerçi belki supriz yapar ve sizi fe bizi de şaşırtır. Ama siz yine de garantinizi alın merkezden.
Garanti belgesi verdiler zaten 4200 greft ekim oldu diye yaziyor. He birde sahiden benim.kafam ufak yani yani alanda dar. Düsün sapka takarken sonuna.kadar sikarim arkasini 😊😊 saka bi yana bana yardimci olun. Yarin ne konusmaliyim. Cunku hep gidiyorum 1 yil diyolar donuyorum. 😊

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #340 : 20 Ekim 2018, 01:21:38 »

Direk böyle diyeni çıkmaz ama önlem alanlar var mesela 6 ay finans kullan sonra değerlendirelim diyen yada greftleri mikroskop altında inceleyip uygunluğunu kontrol edenler birde ismi aklıma gelmedi 3,5 greft alıp teste tabi tutanlar var yani yok değil olumsuz çıkarsa denilebiliyor demekki.

zindan34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #341 : 20 Ekim 2018, 01:44:17 »
Teşekkür ederim bakalım görücez inşallah. Doktor erken dökülmüş dedi . iyi olduğunu söyledi. Bu arada hiç sakınmadım. Maç bile yaptım geçenlerde.

Hocam konuyu okurken gördüm maç bile yaptım yazmıssınız acaba maç sırasında kafaya darbe felan gelmiş olabilir mi?

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #342 : 20 Ekim 2018, 07:07:26 »
Hocam konuyu okurken gördüm maç bile yaptım yazmıssınız acaba maç sırasında kafaya darbe felan gelmiş olabilir mi?
Valla helal.olsin guzel detaylar yakalamassin, ama darbe falan almadim kardesim

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #343 : 20 Ekim 2018, 08:58:50 »
Kardeşim 20 gün daha bekleyip revizyon iste. Boşluk kalan yerlere özellikle .ve tecrübeli ekip yapsın .

dzcgfb

• Jr. Member
  • **
  • Saçlarınız ahenkle dans etsin inşaallah
« Yanıtla #344 : 20 Ekim 2018, 09:11:42 »
Kardeşim 20 gün daha bekleyip revizyon iste. Boşluk kalan yerlere özellikle .ve tecrübeli ekip yapsın .
Evet katılıyorum riske atmaya gerek yok insanların psikolojisi dayanmıyor artık bu duruma

Facebook Twitter Instagram