Valla kardesim hanım evde kiziyor cok ilgileniyosun saclarinla diye. 😁 bi gun tartismistik ins. Cikmaz saclarin demisti ahi tuttu heralde artik buna baglamaya basladim 😁😁
Bir şeyi çok istedinmi olmazmış seninkisi o hesaba geliyor
Kardeşim özellikle forumda çıkmayan ekimleri çok inceliyorum bir tek koray erdoğanın çıkmayan ekimlerini görmedim onun dışında her kesin var.özellikle o çıkmayan ekimleri çok detaylı inceliyorum ,çok enterasan konular var ekim merkezi çok başarılı bir yer olsa dahi bazılarına yaptıkları ekimler çıkmıyor ,bunun sebebinin bünye olduğunu sanmıyorum .örneğin a şahsı iki ayrı ekim yaptırıyor ilki çıkmıyor ikincisi farklı yerde ekiyor çıkıyor atıyorum b şahsıda ilk ekimi çıkıyor ona rağmen başka yerde yapıyor ikinciyi oda çıkmıyor falan .forumda abartmıyorum yüzlerce konu var bu şekilde bu saç çıkmama olayı tam olarak nedir çok bilende yok .eskiden bir test yapıyorlarmış 5,10 greft alıp ekime uygunöu değilmi diye şu an onuda yapan yok bilemiyorum neden kaylaklanıyor ekim merkezi diyeceğim ama dediğim gibi onlarında belli bir çıkış ortalamaları var ,on kişiye ekiyorlarsa 9 u tutup biri tıtmuyorsa kabahati tam olarak onlarda bulmak ne kadar doğru olur bilemiyorum.