Gönderen Konu: Akl Estemylife- 4200 GREFT - 10/MAYIS/2018  (Okunma sayısı 95860 defa)

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HİSAR HOSP - HASAN AKİL - 4200 GREFT - 10/MAYIS/2018
« Yanıtla #316 : 20 Ekim 2018, 00:14:33 »
Buyrun arkadaşlar. Vallahide billahide 160 günde cıkan saclar bukadar. Ben yüzde 10 cikis oldu diyorum. Sizce yüzde kaç ? Ben ekimim icin basarisiz hatta umutsuz vaka olarak adlandiriyorum hala bekle daha erken, 1 yili doldurman lazim gibi yorum yapacak olan var mi acaba. Benim saç hayalim artik bitmistir.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #317 : 20 Ekim 2018, 00:24:30 »
Gerçekten üzüldüm ya, nerdeyse hiç tutmamış. O kadar da takviye almışsın.

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #318 : 20 Ekim 2018, 00:34:19 »
Enterasan bir sonuç olmuş ama bu durumu ekim merkezine bağlamak çok mantıklı olmaz gibi geliyor bana çünkü forumda bir çok sonuçlanmış konuları var ve çoğuda başarılı sonuçlanmış ,sizin neden böyle oldu diye bende merak ettim konuyu en başından okudum günde 5 fıs avesin sprey dışında kayda değer olumsuz bir durum görmedim yalnız  saçlar çok ince telli ve zayıf olumsuz bir faktör olarak birde bunu gördüm.
Burda acaba ekim sonrası süreci özellikle ilk bir haftayı kötü geçirmiş olabilirmisiniz diye bir düşünce geçti aklımdan çünkü bir yakınımın ekimi sırf bu yüzden yani ilk bir kaç gün hiç istirahat etmediği için saçları çıkmadı acaba sizdede böyle bir durum olmuş olabilirmi.

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #319 : 20 Ekim 2018, 00:35:34 »
Gerçekten üzüldüm ya, nerdeyse hiç tutmamış. O kadar da takviye almışsın.
Tricoplus 90 TL
Avesin sprey 90 TL
Şampuan 40 -50 TL arasi
Ve hic ama hic eksiltmeden bugüne kadar kullandim. 5 aydir hic aksatmadim. Sonuc ortada.  Ekim ücreti, ilaç ücreti, hastaneye git gel masrafı, isyerinden 10 günlük ücretsiz izni, 5.5 aydir çilesi, insanlarin acıyarak bakması olmamis demesi, psikolojisi, hayalleri umutlari. Sonuç kocaman sıfır 0. Sonrada kafana çok takıyosun diyolar. Gelde takma.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #320 : 20 Ekim 2018, 00:38:50 »
Enterasan bir sonuç olmuş ama bu durumu ekim merkezine bağlamak çok mantıklı olmaz gibi geliyor bana çünkü forumda bir çok sonuçlanmış konuları var ve çoğuda başarılı sonuçlanmış ,sizin neden böyle oldu diye bende merak ettim konuyu en başından okudum günde 5 fıs avesin sprey dışında kayda değer olumsuz bir durum görmedim yalnız  saçlar çok ince telli ve zayıf olumsuz bir faktör olarak birde bunu gördüm.
Burda acaba ekim sonrası süreci özellikle ilk bir haftayı kötü geçirmiş olabilirmisiniz diye bir düşünce geçti aklımdan çünkü bir yakınımın ekimi sırf bu yüzden yani ilk bir kaç gün hiç istirahat etmediği için saçları çıkmadı acaba sizdede böyle bir durum olmuş olabilirmi.
Bu konudan bağımsız soruyorum. Tutmayan bir ekimin, istirahat edilmediği için tutmadığını nasıl/nerden biliyorsunuz?

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #321 : 20 Ekim 2018, 00:45:19 »
Hocam bi ince telli sacli olan benmiyim ya yapma :)  kaldi ki enseden alinan sac hicte ince degil.bence bu bir örneklem olamaz diye düsünüyorum. Ayrica 10 gün izinliydim yerimden kalkmadan yattım. 3.gün yikamayi hastanede yaptim 10.gün yikamayi hastanede yaptim. Cok titiz davrandim saclarima. Kafami kuruladigim havluya elimi bile silmedim. Danismadan hic birsey yapmadim. 1 sivilce bile ciksa aradim normal mi diye. 2 - 3 sivilce cikinca ekim merkezine gittim orada mudahale ettirdim. 2 3 4 5 aylar icinde surekli gittim.kontrol ettirdim. 2.5 aylikken tatile gitmek icin izin istedim , halisaha da mac yapabilir miyim dedim. Ilk 2 ay sigara icki agzima surmedim ve bu surecte hic grip dahi olmadim. Yagli saclarin dediler avesin sampuan kullaniyordum seboderme gec dediler gectim xpecia kullandim tricoplusa gec dediler gectim. Birak ilk 10 günü su ana kadar ufacik bir darbe dahi almadam kafama.  Hala sorun benim ince telli sacli olmam mi sorun sence hocam

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #322 : 20 Ekim 2018, 00:50:11 »
Hocam bi ince telli sacli olan benmiyim ya yapma :)  kaldi ki enseden alinan sac hicte ince degil.bence bu bir örneklem olamaz diye düsünüyorum. Ayrica 10 gün izinliydim yerimden kalkmadan yattım. 3.gün yikamayi hastanede yaptim 10.gün yikamayi hastanede yaptim. Cok titiz davrandim saclarima. Kafami kuruladigim havluya elimi bile silmedim. Danismadan hic birsey yapmadim. 1 sivilce bile ciksa aradim normal mi diye. 2 - 3 sivilce cikinca ekim merkezine gittim orada mudahale ettirdim. 2 3 4 5 aylar icinde surekli gittim.kontrol ettirdim. 2.5 aylikken tatile gitmek icin izin istedim , halisaha da mac yapabilir miyim dedim. Ilk 2 ay sigara icki agzima surmedim ve bu surecte hic grip dahi olmadim. Yagli saclarin dediler avesin sampuan kullaniyordum seboderme gec dediler gectim xpecia kullandim tricoplusa gec dediler gectim. Birak ilk 10 günü su ana kadar ufacik bir darbe dahi almadam kafama.  Hala sorun benim ince telli sacli olmam mi sorun sence hocam
Üstüne bastın dostum, örnegi var amcamin oglu, 4.ayda yemin ederim harika oldu.simdiden. ekim yaptirdigi ismi arattim googledan bulamadim, benim.zorumla xpecia kullaniyor oda gunde 1 kere 😁 ve sana yemin ederim.ki 2.aydan itibaren saclarini makine ile kisaltiyor 😂 saka gibi ama gercek

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #323 : 20 Ekim 2018, 00:50:25 »
Bu konudan bağımsız soruyorum. Tutmayan bir ekimin, istirahat edilmediği için tutmadığını nasıl/nerden biliyorsunuz?

Çünkü kendisi ve eşi saçlarının çıkmamasını buna bağlıyorlardı adam hiç ara vermeden yoğun efor gerektiren  işine devam etmiş ,banada mantıklı geldi hiç istirahat olmadan ekimden sonra ayakta uzun süre durmak bile  o greftlerin ölümüne sebep olabilir ,neden size mantıklı gelmiyor anlam veremedim bece gayet mantıklı.bu işi iyi bilen bütün ekim merkezleri en az iki gün uzanarak istirahat öneriyorlar yoksa mesela bir arkadaşım serdar gökreme ektirdi doktor orda nasıl yatması gerektiğini bile tarif etti.siz ondan sonra diyorsunuzki koray erdoğanın ektiği tüm saçlar çıkıyor öyle bir şey yok adam belliki düzgünce anlatıyor hastalarına onlarda o şartlara uyuyor yoksa aynı şey ona ektirenlerin başınada gelebilir galiba koray erdoğana ektiren insanlar ortalama olarak daha disiplinli karakterde olan şahıslarda olabilir  kim bilebilir olamazmı yani  belkide buda bir etkendir.

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #324 : 20 Ekim 2018, 00:52:36 »

Kardeşim bunları yaptıysan tamam benimkisi sadece bir acabaydı demekki buda değilmiş.

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #325 : 20 Ekim 2018, 00:54:26 »
Kardeşim bunları yaptıysan tamam benimkisi sadece bir acabaydı demekki buda değilmiş.
Valla kardesim hanım evde kiziyor cok ilgileniyosun saclarinla diye. 😁 bi gun tartismistik ins. Cikmaz saclarin demisti ahi tuttu heralde artik buna baglamaya basladim 😁😁

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #326 : 20 Ekim 2018, 00:55:17 »

Hardboy bence ekim merkezleri sizi calistirmali üstat danışman olarak:)

Ilaclarin ekime faydası elbette var ama tüm sorumluluğu ilaç kullanımına bağlamak abes. Her ekim merkezinin iyi ya da kötü sonucları var ve olacakta maalesef. Burada suçu arkadaşa yıkmaktansa çözüm ne olmalı onu konuşmalıyız. Bence  bir seneyi doldurun bu merkez genelde ekimlerinin arkasında duruyor olumsuz bir durumu telafi ederler merak etmeyin. Ama çok negatif olmayın artık.

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #327 : 20 Ekim 2018, 00:55:45 »
Dostum senin bahsettiğin olay saç olayını maksimum yüzde 15 etkiliyor. Bak saç ektirip yüzü gözü şişen insanları duymussundur. Onlar işte yerinde duramayan ekimin ertesi günü çıkıp gezen bilgisayar başında zaman geçiren insanlar . Hatta ise gidenler bile var . Ama o insanlarin saçı bile tutuyor çevremde çok kişi var . Adam ilaç bile kullanmadı. Yani demek istediğim ne oluyorsa ekim anında oluyor veya bünye bu dokuyu kabul etmiyor.

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #328 : 20 Ekim 2018, 01:01:20 »
Hardboy bence ekim merkezleri sizi calistirmali üstat danışman olarak:)

Ilaclarin ekime faydası elbette var ama tüm sorumluluğu ilaç kullanımına bağlamak abes. Her ekim merkezinin iyi ya da kötü sonucları var ve olacakta maalesef. Burada suçu arkadaşa yıkmaktansa çözüm ne olmalı onu konuşmalıyız. Bence  bir seneyi doldurun bu merkez genelde ekimlerinin arkasında duruyor olumsuz bir durumu telafi ederler merak etmeyin. Ama çok negatif olmayın artık.
Yorumunuz icin tesekkur ederim peki ben size birsey sormak istyorum ilk ekimi basarisiz olan birisi 2.ekiminde basariyi nasil bulabilirz. Telefi ederler tamam eyw.da nasil :) zaten donör ortada. Negatif degilim artik sadece aynalara kustum

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #329 : 20 Ekim 2018, 01:03:17 »
Kardeş bence revizyon Ekim'de işi şansa bırakmazlar . En azından tecrübeli bir ekip çalışır.

Facebook Twitter Instagram