Öncelikle geçmiş olsun. Ekim durumunu yorumlamak gerekirse biraz daha zamana ihtiyacın olduğunu düşünüyorum. Sürecin geriden geliyor olabilir. Şuanki görüntü %20 çıkış olduğu yönünde görüntü var. Kendi tecrübem 5,5 ay ile 9 ay arasında %30-40 aralığında çıkış olabildiği yönünde. Mutlaka sende de gelişim olacaktır ama çok büyük beklentiye girerek beklemek insanı sonucunda olmadığında çok daha kötü etkiliyecektir. Önerim çok fazla kafanı takmadan beklemen olacaktır. İnş. gönlüne göre sonuç alacaksın.
Merkezde bende ekim yaptırdım ve beklentimi karşılayan bir sonuç aldım aldım. Son dönemde gözlemlediğim ana sıkıntı, geçen sene 3 odada ekim yaparken, bu sene hastanenin bir katını komple kiralamaları sonucu, günde 10-12 ekime çıkan kapasite sonrası artan kapasite ile kalitenin aynı oranda artmadığı yönünde gözlemliyorum. Ayda yapılan yaklaşık 300 ekim olduğu düşünülürse, ilk 3 aylık kritik dönemdeki hasta sayısı 900'a ulaşır ve bu sayıda insana ilgi alaka gösterip, hepsinin beklentilerini karşılamanın çok zor olduğunu düşünüyorum.