Gönderen Konu: Akl Estemylife- 4200 GREFT - 10/MAYIS/2018  (Okunma sayısı 95752 defa)

Kamil70

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HİSAR HOSP - HASAN AKİL - 4200 GREFT - 10/MAYIS/2018
« Yanıtla #166 : 13 Eylül 2018, 19:48:49 »
6.cı ayda atak yapması lazım yani 6.cı ayda cıkmasının lazım gözle görülür sekilde. instagram adreslerinde gördügüm kadarı ile hep 6 ay sonucunu paylasıyolar ve muazzam gorunuyor. bende takıntılıyım aslında bugun 50. günümdeyim kafamda sac yok  :D ama bende 6 ayı beklıyorum o zaman benı tatmın edecek duzeye gelecegını dusunuyorum

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #167 : 13 Eylül 2018, 20:04:15 »
Siz nerede ekim yaptırdınız acaba

Kamil70

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #168 : 13 Eylül 2018, 23:17:02 »
Siz nerede ekim yaptırdınız acaba
estemylife a ektirdim ben

yetkin99

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #169 : 14 Eylül 2018, 19:03:30 »
Kafada çokça çıkan sivilcelerle ilgili yorumunuz nedir? Zararı olur mu

Kamil70

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #170 : 14 Eylül 2018, 22:43:04 »
Kafamda çok az küçük küçük çıktı ama donör bölgem de büyük ve ağrılı çıkmaya başladı şu sıralar. Ekim yaptırdığım yer sivilceyi patlatıp batikon ile silmemi söyledi öyle yapıyorum şuan

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #171 : 18 Eylül 2018, 12:15:05 »
Sevgili arkadaşlar, elleriniz dert görmesin yorumlarınız benim için sahiden çok değerli. Eskiden defalarca aynaya bakardım, masamda ki aynamı kırıp attım artık bende kafama takmıyorum. Sizlerinde dediği gibi fazla takmıştım ama sonuç olarak bir ekim yaptırdım ve iyi bir yerde yaptırdığımı düşünüyorum illaki saçlarım çıkacaktır. Çıkmaması durumunda zaten Kocaman GARANTİ belgesi var elimde. Artık eskisi gibi takıntı yapmıyorum. 10.10.2018 de 5.ay bitmiş olacak ozaman bir foto paylaşacağım. Sonrasında 6.ay da. Süreç tamamlanana kadar 1 yıl boyunca fotoğraf ekleyeceğim. Sonucun iyi olacağını düşünmeye başladım. Zaten hisar hastanesi iş yerime 15 dklık mesafede arada gidip görüş alıyorum. Saygılarımla.

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #172 : 18 Eylül 2018, 12:16:51 »
hocam benim kafamda kıl dönmesi bile çıktı patlatmaktan yara yapmışım ama su anda geçti sayılır. Tırnaklama yapmadan patlatın içindeki iltihap geçene kadar sıkın sivilceyi. Eğer yara olursa batikon ile temizleyin. Hasan beye sordum kabuk oldu saç çıkmama ihtimali olabilir mi dedim. Kabuktan daha fazla saç çıkıyor dedi. :)

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #173 : 18 Eylül 2018, 12:24:16 »
Bu işin %70 i ekim %30 u da beslenme ve takviye iç sigarayı yor vücudu yak kafayı saç çıksın olmuyor öyle kolay olsa herkes başarılı olurdu. Çim tohumunu ek yeşersin gölgede değilde güneşte 2 kere sula bakalım ne oluyor... Kökü tuttu deyip ne olursa olsun artık çıkar demek yanlış bir yaklaşım.

Sigara içmenin saça çok abartılı bir zararı olduğunu düşünmüyorum belki yanlış düşünüyor olabilirim ama zararlı olsa kesin bir dille uyarırdı ekim merkezi. Ben 2.ay sigaraya başladım malesef. Sordum ekim merkezine çok abartılı olmadığı sürece içebilirsiniz dediler. Hatta politik bir cevap verdiler. Sigara sağlığa zararlı ama abartmadan içebilirsiniz dediler. Tabiki içmemek önemli. Etkisinin yüzde 2 yi geçmediğini düşünüyorum.

siyah34

• 3900 greft (hıberbarık tedavili) yas37
  • Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #174 : 18 Eylül 2018, 15:42:04 »
hocam benim kafamda kıl dönmesi bile çıktı patlatmaktan yara yapmışım ama su anda geçti sayılır. Tırnaklama yapmadan patlatın içindeki iltihap geçene kadar sıkın sivilceyi. Eğer yara olursa batikon ile temizleyin. Hasan beye sordum kabuk oldu saç çıkmama ihtimali olabilir mi dedim. Kabuktan daha fazla saç çıkıyor dedi. :)

ibrahımaraz güzel sonuç olacak buraya yazıyorum...
siyah34

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #175 : 19 Eylül 2018, 15:05:33 »
ibrahımaraz güzel sonuç olacak buraya yazıyorum...
Allah razi olsun kardesim tek temennim bu. Hepimiz icin insallah

HeheheKel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #176 : 19 Eylül 2018, 15:44:51 »
Çok uzun süredir bu forumu takip ediyorum. Bende saç ektirdim ama senin ki gibi başarısız oldu ilerde kendi konumu nerde yaptırdığımı felan paylaşıcam. Sana gelince geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Başarısız bir ekim olmuş saçlar çıksa bile o sivilceler normal değil gibi ve bu güne kadar gördüğm o tarz yerlerden saç çıkışı olmadı revize yapıldı. Eğer antibiyotik kremde kullandıysanız yanındaki saçlar da etkilenebiliyor. Bende öyle oldu geçmiş olsun tekrar.

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #177 : 19 Eylül 2018, 16:34:01 »
Çok uzun süredir bu forumu takip ediyorum. Bende saç ektirdim ama senin ki gibi başarısız oldu ilerde kendi konumu nerde yaptırdığımı felan paylaşıcam. Sana gelince geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Başarısız bir ekim olmuş saçlar çıksa bile o sivilceler normal değil gibi ve bu güne kadar gördüğm o tarz yerlerden saç çıkışı olmadı revize yapıldı. Eğer antibiyotik kremde kullandıysanız yanındaki saçlar da etkilenebiliyor. Bende öyle oldu geçmiş olsun tekrar.

Yok yok cikiyo yavas yavas ben karamsar degilim

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #178 : 19 Eylül 2018, 16:58:51 »
sizin ne kadar oldu beyfendi.

imlefleur

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #179 : 19 Eylül 2018, 18:23:13 »

ibrahim arkadasin henuz cikislari baslamamisken direkt konuya basarisiz bir ekim olmus diye girmeni anlamadim. Birde uzerine benimki de seninki gibi basarisiz oldu demissin. Forumu cok uzun suredir takip ediyosun ama ilk mesajin bu. Keske konunu paylassan da daha ekiminin 4. aylarinda olan kisilerin konularina boyle dusuncesiz ve tutarsiz yorumlar yazmasan.

Facebook Twitter Instagram