Saç Ekimi Sonuçları
İnşallah revizyon ekiminde istediğin sonuç olur. Ekimden sonraki ilk 1 ay içindeki fotalara bakınca kabuk dökümü ve sonrasında bir sıkıntı olduğu sanki saç derisinden anlaşılıyor. Ekimin iyi sonuçlanmayacağı izlenimi veriyor. Tecrübeli arkadaşlar ne kadar katılır bana bilemiyorum.
aynen bende böyle düşünüyorum resimler incelediğinde aşırı yağlı ve bol sivilceli bir saç derisi söz konusu.revizyon ekiminden sonra aynı sorun tekrarlayabilir bence şimdiden nedenlerini öğrenip önlem alınız.
Inşallah Bu sefer çok güzel olacak . sevindim kardeşim revizyon haberine.
Dostum yine ayni yere mi yaptiracaksin
İnşallah revizyonda yüzün güler dostum.Egzema durumu devam ediyorsa saçına alkol barındıran ürünler (minox, avesin serum) kullanmamanı tavsiye ederim.Cildiyeye gittim egzema olmadigini ufak ufak akneler oldugunu soyledi cleocin t losyon verdi 2 gündür kullanyrm bakalim
İnşallah revizyonda yüzün güler dostum.Egzema durumu devam ediyorsa saçına alkol barındıran ürünler (minox, avesin serum) kullanmamanı tavsiye ederim.
İbrahim hocam biraz ters düştük ilk sürecinde kusurumuza bakma. Inşallah bu sefer dilediğin saçlara kavuşursun senin psikolojini ve samimiyetini görüyorum dilerim kalan hayatın mutlu ve huzurlu geçer. Hayırlısı olsun inşallah.