Gönderen Konu: Akl Estemylife- 4200 GREFT - 10/MAYIS/2018  (Okunma sayısı 95925 defa)

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HİSAR HOSP - Estemylife- 4200 GREFT - 10/MAYIS/2018
« Yanıtla #540 : 07 Ocak 2019, 11:44:06 »
Öncelikle ilginize ve desteğinize teşekkür ederim arkadaşlar özetle şunları söylemek istiyorum sizlere, tecrübeli arkadaşların yorumlarını özellikle rica ediyorum.

1- 8 ay 9.aya girmek üzereyim ,yani 239 gün oldu bugün. Bu saatten sonra çıkış olur mu sizce ?
2- Sizce 4200 Greftin % kaçı çıkmıştır ?
3- Vitamin sprey kullanımına devam etmelimiyim ?
4- Ekim merkezinden yetkili kişiler ekilen saçların hala çıkmadığını ve çıkabileceğini ama çıkmama ihtimali olduğunuda söylediler. Kökler bu zaman zarfında ölmüş olabilir mi ?
[/b][/b][/b]

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #541 : 07 Ocak 2019, 11:45:44 »
.

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #542 : 07 Ocak 2019, 16:53:29 »
Neden bilmiyorum ama hala ümidimi yitirmedim :)

Kamil70

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #543 : 07 Ocak 2019, 19:54:49 »
vala ibrahim kardesim 20 gün önceki foto ile suanki foto arasında fark var ya saclar uzadıgı ıcın oyle gorunuyor yada gercekten cıkıslar oldugu ıcın. ama sag bolgedeki bosluk garip. yanı seyrek seyrek cıksa anlıcam da bır bolgede var bır bolgede yok anlayamadım senın durumu

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #544 : 07 Ocak 2019, 22:21:48 »
Uzayinca kapaniyo hacim, bosluk cok kotu ya 5 6 sac teli anca var

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #545 : 08 Ocak 2019, 00:06:23 »
Hocam o bölge hariç sıkıntı yok bence yani fark anlaşıyor önceki aylara göre. 1 yıldan sonra açık kalan bölgeye revize yaptır dicem ama bu kez orda yoğun çıkıp da diğer bölge ile farklılık oluşur mu bilemedim.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #546 : 08 Ocak 2019, 00:57:55 »
Öncelikle ilginize ve desteğinize teşekkür ederim arkadaşlar özetle şunları söylemek istiyorum sizlere, tecrübeli arkadaşların yorumlarını özellikle rica ediyorum.

1- 8 ay 9.aya girmek üzereyim ,yani 239 gün oldu bugün. Bu saatten sonra çıkış olur mu sizce ?
2- Sizce 4200 Greftin % kaçı çıkmıştır ?
3- Vitamin sprey kullanımına devam etmelimiyim ?
4- Ekim merkezinden yetkili kişiler ekilen saçların hala çıkmadığını ve çıkabileceğini ama çıkmama ihtimali olduğunuda söylediler. Kökler bu zaman zarfında ölmüş olabilir mi ?
[/b][/b][/b]

8 ay bitmiş. Bu saatten sonra yeni çıkış olmasından ziyade saçların kalınlaşması ve formunu alma süreci devam edecektir. Ancak tatmin edici bir gelişme olacağını düşünmüyorum maalesef.

Yüzdelik bir rakam vermek doğru değil. Önemli olan sonuç. Durum ortada.

Vitamin ve spreylerden birşey umut etmemek lazım. Besleyici etkisi olabilir. Ama sonucu etkisi çok sınırlı olacaktır. Böbrekleri yormayacak ölçüde devam etmekten zarar da gelmez.

Ekim yapılan kökler ekimden sonraki ilk 15 günlük zaman diliminde ya tuttu ya da zarar görmesi sebebiyle kayıp meydana geldi. Elbet her ekimde kayıp olur. Sizin ekimde kayıp oranı katlanılabilir sınırı aşmış görünüyor. 8. Aydan sonra yeni saç çıkışı çok çok az olabilir benim görüşüme göre. Yukarıda da belirttiğim gibi bu zamanlarda artık kalınlaşma ve formunu alma süreci devam etmektedir.
The World is Yours

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #547 : 08 Ocak 2019, 01:48:30 »
Hocam o bölge hariç sıkıntı yok bence yani fark anlaşıyor önceki aylara göre. 1 yıldan sonra açık kalan bölgeye revize yaptır dicem ama bu kez orda yoğun çıkıp da diğer bölge ile farklılık oluşur mu bilemedim.
Sıkıntı olmaz olur.mu kaperezza kardeş. Bazı fotolar yanıltabilir birde bunlara bak istersen. Tüm haliyle atayım sizin icin. 4200 greft icin ciddi sorun var bence.
1.foto ıslak hali (ön ortaya bakar mısın)
2.foto boşluk olan alan
3.foto da ıslak öne dogru

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #548 : 08 Ocak 2019, 01:58:10 »
8 ay bitmiş. Bu saatten sonra yeni çıkış olmasından ziyade saçların kalınlaşması ve formunu alma süreci devam edecektir. Ancak tatmin edici bir gelişme olacağını düşünmüyorum maalesef.

Yüzdelik bir rakam vermek doğru değil. Önemli olan sonuç. Durum ortada.

Vitamin ve spreylerden birşey umut etmemek lazım. Besleyici etkisi olabilir. Ama sonucu etkisi çok sınırlı olacaktır. Böbrekleri yormayacak ölçüde devam etmekten zarar da gelmez.

Ekim yapılan kökler ekimden sonraki ilk 15 günlük zaman diliminde ya tuttu ya da zarar görmesi sebebiyle kayıp meydana geldi. Elbet her ekimde kayıp olur. Sizin ekimde kayıp oranı katlanılabilir sınırı aşmış görünüyor. 8. Aydan sonra yeni saç çıkışı çok çok az olabilir benim görüşüme göre. Yukarıda da belirttiğim gibi bu zamanlarda artık kalınlaşma ve formunu alma süreci devam etmektedir.
Yorumlariniz icin tesekkur ederim. Keske bu ekimi hic yaptırmasaydim vallahi pisman oldum. 8 aydir ne psikoloji kaldi ne sabır. Parasi pulu yeminle umrumda değil psikolojik olarak alt ust oldum sagligimdan olucam nerdeyse. Tamam takmim kafama da bu kafaylada ise guce giderken gucluk cekiyorum bir seminere toplantiya gidince milletin gözü saclarimda herkes kafama bakiyo. Anlamaya calisiyolar ekim mi degil mi o bile belli degil. Uzun zamandir gormedigim insanlar saclarin baya dokulmus gibi yorum bile aliyorum. Heleki ekim oldugunu bilipte olmamis su kisi yaptirdi oldu senin niye olmadi vs vs vs. Hadi 3 4 ay anlarsin bu stresi cekersin millete cevap verirsinde 8 aydir da artik tükendim.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #549 : 08 Ocak 2019, 02:04:30 »
Yorumlariniz icin tesekkur ederim. Keske bu ekimi hic yaptırmasaydim vallahi pisman oldum. 8 aydir ne psikoloji kaldi ne sabır. Parasi pulu yeminle umrumda değil psikolojik olarak alt ust oldum sagligimdan olucam nerdeyse. Tamam takmim kafama da bu kafaylada ise guce giderken gucluk cekiyorum bir seminere toplantiya gidince milletin gözü saclarimda herkes kafama bakiyo. Anlamaya calisiyolar ekim mi degil mi o bile belli degil. Uzun zamandir gormedigim insanlar saclarin baya dokulmus gibi yorum bile aliyorum. Heleki ekim oldugunu bilipte olmamis su kisi yaptirdi oldu senin niye olmadi vs vs vs. Hadi 3 4 ay anlarsin bu stresi cekersin millete cevap verirsinde 8 aydir da artik tükendim.
Off aynılarını yaşadım, şu an onlar aklıma geldi. Saçlardan konuşmaktan kaçtıkça, iş yerindekiler gelip senin saçlar niye olmadı gibi garip garip sorular soruyolardı. Her gün bir başkası soruyordu, kötü psikoloji be. İnşallah atlarız reis, malum biz de bekliyoz hala.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #550 : 08 Ocak 2019, 02:05:20 »

Haklısın zor bir durum. O kadar emek sabır, sonucunda istenen sonuç olmaması psikolojik olarak etkiler. Bu işin maddiyatla ölçülmesi mümkün değil. Ama artık olan olmuş, yeni bir ekim yapılması halinde bence en önemli husus olan doğallığa ulaşılabilir. Tabi nerede yaptıracağınıza siz karar vereceksiniz. Yeterli bilgi birikime sahipsiniz. Doğru kararı verip, yeni bir ekimle mutlu edici bir görünüme kavuşabileceğinizi düşünüyorum.
The World is Yours

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #551 : 22 Ocak 2019, 01:21:04 »
Hayatımın en büyük pismanlığıdir ekim yaptirmak. Boyle olacagini bilsem ustune para verseler yemin ederim yaptirmazdim. Kel halimi ozledim resmen. 26 şubatta revizyon icin gun aldim. Dua edin bu sefer olsun.

fazor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #552 : 22 Ocak 2019, 02:20:07 »
İnşallah revizyon ekiminde istediğin sonuç olur. Ekimden sonraki ilk 1 ay  içindeki fotalara bakınca kabuk dökümü ve sonrasında bir sıkıntı olduğu sanki saç derisinden anlaşılıyor. Ekimin iyi sonuçlanmayacağı izlenimi veriyor. Tecrübeli arkadaşlar ne kadar katılır bana bilemiyorum.

ahmet047

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #553 : 22 Ocak 2019, 08:44:47 »
Umarım bu sefer olumlu sonuç alırsınız. Ekimi yapacak ekibin önceki ekimlerini iyi araştırın bence.

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #554 : 22 Ocak 2019, 10:13:14 »
Geçmiş olsun hocam inş bu sefer dilediğiniz saçlara kavusursunuz...

Facebook Twitter Instagram