Öncelikle ilginize ve desteğinize teşekkür ederim arkadaşlar özetle şunları söylemek istiyorum sizlere, tecrübeli arkadaşların yorumlarını özellikle rica ediyorum.
1- 8 ay 9.aya girmek üzereyim ,yani 239 gün oldu bugün. Bu saatten sonra çıkış olur mu sizce ?
2- Sizce 4200 Greftin % kaçı çıkmıştır ?
3- Vitamin sprey kullanımına devam etmelimiyim ?
4- Ekim merkezinden yetkili kişiler ekilen saçların hala çıkmadığını ve çıkabileceğini ama çıkmama ihtimali olduğunuda söylediler. Kökler bu zaman zarfında ölmüş olabilir mi ?[/b][/b][/b]
8 ay bitmiş. Bu saatten sonra yeni çıkış olmasından ziyade saçların kalınlaşması ve formunu alma süreci devam edecektir. Ancak tatmin edici bir gelişme olacağını düşünmüyorum maalesef.
Yüzdelik bir rakam vermek doğru değil. Önemli olan sonuç. Durum ortada.
Vitamin ve spreylerden birşey umut etmemek lazım. Besleyici etkisi olabilir. Ama sonucu etkisi çok sınırlı olacaktır. Böbrekleri yormayacak ölçüde devam etmekten zarar da gelmez.
Ekim yapılan kökler ekimden sonraki ilk 15 günlük zaman diliminde ya tuttu ya da zarar görmesi sebebiyle kayıp meydana geldi. Elbet her ekimde kayıp olur. Sizin ekimde kayıp oranı katlanılabilir sınırı aşmış görünüyor. 8. Aydan sonra yeni saç çıkışı çok çok az olabilir benim görüşüme göre. Yukarıda da belirttiğim gibi bu zamanlarda artık kalınlaşma ve formunu alma süreci devam etmektedir.