Gönderen Konu: Şok dökülme süresi çok uzadı yardım lütfen  (Okunma sayısı 1868 defa)

smurf

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülme süresi çok uzadı yardım lütfen
« : 21 Haziran 2018, 13:38:43 »
Arkadaşlar merhaba.
Şok dökülmem geç başladı ortalama 3. Haftada falan diyebilirim. Lakin birçoğu dökülmesine rağmen bir miktar kafamda ekim saçları kaldı. 65. Günümdeyim halen ara ara havluda L şeklinde görüyorum. Doktoruma sorduğumda kırılan saçlar ölü doku olabilir dedi.3. ay kontrole çağırdı. Ölü doku tutmamış saç mı demek acaba. Sizce anormal giden birşeyler mi var

smurf

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Şok dökülme süresi çok uzadı yardım lütfen
« Yanıtla #1 : 21 Haziran 2018, 21:37:00 »
???????????

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 21 Haziran 2018, 21:43:43 »
Selam Eğer Saçlar Dökülmeden Uzamaya başladıysa Endişe edece birşey yok , Ölü Doku dediği şey ise bence Senin biraz dikkatli davranma ve ovalayarak yıkamaman sonucu dökülmek üzere olupta dökümeyen deriyle kalan saçlardır.

Tabi resim yüklemen gerekli ona göre sağlıklı yorum yapabiliriz.

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 22 Haziran 2018, 18:15:44 »
Şok dökülme çok uzadı yardım diyorsun sonra konunun içinde başka bir şey soruyorsun ,sorunun L tipi dökülmeyse gayet normal bir durum endişe edilecek bir şey yok.

smurf

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Haziran 2018, 12:05:37 »
Selam Eğer Saçlar Dökülmeden Uzamaya başladıysa Endişe edece birşey yok , Ölü Doku dediği şey ise bence Senin biraz dikkatli davranma ve ovalayarak yıkamaman sonucu dökülmek üzere olupta dökümeyen deriyle kalan saçlardır.

Tabi resim yüklemen gerekli ona göre sağlıklı yorum yapabiliriz.

Yorumunuz için teşekkürler şuan yok denecek kadar az. Fotoğraf müsait zaman da ekleyeceğim

smurf

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 28 Haziran 2018, 12:06:52 »
Şok dökülme çok uzadı yardım diyorsun sonra konunun içinde başka bir şey soruyorsun ,sorunun L tipi dökülmeyse gayet normal bir durum endişe edilecek bir şey yok.

Sorumu dikkatli okumanızı tavsiye ediyorum. Şok dökülmenin genel de L şeklinde olduğunu bildiğimden söyleme gereği duydum. Asıl sorum şok dökülme süresinin bu kadar uzaması normal mi olduğuydu. Teşekkürler

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 28 Haziran 2018, 17:03:37 »
Merhaba
Şok dökülme 1 - 2 ay (ortalama) sürebilmektedir. Tabiki bunun bir standartı yoktur. Kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Uzaması veya kısa sürmesi hatta bazı hastalarda olmaması bile gözlemlenmiştir. Bunun için stress yapmayınız. Stress bu ve bundan sonraki süreçte size yasak 😀.
Şok dökülmeniz için normal bir şekilde devam ediyor diyebiliriz.
İyi forumlar...

Facebook Twitter Instagram