Gönderen Konu: Sakal için minoxidil kullanırsam saçlarım dökülür mü ?  (Okunma sayısı 4924 defa)

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Erkek tipi kellik var bende yaş 19 nw2 civarı.
Fakat esas problem bu değil sakalımın seyrek çıkması.Çok fazla türk geni taşıdığım için sakalım çok kötü çıkıyor.Ve buda beni telaşlandırıyor çünkü ileride kel kalıcam onu gizleyebilmek için sakala mutlaka ihtiyacım var.
Minoxun saç döktüğünü duymuştum.Acaba sakal için kullansak yine döker mi ?
Valla böyle genetiğe lanet olsun hem köse hem kel olacaz hiç şansım kalmadı.

PagaroN

• Hero Member
Ynt: Sakal için minoxidil kullanırsam saçlarım dökülür mü ?
« Yanıtla #1 : 21 Haziran 2018, 13:22:55 »
Merhaba
"Sakal kötü çıkıyor" dan kastınız nedir?
Minox un döngüsel etkisini araştırdınız mı?
Mümkün ise saç durumunuz ve sakal durumunuz ile ilgili foto yükleyiniz.
İyi forumlar...

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 21 Haziran 2018, 13:26:26 »
Benim arkadaşımda seyrek değilde nerdeyse hiç yoktu yanlarda tüy şeklindeydi minoxil kullandı baya gür sakalı oldu ama bu hafta içinde buluştuk sakalının yanak kısımlarının tekrardan seyrekleştiğini söyledi ama yinede sakalları baya iyi , kendi saçındada bir sıkıntı oluşmadığını söyledi
Yedikleriniz ilacınız , ilacınız yedikleriniz olsun.

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 21 Haziran 2018, 14:05:11 »
Benim arkadaşımda seyrek değilde nerdeyse hiç yoktu yanlarda tüy şeklindeydi minoxil kullandı baya gür sakalı oldu ama bu hafta içinde buluştuk sakalının yanak kısımlarının tekrardan seyrekleştiğini söyledi ama yinede sakalları baya iyi , kendi saçındada bir sıkıntı oluşmadığını söyledi
Hocam arkadaşınızın erkek tipi kelliği olmayabilir.
Genelde köse insanlar erkek tipinden etkilenmiyor ben tam köse değilim ama çok seyrek sakallıyım ve biraz korkuyorum

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 21 Haziran 2018, 14:08:50 »
Merhaba
"Sakal kötü çıkıyor" dan kastınız nedir?
Minox un döngüsel etkisini araştırdınız mı?
Mümkün ise saç durumunuz ve sakal durumunuz ile ilgili foto yükleyiniz.
İyi forumlar...
Saç durumu.
Çok seyrekler muhtemelen buda genetik.Dht hormonum eksevimlir dicem neyse oralara dokunmayayım

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 23 Haziran 2018, 02:12:07 »
Saç durumu.
Çok seyrekler muhtemelen buda genetik.Dht hormonum eksevimlir dicem neyse oralara dokunmayayım
Merhaba
Yaşınızdan dolayı sakal durumunuz normal. İlerleyen yaşlarda yüz hattınızda sakal kısmındaki bir çok bölge dolacaktır. Panik yapmanıza gerek yok.
Saç durumuz ile ilgili olarak biotin başlayabilirsiniz. B7 size iyi bir takviye olacaktır.
İyi forumlar...

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 23 Haziran 2018, 12:18:07 »
Sakal zamanla artacaktır minox bir işe yaramaz yüzündeki sivilcelerde artar haberin olsun.minox deri altındaki kanlanmayı arttırır saça böyle fayda eder ,yanağında kanlanma artsa ne olacak bir işe yaramaz zaten kıl yok yanağında yenilerinin zamanla çıkması lazım yani mantıklı ol minox ne alaka dostum.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #7 : 23 Haziran 2018, 13:39:50 »
Ben forum da minoxidil ile yazıları görmeden önce saç ekim minoxidil almıştım ve saç döngüsünü gördüğümde kullanmaktan vazgeçmiştim. Daha sonra merak ettim sakala ne kadar etki ediyor diye denedim 2 3 ay kadar süreyle mevcut sakalları kesinlikle besliyor kalınlaştırıyor, ama bıraktığın zaman tekrar eski formuna dönüyor. Çok bir fark yaşamıyorsun yani mevcut sakalın çıkacaksa zaten çıkar bu ilaçlara bulaşıp saçlarına zarar verme riskinde bulunma bence.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 23 Haziran 2018, 23:30:49 »
Saçların iyi durumda dostum saçlarının neyinden şikayetçisin anlamadım
Yedikleriniz ilacınız , ilacınız yedikleriniz olsun.

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 24 Haziran 2018, 12:10:46 »
Saçların iyi durumda dostum saçlarının neyinden şikayetçisin anlamadım
Hocam saçlarımla sorunum yok sadece minox saçı döküyormuş miti varmış o yüzden panik oldum şuan norwood 2 ler.Biraz zaman geçsin koray erdoğana gidicem  tabi muhtemelen bir 10 sene sonra ;)

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 24 Haziran 2018, 12:11:56 »
Ben forum da minoxidil ile yazıları görmeden önce saç ekim minoxidil almıştım ve saç döngüsünü gördüğümde kullanmaktan vazgeçmiştim. Daha sonra merak ettim sakala ne kadar etki ediyor diye denedim 2 3 ay kadar süreyle mevcut sakalları kesinlikle besliyor kalınlaştırıyor, ama bıraktığın zaman tekrar eski formuna dönüyor. Çok bir fark yaşamıyorsun yani mevcut sakalın çıkacaksa zaten çıkar bu ilaçlara bulaşıp saçlarına zarar verme riskinde bulunma bence.
Teşekkürler doğal süreç neyse onu bekleyeceğim.Babam sık sakallı 14te çıkmış bizde artık ne zaman çıkarsa

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #11 : 25 Haziran 2018, 00:05:35 »
Teşekkürler doğal süreç neyse onu bekleyeceğim.Babam sık sakallı 14te çıkmış bizde artık ne zaman çıkarsa

En doğrusu...
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram