Gönderen Konu: Özgür Nalbant / 3300 / 18.06.2018  (Okunma sayısı 16188 defa)

Saclarimdokuluyor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Özgür Nalbant / 3300 / 18.06.2018
« : 21 Haziran 2018, 09:21:02 »
Herkese merhaba arkadaşlar, Ekim yaptıranlar kervanına 18 haziran itibari ile katılmış bulunuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Dökülmem lise 2'den beri devam ediyordu ön çizgim yaklaşık 6 yıl civarı kadar bir süredir yok. (24 yaşındayım) O yüzden ekim yaptırırken ön çizgim olsun kafamda saç olmasa da olur mantığıyla ekim yaptırmak istedim.  Az greft cok iş mantığıyla özgür hoca'da karar kıldım. İstanbul - Denizli arası biraz uğraştırıyor ama gidip geldikten sonra aklınıza bile gelmiyor, yol olsun geçirdiğiniz operasyon olsun.

Operasyon günü sabahı saç traşını özgür hoca yaptı. Saç çizgisinde ki hassaslığımı söyledim o yüzden ön tarafa ayrı bir ilgi gösterdi. Vertex'e ekim yapmayı ne hoca teklif etti ne de ben. Benim derdim ön çizgiydi. İnşallah o da olur.
Anestezi iğnelerini özgür hoca yaptı, Mikromotoru özgür hoca kullanıyor, düşük devir olduğu için bazen sesini duymuyordum bile. Alımı ekibi ve özgür hoca yaptı. Ekimi ise ekibi yaptı.

Anestezi iğnelerini sağ bölgeden yapmaya başladı, iğneler acıtmakta ama böyle bir işe kalkışacaksanız o kadar acıya da katlanacaksınız yapacak bir şey yok :) iğneleri yaptıktan sonra daha da bir şey hissetmiyorsunuz zaten 3-5'dk ufak da olsa acılara katlanabilirsiniz. Korkulacak bir şey yok, 2 gün sonra ekim zamanını hatırlamıyorsunuz bile.  Greftleri çıkarttıktan sonra sayıyı sordugumda 3300 olduğunu söyledi. 2'li ve 3'lüler vardı, maalesef 4'lü ve üzeri yoktu  ;D Ben 3100 falan bekliyordum 3300 bana göre iyi bir sayıydı. Lâkin ekimin son anlarına doğru artık içimden o 100-200 greft nereden çıktı bitsin artık falan demeye başladım içimden o kadar uzun süre yatmak olsun, son anlarda ki ekilen köklerin içeriyi yakma hissi olsun biraz zorladı. Son 10-15 dk ise özgür hoca tekrar geldi ve ön çizgiye tekrar kanal açılarak ekim yapıldı. (Sen ön çizgide hassasım deyince ben de hassaslaştım) diye söyledi sağolsun :) Odasına geçtik, ilaçları aldıktan sonra eve döndük.

Ekim akşamı 2 kere kustum o rahatlattı beni biraz. Uyumakta zorluk yaşamadım. Ertesi gün yolculuğa çıkacağımız için donör bölgede ki bandajı cıkartıp yeni ufak bir destekleyici bandaj yaptı. Eve gelene kadar da sorun yaşamadım eve geldikten sonra da sorun yaşamadım. Şu an için tek sıkıntım sersemlik ve kafa gerginliği devam etmekte o da normal çünkü kafam şişmiş. Ekim akşamı yatış pozisyondan dolayı.

Bundan sonra ben susayım fotoğraflar konuşsun  :)

Saclarimdokuluyor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Özgür Nalbant / 3300 / 18.06.2018
« Yanıtla #1 : 21 Haziran 2018, 09:24:12 »
Sol kulak üstü biraz fazla hırpalanmış gibi ama pıhtılar gittikten sonra net bir şey söyleyebilirim.

Saclarimdokuluyor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 21 Haziran 2018, 09:26:04 »
3. Gün ilk yıkama ve sonrası.

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 21 Haziran 2018, 10:10:56 »
3. Gün ilk yıkama ve sonrası.
ekimin hayırlı olsun arkdaşım ayni gun ekim yaptirmisiz takip edeceğim senin sürecini umarım istediğini elde edersin geçmiş olsun

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 21 Haziran 2018, 12:03:46 »
İyi bir sonuç dilerim. Ön çizgide hassas olduğunuzu yazmışsınız, sıklıktan memnun kaldınız mı? Önünüzdeki dönemlerdeki olasılıklar ile ilgili hocayla konuştunuz mu?

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 21 Haziran 2018, 12:42:25 »
Hayırlı olsun ekiminiz, istediğiniz gibi ön tarafa sık ekim yapılmış, dönörün 2. Ekimi rahat kaldırır 5 sene daha bekleyip 2.ekimi yaptırmak bence daha mantıklı yaşınızın küçüklüğü sebebiyle

Saclarimdokuluyor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 21 Haziran 2018, 13:25:18 »
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, umarım hepimiz istediğimiz saçlara kavuşuruz.

@Bozkurt Sıklıktan memnun sayılırım önde tek tük saç olsa dahi beni mutlu edebilir. Çok hayalperest bakmıyorum ekim olayına tatmin edici bir kapatıcılık sagladıgı sürece. Hoca ile, şimdilik öne ekim yapalım, zaten dökülecek yerler belli özellikle şakaklar geriye doğru gidebilir dedi. Oralara girmeyelim ileride duruma göre bakarız dedi. Ben zaten vertex'e ekim istemiyordum bu ekimde bütün derdim ön taraftı.

@Fenerlim1907 Evet maalesef 17 yaşından itibaren saç kaybım fazlasıyla vardı. Bu zamana kadar anca dayanabildim bu kelliğe :DEkilen saçların beni mutlu edeceği kanaatindeyim o yüzden 2. bir ekim şu an için düşüncemde ve planlarımda bulunmuyor

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 21 Haziran 2018, 18:35:13 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Ben de 3 mayısta özgür hocaya ekim yaptırdım. 3260 greft ekildi bana da. Verteks seneye artık. Süreç hakkında yardımım dokunursa bir mesaj yeter  ;)

Saclarimdokuluyor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 21 Haziran 2018, 20:19:25 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Ben de 3 mayısta özgür hocaya ekim yaptırdım. 3260 greft ekildi bana da. Verteks seneye artık. Süreç hakkında yardımım dokunursa bir mesaj yeter  ;)
Teşekkür ederim, Ekim esnasında sizden bahsetmişti hoca güzel oldu diye, ben de beğendiğimi dile getirmiştim :) Umarım umduğumuz sonuçları alırız :)

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 21 Haziran 2018, 21:36:37 »
Teşekkür ederim, Ekim esnasında sizden bahsetmişti hoca güzel oldu diye, ben de beğendiğimi dile getirmiştim :) Umarım umduğumuz sonuçları alırız :)

Özgür Hocayı çok sevdim. insan olarak harika birisi. Öyle birisini tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. sonuçlarınız çok iyi olacak. iyi düşünün ve fazla saçlarınız falan aklınıza gelmesin. Bende sizin gibi çok bir beklentiye sahip değilim. Bununla birlikte ben hocamızın verdiği nutraxin marka biotin yanına byopecia multiplex kullanıyorum günde 1 tablet. Saç için iyi bir bileşene sahip olmasını geçtim, çevremde pek çok arkadaşım bahar => yaz ayı geçişinde grip oldu, soğuk aldı, kas ağrıları falan yaşadı ama ben hiç etkilenmedim. Sanırım byopecia’nın da etkisi oldu. Vücut direnci için de epey zengin bir içeriğe sahip.

Saclarimdokuluyor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 22 Haziran 2018, 08:47:55 »
Özgür Hocayı çok sevdim. insan olarak harika birisi. Öyle birisini tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. sonuçlarınız çok iyi olacak. iyi düşünün ve fazla saçlarınız falan aklınıza gelmesin. Bende sizin gibi çok bir beklentiye sahip değilim. Bununla birlikte ben hocamızın verdiği nutraxin marka biotin yanına byopecia multiplex kullanıyorum günde 1 tablet. Saç için iyi bir bileşene sahip olmasını geçtim, çevremde pek çok arkadaşım bahar => yaz ayı geçişinde grip oldu, soğuk aldı, kas ağrıları falan yaşadı ama ben hiç etkilenmedim. Sanırım byopecia’nın da etkisi oldu. Vücut direnci için de epey zengin bir içeriğe sahip.

kesinlikle bilgili ve iyi bir insan. İnşallah ekim sonuçlarımız da bu durumdan etkilenip iyi bir yolda ilerler ;D  Ek bir takviye kullanmayı düşünüyordum zaten tavsiyelerinizi dikkate alacağım

Hmtaksz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 22 Haziran 2018, 09:29:21 »
Takviye olarak xpecia vitamin önerebilirim içerisinde saç köklerini besleyecek bilimum takviyeler var ama merkezinize danışarak tavsiye ederim.

Fue Surgeon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 29 Haziran 2018, 13:32:42 »
ekim iyi gibi görünüyor, Özgür hocanın donörü mahfettiği falan pek görülmüş şey değil inşallah sizin ekiminizde iyi sonuçlanır takipteyiz.

Saclarimdokuluyor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 29 Haziran 2018, 13:39:39 »
Donör şu an iyi durumda. Pıhtılar gittikten sonra nasıl bir alım yapıldığı belli oluyor toparladı bile diyebilirim kızarıklık harici iyi duruyor. Kabuk dökümünden sonra güncel fotoğrafları paylaşacağım

Saclarimdokuluyor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 01 Temmuz 2018, 17:08:58 »
Kabuk dökümü son durum

Facebook Twitter Instagram