Gönderen Konu: Solgar biotin 1000mg(3 adet) ve xpecia (1 adet) aldım vücutta çarpıntı oldu  (Okunma sayısı 3247 defa)

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkdaslar merhaba 2 gun once ekim yaptırdım bugün ecZaneden Solgar 1000 mg ve xpecia aldım biraz once solgardan 3 adet diğerinden 1 adet aldım bi uyuşma oldu vücutta sarstı yani beni birden acile gittim doktor bize dan bir şey olmaz dedi sizce neden öyle olmuştur korkuttu açıkçası beni birden 2 gündür antibiyotik alıyordum ondan mi yaptı acaba

piknometer

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim beni bir tane biotin bile çarpıyor. Dikkat et kullanma

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Arkdaslar merhaba 2 gun once ekim yaptırdım bugün ecZaneden Solgar 1000 mg ve xpecia aldım biraz once solgardan 3 adet diğerinden 1 adet aldım bi uyuşma oldu vücutta sarstı yani beni birden acile gittim doktor bize dan bir şey olmaz dedi sizce neden öyle olmuştur korkuttu açıkçası beni birden 2 gündür antibiyotik alıyordum ondan mi yaptı acaba

biotini ek kullanmana gerek yok bence , zaten xpecianın içerisinde var

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler arkdaslar şuanda Solgar i kullanıyorum xpecia alıyorum günde 1 tane sadece sabah kahvaltıdan sonra o kadar

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Biotinin öyle bir yanetkisi olmaz ama saç ekiminden sonra özellikle verilen adrenalinden dolayı vücut direnci düşüyor,özellikle çarpıntı olabiliyor ama bir kaç güne etkisini atarsın rahat ol.

PagaroN

• Hero Member
Merhaba
"1 mg (miligram) = 1000 mcg (mikro gram) şeklinde incelersek piyasada 0.3 mg lık tabletler olduğu gibi 10 mg lık tabletlerde vardır. Saç için 1 mg ve üzerinde tercih edilmelidir. Fazlası idrar ile atıldığı için zarar vermeyecektir.
0.3 mg (300 mcg) ile 10 mg (10 000 mcg)  cinsiyete ve kullanılacak sorunun büyüklüğüne göre doz değiştirilir. "
B7 vitamin olarak adlandırılan biotin in herhangi bir zararı bulunmamaktadır.

Xpecia Tablet

Saw Palmetto, Ginkgo Biloba, Pantothenic Acid, Biotin, Folic Acid, Zinc, L-Cystine, Methionine, Keratin, Isoflavone

İçindekiler: Maltodekstrin, Serenoa Repens Ekstresi (Saw Palmetto-Cüce Palmiye)(Meyve), Hacim Artırıcı (Mikrokristalin Selüloz), Laktoz Monohidrat, Mısır Nişastası, Çinko Sülfat, L-Sistin, Metiyonin, Kalsiyum D-Pantotenat, Ginkgo Biloba Ekstresi (Mabet Ağacı Yaprağı)(Yaprak), Keratin, Topaklanmayı Önleyici (Yağ Asitlerinin Magnezyum Tuzları, Silikon Dioksit), Soya İsoflavonu, Biotin, Folik Asit.

İçerik incelemesini dikkatli yapınız. Xpecia nın içerdiği herhangi bir maddeye karşı hassasiyetiniz olabilir.
Xpecia yı bırakarak biotin deneyerek xpecia nın bu soruna neden olup olmadığını anlayabilirsiniz.
Sıkıntı devam ediyor ise biotin dozunuzu ayarlayabilirsiniz. 2 veya 3 defa aynı olay ile karşılaşırsanız dr niz ile görüşmenizi tavsiye ederim.
İyi forumlar...

PagaroN

• Hero Member
Biotinin öyle bir yanetkisi olmaz ama saç ekiminden sonra özellikle verilen adrenalinden dolayı vücut direnci düşüyor,özellikle çarpıntı olabiliyor ama bir kaç güne etkisini atarsın rahat ol.
+1

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Yanıtlarınız için çok Teşekkürler şuanda günde bir adet xpecia alıyorum solgar i 3 adet aldıktan sonra açıkçası elim gitmiyor ona ama ilaçla ilgli bir sıkıntı olmadığını biliyorum yOrumlarınizi yeni gördüm kusura bakmayın

Facebook Twitter Instagram