Gönderen Konu: Dr. Serkan Aygın-saphhire FUE 4100 greft  (Okunma sayısı 25077 defa)

Eien

• Sr. Member
Ynt: Dr. Serkan Aygın-saphhire FUE 4100 greft
« Yanıtla #90 : 30 Aralık 2018, 21:24:22 »
AYNI YERDE 2 AY ÖNCE BENDE YAPTIRDIM ŞU AN EKİLEN YERLER BEM BEYAZ OLDU BENDE SİZDE DE AYNI ŞEKİLDE Mİ OLDU ? DÖNER BÖLGEMİ ZEDELEDİLER BENİM O YÜZDEN KİMSEYE TAVSİYE ETMİYORUM SERKAN AYDINI RESMEN TİCARET HANEYE DÖNÜŞMÜŞ DURUMDA İŞLERİ BİTİNCE PARAYI ALINCA NE ARAYIP SORAN VAR NEDE SON DURUMUNU İNTERNETTE VİDEOLARINI SEYRETTİM O MERKEZE GİDENLERİN % 70 YAKIN DÖNER BÖLGE SORUNU VAR İNŞALLAH EKİLENLER TUTARDA Bİ NEBZE İÇİMİZ RAHATLAR

Kardeş senin dediğin Serkan Aygın mı yoksa Serkan Aydın mı?

Tyalnız

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #91 : 30 Aralık 2018, 21:47:17 »
Foto yollar mısın merak ettim ?
AYNI YERDE 2 AY ÖNCE BENDE YAPTIRDIM ŞU AN EKİLEN YERLER BEM BEYAZ OLDU BENDE SİZDE DE AYNI ŞEKİLDE Mİ OLDU ? DÖNER BÖLGEMİ ZEDELEDİLER BENİM O YÜZDEN KİMSEYE TAVSİYE ETMİYORUM SERKAN AYDINI RESMEN TİCARET HANEYE DÖNÜŞMÜŞ DURUMDA İŞLERİ BİTİNCE PARAYI ALINCA NE ARAYIP SORAN VAR NEDE SON DURUMUNU İNTERNETTE VİDEOLARINI SEYRETTİM O MERKEZE GİDENLERİN % 70 YAKIN DÖNER BÖLGE SORUNU VAR İNŞALLAH EKİLENLER TUTARDA Bİ NEBZE İÇİMİZ RAHATLAR

yucel1907

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #92 : 30 Aralık 2018, 21:48:11 »
Kardeş senin dediğin Serkan Aygın mı yoksa Serkan Aydın mı?
Serkan aydın arena med galiba ben yanlış yere yazmışım :D hiç farketmediydim valla düzelttiğin için teşekkürler şok dökülme sonrası ekilen yerler beyaz oldu saç yok gibi sanki daha önce ektiren tecrübeli arkadaşlar sizde de aynı durum oldumu orlardan saç gelir mi ?

Tyalnız

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 30 Aralık 2018, 21:59:57 »
:))) serkan hocanın adını değiştirmesi lazım hep karıştırıyorlar forumda daha önce ben de karıştırıyordum :))

yucel1907

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #94 : 30 Aralık 2018, 22:04:22 »
:))) serkan hocanın adını değiştirmesi lazım hep karıştırıyorlar forumda daha önce ben de karıştırıyordum :))
:D

Tyalnız

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 09 Ocak 2019, 00:02:39 »
7. Ay

lostcontrol

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 09 Ocak 2019, 09:17:16 »
Çok güzel

Eien

• Sr. Member
« Yanıtla #97 : 09 Ocak 2019, 12:21:59 »
Güle güle tara kardeşim. Donör bölenin durumu nedir? Bizimle paylaşır mısın?

ziyaretci

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #98 : 10 Ocak 2019, 15:51:01 »
herkes cok sevinmiş. nazar degmesin. iki sorum var.
1)teknik acıdan daha cok detay verebilir misin? kanallar safirle acıldıktan sonra nasıl ekim gerceklesti.
2)ondeki dokulmeye yakın zayıf sacların arasına da mı safir kanal acıldı yoksa oraya DHI yontem mi uygulandı ozel olarak
3)ekiminde serkan aygın var mıydı. diger arkadaslar kimlerdi ismen hatırlıyor musun?
4)ilac kullanmamıs olman cok sevindirici benim adıma. ama ozellikte vitamin ya da gıda takviyesi yaptın mı dogal yollardan?

tekrar hayırlı olsun

Tyalnız

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 11 Ocak 2019, 20:37:36 »
Safirle açıldıktan sonra pens gibi birşeyle ekildi

Öndeki zayıf saçların arasına da safirle kanal açıp pensle ekildi

Serkan Aygın operasyona birkaç kez gelip baktı, ekipten kimsenin adını hatırlayamıyorum malesef.

Vitamin Vs birşey kullanmadım 
herkes cok sevinmiş. nazar degmesin. iki sorum var.
1)teknik acıdan daha cok detay verebilir misin? kanallar safirle acıldıktan sonra nasıl ekim gerceklesti.
2)ondeki dokulmeye yakın zayıf sacların arasına da mı safir kanal acıldı yoksa oraya DHI yontem mi uygulandı ozel olarak
3)ekiminde serkan aygın var mıydı. diger arkadaslar kimlerdi ismen hatırlıyor musun?
4)ilac kullanmamıs olman cok sevindirici benim adıma. ama ozellikte vitamin ya da gıda takviyesi yaptın mı dogal yollardan?

tekrar hayırlı olsun

ziyaretci

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #100 : 11 Ocak 2019, 22:15:47 »
zayıf sacların hala duruyor mu? yoksa dokulduler yeni ekilenler mi o bolgede duruyor?
yani farkediliyor mu araya ekilen ile eski zayıf olanlar arasında fark?

son sorum ise. ustte bulunan zayıflamamıs saclarının ekimden onceki canlılıgı ile ekimden sonraki canlılıgı arasında fark hissettiniz mi?

Tyalnız

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 11 Ocak 2019, 22:31:01 »
Zayıflar duruyor ama öndekiler ve arkadaki saçlar arada kalan az miktarda zayıf saçları kamufle ediyor zaten eskiye göre daha canlılar.
zayıf sacların hala duruyor mu? yoksa dokulduler yeni ekilenler mi o bolgede duruyor?
yani farkediliyor mu araya ekilen ile eski zayıf olanlar arasında fark?

son sorum ise. ustte bulunan zayıflamamıs saclarının ekimden onceki canlılıgı ile ekimden sonraki canlılıgı arasında fark hissettiniz mi?

Enesaskin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #102 : 14 Ocak 2019, 01:20:08 »
Abi maşallah harika olmuş, aylardır nereye ektirsem diye araştırıyorum yaşım 22 hiç bir yere güvenemiyordum senin fotolarını görünce serkan aygın'ı araştırmaya başladım. Ortalama fiyat söylemenizde sakınca var mı?

Tyalnız

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 14 Ocak 2019, 22:15:30 »
Kardeşim ben 4500 liraya 4100 kök ektirdim ama fiyatlar dönemsel artıp azalıyor olabilir 500 lira filan ya altında ya üstündedir tahminim

Tyalnız

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 14 Ocak 2019, 22:24:37 »
Yeni ektirdiğim saçlarım kar oldu Tayfun :) saç ekimi sinüzite bile iyi geldi :))

Facebook Twitter Instagram