Gönderen Konu: 18 haziran 2018 yaş 31 2987 greft saç ekimi cilinichair izmir  (Okunma sayısı 17302 defa)

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 18 haziran 2018 yaş 31 2987 greft saç ekimi cilinichair izmir
« Yanıtla #15 : 22 Haziran 2018, 16:04:10 »
Hayırlı uğurlu olsun. Sonuçlarınızın güzel olmasını dilerim.
Süreç boynca biraz sakin olmanızı ve kafanızı bir miktar dağıtmanızı öneririm. Doktorumun tavsiyesi:)
Güneşten azami derecede korunun bu mevsimde.
teşekkürler arkdaşım dediginiz gibi özelikle ilk bir ay dikkat etmeye çalışacağım deniz havuz yok futbol yok ki hayatımın olmazsa olmazı futbol evde hafif egzersizler yapmak hafif terlemek zararlı olur mu acaba çünkü ben önce kafa bölgesinden terleyen biriyim stres olarak su anda çok rahatım ama ekim once fazla stresliydim umarım şok dökülme zamanı da stres yapmam öğretmenim eylülde okul acılana kadar umarım toparlar kafam özellikle kırmızı görüntü ne durumda olacak.onu merak etmekteyim

Saclarimdokuluyor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 22 Haziran 2018, 16:34:09 »
Ben de ekim koltuğuna yatana kadar bir şey yoktu, oraya yattıktan sonra benim ne işim var burada falan demeye başlamıştım  ;D Ekiminizi beğendim ön çizgi yüzünüze güzel oturmuş. Abim de öğretmen o da zamanında ekim yaptırdı , okul açılırken herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmamıştı. Kırmızılık tam geçmese de ufak bir pembelik kalabilir o da güneşten yanmış hissi verir fena mı  :) :)

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 22 Haziran 2018, 16:48:56 »
Ben de ekim koltuğuna yatana kadar bir şey yoktu, oraya yattıktan sonra benim ne işim var burada falan demeye başlamıştım  ;D Ekiminizi beğendim ön çizgi yüzünüze güzel oturmuş. Abim de öğretmen o da zamanında ekim yaptırdı , okul açılırken herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmamıştı. Kırmızılık tam geçmese de ufak bir pembelik kalabilir o da güneşten yanmış hissi verir fena mı  :) :)
teşekkür ederim böyle rahatlatıcı şeyler duymak moral oluyor gerçekten zor bir karar ben ekim merkezine gittiğimde vazgeçtik ektirmicem demiştim 4 tane çay içtikten sonra anca rahatladim ve hastaneye gittim dediğiniz gibi yazdan kalma bir kızarıklık gibi durursa kimse anlamaz heralde;)

GondorArmor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 22 Haziran 2018, 17:29:20 »
teşekkürler arkdaşım dediginiz gibi özelikle ilk bir ay dikkat etmeye çalışacağım deniz havuz yok futbol yok ki hayatımın olmazsa olmazı futbol evde hafif egzersizler yapmak hafif terlemek zararlı olur mu acaba çünkü ben önce kafa bölgesinden terleyen biriyim stres olarak su anda çok rahatım ama ekim once fazla stresliydim umarım şok dökülme zamanı da stres yapmam öğretmenim eylülde okul acılana kadar umarım toparlar kafam özellikle kırmızı görüntü ne durumda olacak.onu merak etmekteyim

45 gün aşırı efor harcama ve terlemenin çok iyi olmayacağı belirtiliyor. Kolay terliyorsanız egzersizleri hafif yapın derim. Deniz, havuz ve futbolu bu yaz bye geçin. Kırmızılık genellikle beyaz tenlilerde sorun oluyor benim, 4. ayda hala kırmızılık vardı. 5.5 aydayım sorun ortadan kalktı. Yine akışına bırakın yahu bu kafa neden kırmızı demeyin, bu işin doğasında var.

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 22 Haziran 2018, 17:38:00 »
45 gün aşırı efor harcama ve terlemenin çok iyi olmayacağı belirtiliyor. Kolay terliyorsanız egzersizleri hafif yapın derim. Deniz, havuz ve futbolu bu yaz bye geçin. Kırmızılık genellikle beyaz tenlilerde sorun oluyor benim, 4. ayda hala kırmızılık vardı. 5.5 aydayım sorun ortadan kalktı. Yine akışına bırakın yahu bu kafa neden kırmızı demeyin, bu işin doğasında var.
sizin ekiminizin paylaşımı varsa bakmak isterim

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 23 Haziran 2018, 06:57:51 »
Arkadaşlar 5.güne girdim ve ilk defa gece sabaha kadar donör bölgesi fena kaşındı bende uykuyla beraber yastıkta başımı yukarı aşağı değilse saga sola çevirip durdum ekilen alanda pek bir kaşıntı yok ama donör bölgesi başladı tavsiyelerinizi alabilir miyim acaba?

GondorArmor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 25 Haziran 2018, 08:27:44 »

Profilimden girip bakabilirsiniz. 8 Ocak' ta ekim yaptırdım. Fikir verir.

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 25 Haziran 2018, 22:32:20 »
Bugün tam 1 hafta oldu ve kabuk dökümü yapıldı son durum bu şekilde donör bölgesinde hafif aci var dokununca ama masaj yapıyorum o bölgeye ön bölgeyi de bundan sonra bebe şampuanı ile masaj yaparak yıkayacağım bakalım şok dokulmedökülme ne zaman başlayacak ve ne kadar olacak merak ediyorum...

GondorArmor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 26 Haziran 2018, 09:39:16 »
Bugün tam 1 hafta oldu ve kabuk dökümü yapıldı son durum bu şekilde donör bölgesinde hafif aci var dokununca ama masaj yapıyorum o bölgeye ön bölgeyi de bundan sonra bebe şampuanı ile masaj yaparak yıkayacağım bakalım şok dokulmedökülme ne zaman başlayacak ve ne kadar olacak merak ediyorum...

Kabuk dökmeyi 10. günden aşağı yapmazlar, erken yapmalarının sebebi nedir? İyi görünüyor şu anda herşey. Kanama yok, dökülmeyen kabuk yok. 

equinox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 26 Haziran 2018, 09:55:49 »

Kırmızı olmasının sebebi ekilen bölgede mikrodamar sayısının ekstradan artmasıdır. ne de olsa 3000 delik açılmış vücut en kısa sürede iyileştirmeye çalışıyor. :)
ayrıca yeni ekilen köklerin de beslenmesi lazım. kırmızı olması aslında iyidir. o bölgenin iyi beslendiğini gösteriyor.

equinox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 26 Haziran 2018, 10:00:23 »
Kabuk dökmeyi 10. günden aşağı yapmazlar, erken yapmalarının sebebi nedir? İyi görünüyor şu anda herşey. Kanama yok, dökülmeyen kabuk yok.

Hatta 10. yıkama gününde yapılır ki bu da ekimden 12 gün sonra demek oluyor.
Gerçi okuduğum tüm makalelerde 9. günde graftların tamamen sabitlendiği ve hiçbir şekilde yerinden çıkmayacağı yazıyor.

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 26 Haziran 2018, 10:57:54 »
7.günde kabuk dökümünün neden yapıldığını sormadım açıkçası onlar gelmemi istediler iyileşme ile alakalı olduğunu düşüNüyorum bunye olarakta genelde yaraları hizli iyileşen biriyim bugün 8.gün bende 9 yada 10.günde bekliyordum kabuk dökümünü ama dün işlem sırasında da herhangi bir olumsuz durum olmadı çok şükür sadece 2 noktada biraz kırmızılık ve hassasiyet daha fazla o kadar süreç simdilik iyi gidiyor nazar değmesin paylaşımlara devam etmeyi düşüNüyorum fazla yorum yapılmasa da düşüncelerini paylaşımlara çok teşekkür ederim

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #27 : 26 Haziran 2018, 13:03:55 »
Herhangi bir sorun görünmüyor şu an için,
Greftlerde kayıp minimum olursa sonuç tatmin edebilir,

GondorArmor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 26 Haziran 2018, 14:30:13 »
7.günde kabuk dökümünün neden yapıldığını sormadım açıkçası onlar gelmemi istediler iyileşme ile alakalı olduğunu düşüNüyorum bunye olarakta genelde yaraları hizli iyileşen biriyim bugün 8.gün bende 9 yada 10.günde bekliyordum kabuk dökümünü ama dün işlem sırasında da herhangi bir olumsuz durum olmadı çok şükür sadece 2 noktada biraz kırmızılık ve hassasiyet daha fazla o kadar süreç simdilik iyi gidiyor nazar değmesin paylaşımlara devam etmeyi düşüNüyorum fazla yorum yapılmasa da düşüncelerini paylaşımlara çok teşekkür ederim
Şok dökülme bitip saçlar çıkmaya başladığında yorumlar gelmeye başlar. Bu dönemde hemen her görüntü yanıltıcı olabiliyor. Tecrübeli arkadaşlar yorumlarını 4-5 aydan sonra sıklaştırır. Yorum gelmiyor diye üzülmeyin. Tavsiyem, çok sık fotoğraf paylaşmak yerine, ilk hafta, ikinci hafta, 1. ay, 2. ay ... gibi gitmenizdir. 

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 26 Haziran 2018, 15:27:10 »
Herhangi bir sorun görünmüyor şu an için,
Greftlerde kayıp minimum olursa sonuç tatmin edebilir,
inşallah kayıp fazla olmaz çok teşekkür ederim

Facebook Twitter Instagram