Gönderen Konu: 18 haziran 2018 yaş 31 2987 greft saç ekimi cilinichair izmir  (Okunma sayısı 17288 defa)

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhabalar aslında gurubu bir süredir takip ediyorum tüm surecin nasıl geçtiğini sizlerin sayesinde öğrendim ama bugün ekim için gittiğimde bile çok kararsızdım sonra geldim artik diyerek yaptırdım artık yaklaşık 9 saat sürdü sanırım şuanda  evde yatışa geçtim ve yastığa sürekli sıvı akıyor kafamdan anestezinin kalanları sanırım 2 gun sonra ilk yikama için çıkacağım evden süreci takip eder ve eksik fazla görüp önerilerinizi yazarsanız sevinirim resimleri amatörce ekledim yüzümü kapatma işini o kadar becerebildim ilk paylaşımım daha günler geçtikçe paylaşım yapmayı düşüNüyorum takip durumuna göre umarım ilginizi çeker arkadaşlar şimdiden herkse saygılarımı sunuyorum tesekkur ediyorum...

Cenk49

• Full Member
Planlama güzel olmuş, özellikle arkalara doğru ekim yapılmamış  olması isabetli olmuş ,sıklık için daha net fotığraflar olması  lazım yorum yapabilmek için.greft sayısıda daha çok olabilirdi çünkü önde hiç saçınız yokmuş.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Hayırlısı Olsun  , İnşallah İstediğin sonuca ulaşabilirsin.

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Donör bölgemdeki saçlarda maalesef cok kalın saçlar degil ince telli sac yapim var ileride 2.bir ekim.için yeterli olurmu mi donör bilemiyorum belki de ondan çok zorlanmadı greft sayisi belki ileride sakalla desteklenen bir sıklaştırma ekimi daha olabilir belki bekleyip göreceğiz teşekkürler yorumunuz için

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlısı Olsun  , İnşallah İstediğin sonuca ulaşabilirsin.
tesekkur ederim burkay bey sizin ekiminizi de takip etmiştim hatta dün neslihan hanımla kulaklarinizi çınlattık bakalım ne olacak sonucu zaman gösterecek

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
tesekkur ederim burkay bey sizin ekiminizi de takip etmiştim hatta dün neslihan hanımla kulaklarinizi çınlattık bakalım ne olacak sonucu zaman gösterecek
Benim için sanırım fazla bir değişim olmaz artık 😊 , Senin ekiminde titiz çalışılmış bence , ek olarak biotin ve xpeciaya başlamayı düşün çıkışları pozitif yönde etkileyecektir.

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Benim için sanırım fazla bir değişim olmaz artık 😊 , Senin ekiminde titiz çalışılmış bence , ek olarak biotin ve xpeciaya başlamayı düşün çıkışları pozitif yönde etkileyecektir.
yarın Solgar biotin e başlıyorum ama 1000 lik.var eczanede xpecia ya da başlayacağım takipte olursanız sevinirim ilk yıkamaya gideCeğim sabah ayin 27sinde 9.günüm olacak arkadaşımın düğünü var umarım kabuklar dökülür o güne kadar

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
yarın Solgar biotin e başlıyorum ama 1000 lik.var eczanede xpecia ya da başlayacağım takipte olursanız sevinirim ilk yıkamaya gideCeğim sabah ayin 27sinde 9.günüm olacak arkadaşımın düğünü var umarım kabuklar dökülür o güne kadar

solgar 1000 lik bence yeterli gelmez yada xpecia kullanacaksan sabah akşam kullan ek biotin kullanmana gerek kalmaz..
İllaki Biotin kullanacam dersen 5000 mcg herhangi bir biotini kullanabilirsin , Hp biotini tavsiye edebilirim.

ilk 10 hatta 12. güne kadar kabuklara kendin dokunma herhangi bir müdahalede bulunda ovalayarak yıkama . sadece tampon yaparak yıka daha sonrasında zaten seni kabuk temizlemeye çağıracaklardır , onlar kabukları temizlesin sen sonrasında yavaş yavaş ovalayarak yıkamaya başlar saçları dökersin, ama kendin kabuklara ilk ongünde kesinlikle müdahale etme.

Düğündünden o kadar endişe etme , saçların daha önemli :)

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları

solgar 1000 lik bence yeterli gelmez yada xpecia kullanacaksan sabah akşam kullan ek biotin kullanmana gerek kalmaz..
İllaki Biotin kullanacam dersen 5000 mcg herhangi bir biotini kullanabilirsin , Hp biotini tavsiye edebilirim.

ilk 10 hatta 12. güne kadar kabuklara kendin dokunma herhangi bir müdahalede bulunda ovalayarak yıkama . sadece tampon yaparak yıka daha sonrasında zaten seni kabuk temizlemeye çağıracaklardır , onlar kabukları temizlesin sen sonrasında yavaş yavaş ovalayarak yıkamaya başlar saçları dökersin, ama kendin kabuklara ilk ongünde kesinlikle müdahale etme.

Düğündünden o kadar endişe etme , saçların daha önemli :)
Solgar biotin 1000 mg be Xperia tablet Aldım bunların ikisini arka arkaya mi kullanayim beraber mi içeyim sabah aksam tok karnınına yoksa sizin başka bir öneriniz var mi acaba

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Solgar biotin 1000 mg be Xperia tablet Aldım bunların ikisini arka arkaya mi kullanayim beraber mi içeyim sabah aksam tok karnınına yoksa sizin başka bir öneriniz var mi acaba

genelde aç karnınla yemekten önce içmek önerilir ama yemek arasında da içerbilirsin sana kalmış birşey, biotini hiç kullanmasanda olur xpecianın içinde zaten biotin var ama kullanacaksan beraber içebilirsin , sabah akşam içmen bence daha yararlı olur. İlk Bir ay dikkat et kafanı vurma bir yere rüzgar + güneşe dikkat et dışarda dolanma birşey olmaz :)

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
genelde aç karnınla yemekten önce içmek önerilir ama yemek arasında da içerbilirsin sana kalmış birşey, biotini hiç kullanmasanda olur xpecianın içinde zaten biotin var ama kullanacaksan beraber içebilirsin , sabah akşam içmen bence daha yararlı olur. İlk Bir ay dikkat et kafanı vurma bir yere rüzgar + güneşe dikkat et dışarda dolanma birşey olmaz :)
çok teşekkür ederim yardimci olduğunuz için bugun 3.gün gidişat bu sekilde dun ilk yıkama oldu bugün evde ilk kez kendim yıkama yapacağım

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 18 haziran 2018 yaş 31 2987 greft saç ekimi cilinichair izmir
« Yanıtla #11 : 22 Haziran 2018, 11:33:00 »
Bugün 4.gün evdeki 2. Yıkamayı yaptım ben paylaşım yapmaya devam edeceğim fazla bir ilgi yok paylaşımıma ama umarım ilerleyen süreçlerde bakıp yorum yapan arkdaşların sayisi artacaktır diye umuyorum xpecia alıyorum günde 1 tane Solgar 1000 mg Aldim ilk gun 3 tane ictim carpti biraz beni korkuyorum şuanda onu içmeye xpecia günlük 1 adet yeterli mi acaba?
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2018, 15:28:23 Gönderen: seozza45 »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 22 Haziran 2018, 15:24:05 »
Ekiminiz hayırlı olsun umarım güzel bir sonuç olur.
Global Moderator

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 22 Haziran 2018, 15:29:23 »
Ekiminiz hayırlı olsun umarım güzel bir sonuç olur.
cok teşekkür ederim rabbim.herkesin gönlüne göre versin

GondorArmor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 22 Haziran 2018, 15:46:58 »
Hayırlı uğurlu olsun. Sonuçlarınızın güzel olmasını dilerim.
Süreç boynca biraz sakin olmanızı ve kafanızı bir miktar dağıtmanızı öneririm. Doktorumun tavsiyesi:)
Güneşten azami derecede korunun bu mevsimde.

Facebook Twitter Instagram