Gönderen Konu: 18 haziran 2018 yaş 31 2987 greft saç ekimi cilinichair izmir  (Okunma sayısı 17296 defa)

Saclarimdokuluyor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 18 haziran 2018 yaş 31 2987 greft saç ekimi cilinichair izmir
« Yanıtla #91 : 05 Kasım 2018, 00:11:05 »
gidişat normal hocam 5. ve 6. aylardaki değişimlere bakalım

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 19 Kasım 2018, 03:43:44 »
5.ay bitti bugün solgar 5000 mg biotin expecia günde 2 adet ule takviyelere devam son zamanlarda dökülmeler arttı mevsimsel geçiş mi yoksa güçsüz sac telleri gidip daha mi güçlü çıkacaklar bilemiyorum ama hairforte spreyi de tavsiye edenler çok.ön bölgeDe kizarikLik devam ediyor ara ara kaşıntı artıyor ön çizgi de çıkışları görüyorum ama daha arkada çıkışlar olacak mi bekliyorum biLiyorum daha 1 yıllık sürecin yarısı bile bitmedi ama ben genel itibariyle ekim yaptırdığıma pişman değilim düşüncelerim olumlu beklentim olumlu yönde 2 aya daha iyi olur diye düşünmekteyim...3adet  foto attım ıslak ve kuru halde umarım gidişat iyidir herkese selamlar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 19 Kasım 2018, 11:14:15 »
Fotograflar net degil ama henüz saç ekiminiz tam oturmamış umarım ilerki süreçlerde daha iyi bir görüntü oluşur saç yapımız cok ince sanıyorum?
Global Moderator

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 19 Kasım 2018, 23:19:19 »
Fotograflar net degil ama henüz saç ekiminiz tam oturmamış umarım ilerki süreçlerde daha iyi bir görüntü oluşur saç yapımız cok ince sanıyorum?
saçlar ince maalesef evet ekilen sayıda 3000 greft kadar onlarında çoğu tekli sanırım 3lu greft neredeyse yok demişlerdi ekim sırasında bakaLım 2 aya kadar ne kadar bir değişim olur öNüMüzdeki ay prp yapilacak belki ondan sonra bir atak gelebilir yarın daha net bir foto atmaya çalışayım telefon kleile yalniz çekince Bu kadar oluyor.maalesef önÜmede sürecin bitmedi için.daha 7 ay var bir bu kadar daha gelişme sağlar mi acaba...?

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 18 Aralık 2018, 20:17:31 »
Bugün tam 6.ay arkdaslar 18haziran 18 aralık rrgün ışığı ile çekmek istiyordum ama yoğunluktan fırsat bulamadım aksam oluvermiş bende duştan sonra ıslak ve kuru haliNi cekeyim dedim genel olarak iyi gidiyor diyebilirim değişimden memnuNum sadece ben değil görenlerde artik güzel olMus demeye başladılar ama onların tabiki Burdakiler ile ayni gözle bakmalariNi beklemiyorum onlara soNuc güzel geliyor ön çizgi oturdu sanırım iyice ve ön çizgi de çıkışlar var görüyorum biraz orta tarafta da çıkışlar olur inşallah diyorum dediğim gibi yaptırdığım yer olsun verdiğim ücret olsun saçıMın yapısı ekilen greft vs Bunları göz önünde bulundurduğumda beklentim yaptırdığıma pişman olmamakti ve 6.ayda cok şükür pişman değilim herkese selamla

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 19 Aralık 2018, 02:31:12 »
Hocam profilden iyi görünüyor zamanla daha iyi de olur inşallah güle güle tarayın

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 19 Aralık 2018, 10:17:06 »
Saç tellerin ince çıkışlarda devam eder 8/9/10 Aylarda daha oturaklı görüntü oluşur saç telleri de formunu alır kalınlaşır umarım bakalım hayırlısı
Global Moderator

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 17 Ocak 2019, 21:49:32 »
1 ay daha geçti  7.ay oldu geriden gelen bölge hala geride saçlar uzuyor yarın biraz kısaltacagım buraya foto atmak için enseleri bile aldırmadım bir süredir biotin kullanmaya devam günde 1 adet 2 haftadır xpacie bıraktım devam etmeli miyim sizce? ön çizgide ve şakaklarda çıkışlar devam ediyor net şekilde görüyorum ama orta kısımlara rötuş ya da ikinci bir ekim yapılır sanırım bu arada donör ikinci ekimi çıkarır mı? belki 2 bınlik bi ikinci ekim çözer işi iyice yorumlarınız degerlı benım ıcın herkese saygılar arkdaslar gündüz ışı ile çektim fotoları net olsun diye umarım fikir verici olur

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 17 Ocak 2019, 21:51:53 »
Çok iyi gidiyor ve son derece doğal görünüyor.

ömercemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 17 Ocak 2019, 23:38:31 »
Asıl bu aydan sonra hacim ve kalınlaşma olucaktır xpesiayı devam et bence 3 aydaha iyi gidiyo

walkerx

• Full Member
« Yanıtla #101 : 17 Ocak 2019, 23:59:42 »
çok iyi hocam her ya daha da toparlamış güzel olmuş saçlar. devam eden çıkışlarla birlikte oldukça tatmin eder bence bu ekim.

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 19 Ocak 2019, 00:12:20 »
olumlu yorumlarınız ıcın cok tesekkürler arkdaslar ınanın cok mutlu oldum ducray sampuan alayım bu sefer dıyorum sawpoo kullanıyordum ve xpecıa devam edeyım ozaman umarım sizlerin çok çok daha ıyı olur saygılar

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 26 Mart 2019, 00:24:59 »
2 ay sonra tekrar merhaba arkadaşlar. bu süreçte 1 kere ekim merkezini ziyaret ettim bana dediklerine göre 6.ayda ücretsiz prp yapılacaktı ama gittim ekim merkezine prp hakkınızı ücretsiz rötuş zamanında kullanmanızı tavsiye ederiz dediler bende dışarıda prp düşündüm ama baktım 1000 tl fiyat veriyorlar henüz yaptırmadım. 9 ay oldu genel anlamda memnunum ekim olduğunu mesela okuldaki öğrencilerim hatta bugun ılk kez bırı dedı hocam sac ekımı mı yaptırdınız diye o da eski fotolara baktıktan sonra fark etti.resimlerde görecegınız gıbı en basta da geriden gelen bölgede hala seyreklık mevcut sağ taraf ıyi sayılır ama sol taraf gerıden gelmeye devam edıyor. oyle de kalacak sanırım en son merkeze gıttıgımde kontrol ettıler cıkıslar devam edıyor dedıler ama bır ekım daha yaparsak cok daha ıyı olacagını soyledıler ucretsız rötuşla bırlıkte bır ekım daha yaparak desteklersem daha da ıyı olacaktır ama yıne ekım merkezının adından dolayı ve buradakı dıger arkdasların nekroz olaylarından ötürü cokta emın degılım bu konuda. fotoları gün ışığında degılde bıraz once banyoda ışık altında çekmeye çalıştım uzun bır aradan sonra foruma gırdım.ekım yaptırdıgıma pişman değilim xpecia ve biotin 5000 solgar kullanıyorum hala cok duzenlı olmasada ve sampuan olarak ducray aldım en son. sıze gore gelısım gosterır mı saclarım daha onlerde ozellıkle şakaklarda küçük çıkıslar var hala ama o seyrek bolgeden ümidimi kestim ama onu  da yan saçlarla kapatabiliyorum saç spreyi ile de sabitleyince bozulmadan uzun süre gidiyor. 9 ayın sonunda en azından kellik bıttı diyebilirm tabiki 10 yıl oncesıne donemıcem ama saclarım en azında var dıyebıiliyorum... herkese saygılarımla..

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #104 : 26 Mart 2019, 12:00:48 »
bu durumda bile cok sanslisin, nekrozsuz kurtuldugunuz icin.
rötus konusunua gelirsek, zamaninda bende buna kandim .
rötus denildiginde kücük bir müdahele ile olmasi lazim , ama clinichair ekimimiz kötü dememek icin rötus kelimesini kullaniyor . burada dogru olan ikinci bir ekim olmasi lazim.

siz tüm imkanlari sunmussunuz , süreci cok dikkatli uygulayarak gecirmisisiniz ama sonuc seyrek olmus.
simdi tekrar tüm riskleri en risk olan nekrozu göze alarak ayni yere ayni imkanlara ikinci bir ekim daha yaptirmak , sonucun nasil olacagini siz kendiniz karar verin.

Facebook Twitter Instagram