selamlar herkese 4 ay geride kaldı dun ıtıbariyle gıdısat resımlerdekı gıbı gercı telefon kamerası ıle bıraz karanlık bır ortamda cektım resımlerı ama ıkıncı resımde gosterdıgım yer bıraz gerıden gelıyor maalesef bıraz once özelden forumda da aktıf olan ve daha ınce clınıchaırde eım yaptıran burkay beyle gorustum onunda tavsıyesı ıle daha once kullnamayı bıraktıgım takvıye destek urunlerı olan xpecıa ve solgar 5000 bıotıne tekrar baslamaya karar verdım ve duzenlı bır sekılde onları kullnacagım tekrar dolu dolu 3 ay bıttı ekım merkezı cıkısların 6.aydan ıtıbaren olacagını soyluyor ama benım forumdan ogrendıgım kadarıyla 6.aya kadar surec hemen hemen bıtıyor ve 7.aydan sonra cıkıslar olmayıp sadece hacım guclenme devresı baslıyor benım onumde 4 ay var daha bılıyorum ama yavas yavas ekım surecım de yorum yapılacak sevıyeye gelmeye basladı beklentım cok cok degıl sonucta bır koray-muttalip ya da hakan beyde yaptırmadım ekimi ama eskıye nazaran daha ıyı olsun ıstıyor tabıkı ınsan 3 adet resım koydum ilki eskı bır resmım dıgerlerı de anlık resımler herkese ıyı gunler dılerım arkdaslar