Gönderen Konu: 18 haziran 2018 yaş 31 2987 greft saç ekimi cilinichair izmir  (Okunma sayısı 17293 defa)

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 18 haziran 2018 yaş 31 2987 greft saç ekimi cilinichair izmir
« Yanıtla #60 : 22 Temmuz 2018, 19:36:03 »
Anladım bende cesaret edemiyorum daha once 3 ay kadar kullanip biraktim o zamn cocuğum vardı ikinci ekim icin kullanmayı planliyorum  ekim yaptirdigim yer cocuk düsumuyorsan kullan dedi cocuk düşünuyorum dedim o zmn kullanma dedi iki ayri dermotoloji ye muane old israrla kullan dediler birde üroloji ye sordum o da prostat hastalarima recete ediyorum sadece bu ilaci dedi sac dokulmesi icin kullanildigıni dahi bilmiyor iki arada bir derede kaldım bende  cok ince telli mevcut saclarım var aralarda onlar kalınlassa xok iyi olur tahminimce işte güvenemiyoruz
simdi bence asıl sorulması gereken şu biz bu ilaca başladık tamam mesela düzenli olarak 1 yıl kullandık etkisini gördük diyelim bırakınca ne olacak Saçların durumu?

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 22 Temmuz 2018, 23:56:27 »
Bildiğim kadari ile bu ilacı su sekilde kullandiriyor doktorlar ekimden 6 ay önce amaç dönir alanindaki saclarin birazdaha kalinlasması icin o saclar ekim yapilinca oylece kaliyormuş sonradan incelme olmuyomuş kullandigin surecte kendi mevcut saclarinda gucleniyor ama ilaci kesince o mevcut olan sacların ekim harici olanlar gene cilizlayip dökulmelere devam ediyormuş kısaca devamli kullanilmasi gereken ilaçlar bunlar

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 03 Ağustos 2018, 02:37:32 »
Arkadaşlar merhaba 41.gün resimlerini paylaşıyorum çok daha iyi resimler cekmek isterdim ama bukadarı geldi elimden.41.günde ekilen bölgede dökülmeler azaltmakta olsada devam ediyor ama asıl sorunum donör bölgesinde fena halde sivilce ve kaşıntı olmaya başladı. 2haftadır böyle xpecia tablet günde 2 adet ve 1 adet hp 5mg biotin almaya devam ediyorum onların etkisinin olacağını düşündüm bugün ilaçları aldığım hairpharma sitesini aradım durumu söyledim kullandıklarımin yapmayacaklarını söylediler bende cildiye doktoruna gittim gösterdim ve xpecia erkek tablet ve hp 5mg  den bahsettim günde adet hap kullandığımı söyledim çok fazla bunlar dedi doktor antibiyotik yazdı ve bir şampuan ile bir kaç gune geçeceğini söyledi sac ekimine de olumsuz bir etkisinin olmayacağını söyledi bende durumlar bu sekilde özellikle tam ense kısmında ve bir sivilce topluluğu var ve içlerinde irin oluyor patlatmadan da rahat vermiyor kaşıntı yapiyor sürekli bende maalesef takviyelere bağlıyorum çünkü ilk 3 hafta da donör bölgesinden böyle şikayetlerin yoktu ama takviyelere de devam etmek istiyor gönlüm bir taraftan

GondorArmor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 03 Ağustos 2018, 15:59:08 »
Arkadaşlar merhaba 41.gün resimlerini paylaşıyorum çok daha iyi resimler cekmek isterdim ama bukadarı geldi elimden.41.günde ekilen bölgede dökülmeler azaltmakta olsada devam ediyor ama asıl sorunum donör bölgesinde fena halde sivilce ve kaşıntı olmaya başladı. 2haftadır böyle xpecia tablet günde 2 adet ve 1 adet hp 5mg biotin almaya devam ediyorum onların etkisinin olacağını düşündüm bugün ilaçları aldığım hairpharma sitesini aradım durumu söyledim kullandıklarımin yapmayacaklarını söylediler bende cildiye doktoruna gittim gösterdim ve xpecia erkek tablet ve hp 5mg  den bahsettim günde adet hap kullandığımı söyledim çok fazla bunlar dedi doktor antibiyotik yazdı ve bir şampuan ile bir kaç gune geçeceğini söyledi sac ekimine de olumsuz bir etkisinin olmayacağını söyledi bende durumlar bu sekilde özellikle tam ense kısmında ve bir sivilce topluluğu var ve içlerinde irin oluyor patlatmadan da rahat vermiyor kaşıntı yapiyor sürekli bende maalesef takviyelere bağlıyorum çünkü ilk 3 hafta da donör bölgesinden böyle şikayetlerin yoktu ama takviyelere de devam etmek istiyor gönlüm bir taraftan

Kullandığınız ilaçları doktor mu vermişti? Kafanıza göre, doktor tavsiyesi dışındaki dozajda kullanma yapmayın. 44.  gün için çok aşırı bir kızarma mevuct. Bir miktar sivilce ve kızarıklık kabul edilebilir fakat bu farklı bir durum. Doktora gidip muayene olmanız çok yerinde olmuş. Geçmiş olsun.

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 03 Ağustos 2018, 16:46:22 »
Kullandığınız ilaçları doktor mu vermişti? Kafanıza göre, doktor tavsiyesi dışındaki dozajda kullanma yapmayın. 44.  gün için çok aşırı bir kızarma mevuct. Bir miktar sivilce ve kızarıklık kabul edilebilir fakat bu farklı bir durum. Doktora gidip muayene olmanız çok yerinde olmuş. Geçmiş olsun.
şimdiye kadar ilaç almadim neredeyse hic aldığım takviyelerde herkesin günlük aldığı ilaç değil sadece vitamin takviyeleridir ama bugun kliniğe gittim ve donör bölgesi sivilce temizliği yapıldı ve kızarıklık son 2 gündür geçti normal cildiye doktoru da antibiyotik ve kotorol  şampuan verdi ama klinik antibiyotik ve kotorol şampuan kullanmanıza gerek yok dedi sürecin normal gittiğini söylediler bende takviye vitaminleri bırakma ve 3 günde antibiyotik kullanıp sivilceleri kurutup takviyesiz bir şekilde sürece devam edeceğim msjiniz icn teşekkürler durum bu şimdilik

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #65 : 03 Ağustos 2018, 17:11:14 »
klinik banada hicbir ilac takviye vitamin önermedi, bastan kullanmadim ama sonradan biotin aldim ve faydasini gördüm .  sac ekimde kötü olduklari gibi vitamin/takviye /biotin tavsiye etmediklerinden belli . tavsiyem en azindan biotin kullanabilirsin.

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 03 Ağustos 2018, 18:22:38 »
klinik banada hicbir ilac takviye vitamin önermedi, bastan kullanmadim ama sonradan biotin aldim ve faydasini gördüm .  sac ekimde kötü olduklari gibi vitamin/takviye /biotin tavsiye etmediklerinden belli . tavsiyem en azindan biotin kullanabilirsin.
xpecia bırakasım hiç yok aslında hatta hakan doğanay ile görüştüğümde o klinik proscar başka demişti hemen bunlar ise hic bir takviye önermiyorlar ya gerçekten forumdaki bir-kac kötü sonuca bakarsak işi bilmiyorlar ya da çok güveniyorlar yaptıkları işe... Bilemiyorum zaman gösterecek artık ekim bölgesiyle ilgili brüt şikayetim yok zaten orası iyi olsun donörbir kaç güne antibiyotik tedavisi ile kendine gelecektir

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 17 Ağustos 2018, 16:43:18 »
Bugün 60.gün 2 ay bitti arkadaşlar en son paylaşımımda donör bölgesi sivilce sıkıntısı vardı ilaç tadavisi ile kurtuldum ondan 2 günde dökülmeler azaldı ama az az devam ediyor buna karşın deri altında hareketlenip çıkış yapan saçlarda oluşmaya başladı bir sorun sıkıntı yok çok şükür kaşıntı vs yaşamıyorum artık donörde ama ön taraf kaşınmaya başlasa  artık iyi olacak;)

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 07 Eylül 2018, 15:18:52 »
80.gün  vesikalık cektirdim buraya koyayım dedim on tarafta Kararmalar var fakat sol taraf sağ tarafın gerisinden geliyor henüz çok erken biliyorum ama iki bölge arasında fark olunca tedirgin oldum aslında 90.günde paylaşım yapmayı düşüNüyordum ama sizlerin yorumlarını merak ettim gerçi yorum da gelmiyor pek ama caniNiz sağ olsun arkadaşlar yara bere vs bir şey kalmadı bir şikayetim yok ön tarafta kasintilar artmaya başladı tatlı tatlı kasıyorum takviye bir şey kullanmıyorum artık biotin bende donor bölgesinde sivilce yaptı iki kere başladım sivilce oldu bıraktım sivilceler geçti bende almıyorum artık süreçten şikayetim yok sol taraf sağ tarafa yetişsin yeter şimdilik....herkese selamlar

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #69 : 07 Eylül 2018, 17:19:42 »
fazla yorum yapilmamasi normal, henüz cok erken .
yeterki bir sIkIntI olmasin.
~100gün itibariyle zaten belli olur .

yorum gelmiyor diye paylasimi lütfen birakma .
simdi sabir zamani

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 07 Eylül 2018, 19:02:34 »
fazla yorum yapilmamasi normal, henüz cok erken .
yeterki bir sIkIntI olmasin.
~100gün itibariyle zaten belli olur .

yorum gelmiyor diye paylasimi lütfen birakma .
simdi sabir zamani
aksamci teSekkur ederim yorumun için 1 ay içinde Kararmalar artar diye umut ediyorum 2 defa kısalttım şimdiye kadar ekilen yerleri makasla donör bölgesinde bir sıkıntı yok çok şükür o yüzden koymadim resimleri herkese tekrardan selamlar

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 07 Eylül 2018, 19:11:35 »
Xpecia ce biotine devam ediyor musun?

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 07 Eylül 2018, 19:44:18 »
Hayır etMiyorum bıraktım sivilce yapıyor bende doNör bölgesinde

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 25 Eylül 2018, 16:10:33 »
93.gündeyim görenler saçlar çıkmaya başladı diyorlar hafif hafif sivilcelerleler başladı ciKislar başladı ama sol taraf sağ tarafa göre daha geriden geliyor umarım yetişir sol tarafa şimdilik durum Bu arkdaslar...

Buz9

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 25 Eylül 2018, 16:39:45 »
Senin gibi bendede sol taraf %60 geriden geliyor ben senden 2 hafta önce ektirdim toplamda 4bin ekildi bakalım sol taraf sağ tarafa yetişecekmi sabırlı olalım daha erken birşey söylemek için hayırlısı neyse o olsun, ayrıca senin ekim merkezinin çok kötü bie ekimini görmüştüm nerkoz olmuştu ektirmeden önce bu merkezi araştırdın mı ? yoksa benim gibi balıklama mı daldın? Hoşcakal

Facebook Twitter Instagram