Gönderen Konu: 18 haziran 2018 yaş 31 2987 greft saç ekimi cilinichair izmir  (Okunma sayısı 17306 defa)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Ynt: 18 haziran 2018 yaş 31 2987 greft saç ekimi cilinichair izmir
« Yanıtla #45 : 18 Temmuz 2018, 23:34:00 »
burkay arkadaşim allaha çok şükür bir oglum var ama ileride allah nasip ederse 2. Çocuğu düşündüğümüz için çok fazla kullanmak istemiyorum ama Vertex bölgesine ve 2. Ekim için donör bölgesini güçlendirmek için kullanmam gerektiğini düşünüyorum süreç Şu anda gayet iyi gidiyor bir şikayetim yok ekilen bölgedeki saçlardan uzayanlar oldu  sanırım yeni yerlerini sevdiler değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

Allah bağışlasın abi , ben yeni evlendin biliyordum yanlış yorumlamışım yada başka konuyla karıştırdım abi kusura bakma. Finestriedi bence kullanma abi o zaman yeni çocuk düşünüyorsanız tabi karar senin birsey diyemem

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 19 Temmuz 2018, 00:34:16 »
Allah bağışlasın abi , ben yeni evlendin biliyordum yanlış yorumlamışım yada başka konuyla karıştırdım abi kusura bakma. Finestriedi bence kullanma abi o zaman yeni çocuk düşünüyorsanız tabi karar senin birsey diyemem
Hocam Estağfurullah ne kusuru Dediğim gibi şu an için düşünmüyorum ama Vertex bölümünün de güçlendirilmesi gerektiğini biliyorum onun için Xpecia tablet ve Solgar biotin alıyorum  düzenli olarak kullanmaya devam edeceğim vertex için minoxil başlasam mi acaba diye de düşüNüyorum

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 19 Temmuz 2018, 03:07:15 »
Bu arada donör.bölgesinde sivilcelenme var ve.kasinti oluyor kaşımak istemiyorum ama elim gidiyor ister istemez ve kaşıyorum ekim bölgesinde ise kaşınma donor bölgesine gire yok denecek kadar az ama orası da kaşindigında soğuk su ile ıslatıyorum kafami bir de yıkarken tırnakları kullanmadan parmak içleri ile hafif baskı uygulayarak ovalayarak yıkıyorum sizce bu yaptıklarım normal mi yoksa yanlış mı ? Yanlış bir şey yapmaktansa korkuyorum arkadaşlar

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 19 Temmuz 2018, 14:43:02 »
bende donördeki sivilcelenmeler normal bazı saçlar derı altından çıkmaya çalışıyordur sonuçta bir operasyon söz konusu çok geçmiş olsun

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 19 Temmuz 2018, 15:00:46 »
bende donördeki sivilcelenmeler normal bazı saçlar derı altından çıkmaya çalışıyordur sonuçta bir operasyon söz konusu çok geçmiş olsun
Çok tesekkur ederim arkadaşım ALLAH hepimizin gönlüne göre versin inşALLAH

atomkarınca

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 20 Temmuz 2018, 09:26:00 »
Bu arada donör.bölgesinde sivilcelenme var ve.kasinti oluyor kaşımak istemiyorum ama elim gidiyor ister istemez ve kaşıyorum ekim bölgesinde ise kaşınma donor bölgesine gire yok denecek kadar az ama orası da kaşindigında soğuk su ile ıslatıyorum kafami bir de yıkarken tırnakları kullanmadan parmak içleri ile hafif baskı uygulayarak ovalayarak yıkıyorum sizce bu yaptıklarım normal mi yoksa yanlış mı ? Yanlış bir şey yapmaktansa korkuyorum arkadaşlar
hayırlı olsun. Ben de yeni ekim yaptırdım donör bölgemde kaşıntı olmadı ama ileride olur mu acaba?

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 20 Temmuz 2018, 12:33:07 »
hayırlı olsun. Ben de yeni ekim yaptırdım donör bölgemde kaşıntı olmadı ama ileride olur mu acaba?
ilk günlerde benim de yoktu arkdaşım ama 2.
Hafta bittikten sonra başladı kaşıntı o da iyileşmeyle alakalı diye düşüNüyorum şuanda 1.ay geride kaldı ve donör bölgesi gayet kaşınıyor maalesef Stilex jel sürüyorum iyi geliyor

Nicblmdm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 21 Temmuz 2018, 10:44:20 »
ilk günlerde benim de yoktu arkdaşım ama 2.
Hafta bittikten sonra başladı kaşıntı o da iyileşmeyle alakalı diye düşüNüyorum şuanda 1.ay geride kaldı ve donör bölgesi gayet kaşınıyor maalesef Stilex jel sürüyorum iyi geliyor

Hayırlısı olsun ekimin hocam.Umarım istediğin sonucu alırsın benim yaklaşım 60 gün boyunca donör çılgınca kaşındı çok şükür geçti.

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 21 Temmuz 2018, 11:23:24 »
Hayırlısı olsun ekimin hocam.Umarım istediğin sonucu alırsın benim yaklaşım 60 gün boyunca donör çılgınca kaşındı çok şükür geçti.
hocam çok Teşekkürler bakalım istediğim gibi gidiyor simdilik istediğim şeyse tıbbi bir sıkıntı yasamamakti ilk etapta ki yaşamadım çok şükür sadece donor bölge dediğim gibi fazla kaşınıyor kurumuş sivilce kabukları var onları yoluyorum bazen istemsiz olarak bir de yeni yeni yumuşak sivilce oluşumları oluyor ara sıra ama dediginiz gibi 60.güne kadar olmuşsa sizde normal sanırım bu durumda.dün gece Yok ama yaptım ovalama yaparak yumuşak şekilde elime hic dökülme gelmedi aca bitti mi şok dökülme 33.gün deyim bugün eğer bittiyse şoktan kurtulan saçlar fazlaca umarım bu da süreci hızlandırır öğretmenim okullar eylülün ortasında açılacak o zamana kadar 90 gün geçmiş olacak toparlar miyim acaba diye umut ediyorum bakalım

Nicblmdm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 21 Temmuz 2018, 12:51:55 »
Geçiyor birsekilde kasıntı normal takılma ben su an 80 lerdeyim durum bu şekilde ki şokla yüzde 95 i dökülmüştü

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 21 Temmuz 2018, 13:02:08 »
Geçiyor birsekilde kasıntı normal takılma ben su an 80 lerdeyim durum bu şekilde ki şokla yüzde 95 i dökülmüştü
gayet iyi hocam bende o günlerde boyle bir görüntü elde edersem her tarafı ekim alanı ile eşitleyip kullanmayı düşüNüyorum normalde de zaten hep kısa.kullanıyordum saçları o yüzden görüntü olarak fazla bir dikkat çekme söz konusu da olmaz diye düşüNüyorum

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 22 Temmuz 2018, 09:53:13 »
Arkdaslar bu bölge ekim yapılmadan önce daha güçlüydü zayıflama var orada bariz bir şekilde çok sıcak bakmasam da finans desteği yapmak zorunda kalacağım sanırım orasi için ya da ekimin etkisinden dolayı geçici bir şey mi kendisi toplar mi acaba? Canımı sıktı bu durum maalesef çünkü ekimden önce ekim merkezi kontrol ettiğinde orası için ihityaç yok kararı alınmıştı ama şuandaki durum hic te öyle değil

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 22 Temmuz 2018, 16:22:45 »
hocam hayirli olsun bende ekim yaptirdim 7 ay once tekrar ekim düsünüyorum ama finas kullanmak istiyorum benim de bir tane kizim var ilerleyen zamanlar da düsünüyoruz cocuk ama korkularim var sana sorum ilk cocugunda finas kullanmismiydin.ben iki ayri dermotolog doktora gittim finastan bahsettim ısrarla kullanmamı istediler ama güvenemedim kafam karısık gercekten bu ilaci kullanipta cocuk sahibi olanlara hiç denk gelmedim eger var ise yardimci olurlar sa sevinirin

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 22 Temmuz 2018, 16:41:06 »
hocam hayirli olsun bende ekim yaptirdim 7 ay once tekrar ekim düsünüyorum ama finas kullanmak istiyorum benim de bir tane kizim var ilerleyen zamanlar da düsünüyoruz cocuk ama korkularim var sana sorum ilk cocugunda finas kullanmismiydin.ben iki ayri dermotolog doktora gittim finastan bahsettim ısrarla kullanmamı istediler ama güvenemedim kafam karısık gercekten bu ilaci kullanipta cocuk sahibi olanlara hiç denk gelmedim eger var ise yardimci olurlar sa sevinirin
hocam bu sac ekimi olayına sin bir yilda zaman ayırmaya başlamıştım o yüzden finans vb. İlaçları şimdiye kadar hic kullanmadım ama ikinci çocuğu daha 3 yıl gibi uzun bir sure sonra düşünüyoruz ozamana kadar da ilacı belli bir sure kullanıp bırakırım diye düşüNüyorum tabi bu ilacın yan etkileri ki herkeste görülmüyor bu etkiler bırakıldığında görülmüyor edindiğim bilgi kadarıyla ve forumda bir konuda kullanan birinin sonradan ikiz çocukları olduğu yaziliydi bende bu aralar niyeti bozuyorum iyice sanırım başlayacağım

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 22 Temmuz 2018, 16:58:46 »
Anladım bende cesaret edemiyorum daha once 3 ay kadar kullanip biraktim o zamn cocuğum vardı ikinci ekim icin kullanmayı planliyorum  ekim yaptirdigim yer cocuk düsumuyorsan kullan dedi cocuk düşünuyorum dedim o zmn kullanma dedi iki ayri dermotoloji ye muane old israrla kullan dediler birde üroloji ye sordum o da prostat hastalarima recete ediyorum sadece bu ilaci dedi sac dokulmesi icin kullanildigıni dahi bilmiyor iki arada bir derede kaldım bende  cok ince telli mevcut saclarım var aralarda onlar kalınlassa xok iyi olur tahminimce işte güvenemiyoruz

Facebook Twitter Instagram