Gönderen Konu: 18 haziran 2018 yaş 31 2987 greft saç ekimi cilinichair izmir  (Okunma sayısı 17281 defa)

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 18 haziran 2018 yaş 31 2987 greft saç ekimi cilinichair izmir
« Yanıtla #30 : 26 Haziran 2018, 15:30:23 »
Şok dökülme bitip saçlar çıkmaya başladığında yorumlar gelmeye başlar. Bu dönemde hemen her görüntü yanıltıcı olabiliyor. Tecrübeli arkadaşlar yorumlarını 4-5 aydan sonra sıklaştırır. Yorum gelmiyor diye üzülmeyin. Tavsiyem, çok sık fotoğraf paylaşmak yerine, ilk hafta, ikinci hafta, 1. ay, 2. ay ... gibi gitmenizdir.
tavsiyenizi dinleyeceğim ayda bir paylaşım yapacağım  ilk günlerde fazla paylaşım yapmayı.düşündüm ki ilk hafta ön çizgi sıklık kızarıklık ve donor bölgesinin gelişimini hakkında bilgi almak adına bugünden sonra ise zaten şok dukulmeyi paylaşırım sonrasında da pek bir değişim olmaz zaten uzun bir sure sabredeceğiz teşekkür ederim saygılar

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 01 Temmuz 2018, 14:10:04 »
13.gundeyim hafif hafif kaşıntilar oluyor hem önde hem de arkada onun dışında saçlar uzuyor ama yavaş yavas kırılmalar görmeye başladım dökülme daha başlamadı ana kırılma olmaya başladı tek tük. Normal midir kırılma olması onun dışında sağlık açısından bir şikayetim yok 13.günden 2 fotoğraf koyuyorum.

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 02 Temmuz 2018, 23:46:20 »
Arkdaslar bugün 14.gün saç derim kabuk atmaya başladı ve ekilen saçlar uzadıkça kırılmalar olmaya başladı yönleri saga sola çarpılıyor ve tek tuk kökten değil ama uçlardan kırılmalar başladı bu yakında şok dökülmenin başlayacağına işaret midir acaba?

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 15 Temmuz 2018, 20:12:15 »
27.gün şok dökülme devam ediyor saçlarım genelde kırıldı ve deriye yapişıyor bebe şampuanı ile ovalayarak yıkıyorum ekim bölgesi ve donör bölgesinin resimlerini ekliyorum küçük küçük sivilcelenme oluyor ve arada bir ekilen bölgede küçük batmalar oluyor sanki içerde işçiler çalışıyor gibi sizce gidişat nasıl arkdaslar günde 1 adet xpecia tablet ve Solgar 1000mg biotin alıyorum ve her gun yıkama yapıyorum şampuan olarak seba-med anti hair loss a.geçmeyi düşüNüyorum bir de vertex bölgesini güçlendirmek için bunların dışında ekstra bir önerisi olan var.midir acaba saygılar herkese

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 15 Temmuz 2018, 22:44:18 »
Dostum öncelikle merhaba ekimin güzel ama clinichair in bir ekim konusu var aksamci arkadas konuyu acan bir göz atmanı tavsiye ederim dün rasladım bende nekroz durumu var çok kötü bir ekim gerçekleştirilmiş malesef buradaki cogu deneyimli arkadasta gördü konuyu sende bakarsan iyi olur. Senin ekiminde ben şahsen bir sıkıntı göremedim gayet iyi umarım sonuç güzel olur

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 15 Temmuz 2018, 23:08:24 »
Dostum öncelikle merhaba ekimin güzel ama clinichair in bir ekim konusu var aksamci arkadas konuyu acan bir göz atmanı tavsiye ederim dün rasladım bende nekroz durumu var çok kötü bir ekim gerçekleştirilmiş malesef buradaki cogu deneyimli arkadasta gördü konuyu sende bakarsan iyi olur. Senin ekiminde ben şahsen bir sıkıntı göremedim gayet iyi umarım sonuç güzel olur
dostum okudum onu bugün bilgim var evet kötü bir süreç yaşadı o arkadaş için çok üzgünüm ama inanıyorum istediği saçlara ulaşacaktır ben clinichair için Daha once oraya ekim yaptıran ve memnun olan bir kaç kişi ile görüşerek karar vermiştim ama burkay ve akşamcı arkdaşların konularını okuduktan sonra biraz olumsuz etkilendim ama 27.gündeyim çok şükür olumsuz bir durum yaşamadım süreç normal bir şekilde ilerliyor beklentimi çok yuksek tutmak istemiyorum ama ön cizgim oluşsun belli bir düzeyde memnun etsin 2.bir ekim gerekecektir vertex ve sıklaştırma anlamında onun için de bakacağım memnuniyet durumuna göre artik yorum içinde çok tesekkur ederim

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 18 Temmuz 2018, 18:46:17 »
Merhaba arkadaşlar bugün 1.ay bitti şok dökülme devam ediyor donör bölgesi zaman zaman kaşınıyor bende Stilex jel sürüyorum geceleri bazende elim gidiyor kasiyorum resimde de kızarıklık var zaten donor bölgesinde günde 2 kere bebe sampuani ile yıkıyorum bugün ilk defa ekim bölgesinde iltihaplı bir sivilceyi eşim dikkatli bir şekilde patlattı tabi içindeki iltihapla birlikte bir miktar kan da aktı umarım bir sakıncası yoktur. 28 günde saçlarımın ekim yapilmayan yerlerini kısalttım ekim yerine uyumku dursun diye.Herkese selamlar

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #37 : 18 Temmuz 2018, 19:08:28 »
ekiminiz hayirli olsun , sizin ekimi arada kacirmisim :)
planlama 2 ekim üzereyse begendim , ilkten yüksek rakam yapmaktansa böyle daha iyi .
simdilik hersey yolunda gibi insallah sizi mutlu edecek bir sonuc olur.
lütfen paylasimini 1 sene devam et sonucu görelim , bakalim clinichair akillanmismi

ekimi kim yapti ?

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #38 : 18 Temmuz 2018, 19:17:20 »
şuan için herhnagi bir sorun yok  , şok baya bir almış götürmüş biraz daha devam edebilir,
takviyelerle birlikte bence iyi sonuç alacaksın.
vertex için yazmışsın oraya sadece minoxil kullanabilirsin ama döngü olayı var, yani saç çıkışı tamamlandıktan sonra devamında 8 aylık sürelerde sanırım döngüye giriyor ve yeniden çıkışlar yaşayabiliyorsun ama bırakırasn çıkardığıyla birlikte arkadaşlarınıda götürüyor.
hatta 60.gün itibariyle ekim bölgesine kullanabilirsin bence çıkışları tetikleyecektir. ama normal kullanımda kullanma ekim bölgesi için hafta 3 yada 4 kere , 2 fıs kullanabilirsin.

Tabi iyice araştır ve öyle karar ver :) Ben yeni ekimimde kesinlikle kullanacağım çıkışlar başladığında.
birde vertex için finestried kullanabilirsin yeni evlendin pek tavsiye etmem :)

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 18 Temmuz 2018, 19:28:49 »
ekiminiz hayirli olsun , sizin ekimi arada kacirmisim :)
planlama 2 ekim üzereyse begendim , ilkten yüksek rakam yapmaktansa böyle daha iyi .
simdilik hersey yolunda gibi insallah sizi mutlu edecek bir sonuc olur.
lütfen paylasimini 1 sene devam et sonucu görelim , bakalim clinichair akillanmismi

ekimi kim yapti ?
aksamci arkadaşim senin yasadigin sikintilari okudum ve inan cok uzgunum senin adina bende etkilenmedim degil hani. Tekrar cok gecmis olsun sana ben bugün 1.ayı bitirdim cok sukur herhangi bir olumsuzluk yasamadim ikinci bir ekimi dusunuyorum ilerde vertex için ama donör bölgem buna ne kadar iizn verir bilemem süreci paylaşacagım ekimi neslihan hanım yaptı bu arada

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 18 Temmuz 2018, 20:02:34 »
Şok dökülme gerçekleşmiş hayırlı olsun hocam Akşamcı ile aynı merkezemi ekim yaptırdınız?

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 18 Temmuz 2018, 20:05:49 »
şuan için herhnagi bir sorun yok  , şok baya bir almış götürmüş biraz daha devam edebilir,
takviyelerle birlikte bence iyi sonuç alacaksın.
vertex için yazmışsın oraya sadece minoxil kullanabilirsin ama döngü olayı var, yani saç çıkışı tamamlandıktan sonra devamında 8 aylık sürelerde sanırım döngüye giriyor ve yeniden çıkışlar yaşayabiliyorsun ama bırakırasn çıkardığıyla birlikte arkadaşlarınıda götürüyor.
hatta 60.gün itibariyle ekim bölgesine kullanabilirsin bence çıkışları tetikleyecektir. ama normal kullanımda kullanma ekim bölgesi için hafta 3 yada 4 kere , 2 fıs kullanabilirsin.

Tabi iyice araştır ve öyle karar ver :) Ben yeni ekimimde kesinlikle kullanacağım çıkışlar başladığında.
birde vertex için finestried kullanabilirsin yeni evlendin pek tavsiye etmem :)
burkay arkadaşim allaha çok şükür bir oglum var ama ileride allah nasip ederse 2. Çocuğu düşündüğümüz için çok fazla kullanmak istemiyorum ama Vertex bölgesine ve 2. Ekim için donör bölgesini güçlendirmek için kullanmam gerektiğini düşünüyorum süreç Şu anda gayet iyi gidiyor bir şikayetim yok ekilen bölgedeki saçlardan uzayanlar oldu  sanırım yeni yerlerini sevdiler değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 18 Temmuz 2018, 20:10:50 »
Şok dökülme gerçekleşmiş hayırlı olsun hocam Akşamcı ile aynı merkezemi ekim yaptırdınız?
Evet kaRDeşim ayni merkez umarım iyi bir sonuç alırım teşekkürler

Vickman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 18 Temmuz 2018, 23:08:22 »
hayırlı  olur inşallah  operasyon  için  ne kadar  ödedin  sanırım  birde   1 sene sonra  500-1000 adet gibi  rötuş  yapıyorlar  ücretsiz
Medeks saç ekim merkezi
Saç ekimi sonuçları

seozza45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 18 Temmuz 2018, 23:22:31 »
hayırlı  olur inşallah  operasyon  için  ne kadar  ödedin  sanırım  birde   1 sene sonra  500-1000 adet gibi  rötuş  yapıyorlar  ücretsiz
evet arkadaşım 1 yıl sonra rötuş hakki var ama istediğim gibi olmazsa rötuş hakkini ayni yerde kullanmak ne kadar mantıklı olur ki? Ücret olarak 5000 tl verdim iyi bir sonuç olsunda rötuş a gerek kalmasın inşALLAH

Facebook Twitter Instagram