Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Koray1980 - 26 Nisan 2019, 13:28:08Merhaba arkadaşlar 1 yıllık süreci geride bırakmak üzereyim.Sizlerle son durumu paylaşmak istedim.1.Resim güneşli bir havada gün ışığında(25.04.19)2.Resim güneşli bir havada gün ışığında(25.04.19)3.Resim kapalı havada donör bölgenin son hali (26.04.19)4.Resim bulutlu havada (26.04.19)Güle güle tarayın maşallah bide verteksi hallederseniz harika olucak 😊
Merhaba arkadaşlar 1 yıllık süreci geride bırakmak üzereyim.Sizlerle son durumu paylaşmak istedim.1.Resim güneşli bir havada gün ışığında(25.04.19)2.Resim güneşli bir havada gün ışığında(25.04.19)3.Resim kapalı havada donör bölgenin son hali (26.04.19)4.Resim bulutlu havada (26.04.19)
Kardeşim güle güle tara sonuç maşallah güzel
Ben çok beğendim güle güle tara çok güzel bir sonuç açıklığına göre forumda en beğendiğim sonuçlardan biri oldu.
cok guzel sonuc abi be masallah..senin vitaminler bende de etki yapar insallah:))
saçlar geliştikçe gelişmiş maşallah diyelim çok iyi durumdasın verteks hariç sanırım oraya ekim yapılmamıştı.
Saçların çok güzel olmuş bende arenamedde ektirmeyi düşünüyorum bir dostumun tavsiyesiyle fakat orda birden fazla eken kişi varmış sizin bu konuda bir tavsiyeniz olurmu acaba .
Donör toparlar 6 ay da ekim alanıda sağlıklı umarım sonuc güzel olur
Hayırlısı 😂
Merhaba arkadaşlar.Saç ekimimin 15. Ayına girdim.Uzun zamandır resim paylaşmadım,son hali resimlerde gördüğünüz gibi 😀
Güzel olmuş saçlar dostum;)