Gönderen Konu: Arenamed-Serkan Aydın 5200 Greft  (Okunma sayısı 85510 defa)

Koray-62

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arenamed-Serkan Aydın 5200 Greft
« : 14 Haziran 2018, 01:26:41 »
Herkese merhabalar  arkadaşlar
Yaklaşık 35 gün önce 5200 greft saç Ekimi yapıldı.Sizce ekim iyi olmuşmu ve donör bölge hakkında düşünceleriniz nelerdir.

Saclarimdokuluyor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 5200 Greft Sizce ekim ve gidiş hat nasıl ???
« Yanıtla #1 : 14 Haziran 2018, 01:50:33 »
Merhaba, arenamed ekimi gibi duruyor. Ön çizginizi beğendim. Donörün sağ üst kısmı biraz fazla hırpalanmış. Umarım en kısa zamanda toparlar. Moralinizi yüksek tutun

Mehmet 28

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 14 Haziran 2018, 02:04:53 »
Bu forumu takip Edip te hala arena mede saç ektiren kardeşlerimiz var kel halleri daha yakışıklı  :) kardeşim çok geçmiş olsun donor alanı hırpalanmış inşAllah istediğiniz sonucu alırsınız

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 14 Haziran 2018, 02:06:57 »
Konunuzu nerede ekim yaptırdığınızı  belirterek  başlığınızı yeniden düzenleyebilirsiniz.
 ilk 2 ay, her 10 günde bir olacak şekilde paylaşsaydınız daha güzel olurdu.. Size gerçekten çok faydalı yorumlar yapılırdı.

Sizi anlıyorum  şu an ciddi merak içindesiniz. Şok dökülmeniz henüz bitmemiş görünüyor 1-2 haftaya  tamamlanabilir. Ense donörün toparlanması biraz zaman alabilir bünyeye göre değişebilir süre.  2 aya saçınız uzadıkça yavaş yavaş kapacaktır. Bence  endişelenecek  bir durumunuz yok. Bu durum sizin çokta ideal olmayan donör tipinizden kaynaklanıyor. 

En azından  bundan sonraki süreçlerinizi paylaşmanızı tavsiye ederim.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

Koray-62

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 14 Haziran 2018, 08:19:14 »
Bu forumu takip Edip te hala arena mede saç ektiren kardeşlerimiz var kel halleri daha yakışıklı  :) kardeşim çok geçmiş olsun donor alanı hırpalanmış inşAllah istediğiniz sonucu alırsınız
Merhaba çok teşekkür ederim.açıkcası donör bölge benide rahatsız ediyor.Evet Arenamed😀

Koray-62

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 14 Haziran 2018, 08:23:55 »
Merhaba kardeşim.Maalesef bu forum ile tanışmam çok yeni.
Yani bir kaç gün oldu.Eğer ekim öncesinde burayı takip etseydim sonucunun ne olacağını bilmediğim saçlarımı kesinlikle Arenamed’de  yaptırmazdım.Donör bölge umarım sıkıntı yaşatmaz.Ama şuan  için can sıkıcı.

Koray-62

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 14 Haziran 2018, 08:33:20 »
Konunuzu nerede ekim yaptırdığınızı  belirterek  başlığınızı yeniden düzenleyebilirsiniz.
 ilk 2 ay, her 10 günde bir olacak şekilde paylaşsaydınız daha güzel olurdu.. Size gerçekten çok faydalı yorumlar yapılırdı.

Sizi anlıyorum  şu an ciddi merak içindesiniz. Şok dökülmeniz henüz bitmemiş görünüyor 1-2 haftaya  tamamlanabilir. Ense donörün toparlanması biraz zaman alabilir bünyeye göre değişebilir süre.  2 aya saçınız uzadıkça yavaş yavaş kapacaktır. Bence  endişelenecek  bir durumunuz yok. Bu durum sizin çokta ideal olmayan donör tipinizden kaynaklanıyor. 

En azından  bundan sonraki süreçlerinizi paylaşmanızı tavsiye ederim.

Merhaba
Ekim yaptırdığım yeri bilinçli olarak yazmadım.Bunu belirtmemenin  sebebi ise bu konuda tecrübeli arkadaşların, ekimin nerede gerçekleştiğini anlaya bileceklermiy di düşüncesiydi.
Maalesef verilen hasarda bu anlaşıldı.Şok dökülme çok azda olsa devam ediyor.Hocam birşey soracam.Benim Ekimi yaptırdığım hastanede satın aldığım losyon ve kapsüllerin bi faydası olurmu yoksa bunları kesip daha tanınmış markalar mı kullanmam daha mantıklı olur.Çünkü şuna kullandıklarım hiçbir yerde ismine cismine rastlamadım.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 5200 Greft Arenamed-Serkan Aydın.
« Yanıtla #7 : 14 Haziran 2018, 10:49:07 »
Tavsiye edilen ürünler,  hastane tarafından bileşenleri için seçilmiş size faydası olacağı düşünüldüğü için.
Vitamin   olarak bir takviye  biotin- xpecia  veya ilaç  finasterid kullanıyormusunuz.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 14 Haziran 2018, 10:58:17 »
Hayırlı olsun. Dönör bölgeniz her zaman ki Arenamed opsiyonu. Ama forumda da gördüm ki daha kötüleri bile düzeliyor. Arenamed de ekim yaptıran arkadaşlar bizi yanlış anlamayın size ve başından sonuna kadar süreci paylaşanlara herhangi bir veryansinimiz yok. Ama Arenamed reklam kuşağına da tamahkâr gözle bakacak değiliz. Sizin gibi baştan sona süreç paylaşanlar insallah diledikleri sonuçlara ulaşırlar.

Koray-62

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 14 Haziran 2018, 13:34:41 »
Tavsiye edilen ürünler,  hastane tarafından bileşenleri için seçilmiş size faydası olacağı düşünüldüğü için.
Vitamin   olarak bir takviye  biotin- xpecia  veya ilaç  finasterid kullanıyormusunuz.

Merhaba
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.Vanefull adında hastanenin verdiği kapsülü kullanıyorum sadece.Sizin bahsettiğiniz biotin- xpecia  veya   finasterid hiçbirini kullanmıyorum.

Koray-62

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 14 Haziran 2018, 13:42:57 »
Hayırlı olsun. Dönör bölgeniz her zaman ki Arenamed opsiyonu. Ama forumda da gördüm ki daha kötüleri bile düzeliyor. Arenamed de ekim yaptıran arkadaşlar bizi yanlış anlamayın size ve başından sonuna kadar süreci paylaşanlara herhangi bir veryansinimiz yok. Ama Arenamed reklam kuşağına da tamahkâr gözle bakacak değiliz. Sizin gibi baştan sona süreç paylaşanlar insallah diledikleri sonuçlara ulaşırlar.
Kardeşim yazdıklarında belkide haklısın,bilemiyorum süreci  zaman gösterecek.bende elimden geldiği kadar süreci paylaşarak bilgi edinmek isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışacam.

Koray-62

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arenamed-Serkan Aydın 5200 Greft
« Yanıtla #11 : 15 Haziran 2018, 20:18:30 »
Merhaba arkadaşlar
Bugün saç ekimimin 40.gününü geride bıraktım.Sizce süreç nasıl gidiyor?

by-kaplan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 15 Haziran 2018, 23:52:45 »
Donor bölge de çok fazla seyreklik görülüyor, uzunca süre öyle devam edecek gibi. 6 ay içinde kendini toparlar inş.

Koray-62

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 16 Haziran 2018, 00:09:16 »
Donor bölge de çok fazla seyreklik görülüyor, uzunca süre öyle devam edecek gibi. 6 ay içinde kendini toparlar inş.
Hocam benide şuan en çok rahatsız eden donör bölge.Resimdeki açıdan yine rahatsız edici değil, ama kulak üstleri çok daha can sıkıcı.inşallah toparlar.

by-kaplan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 16 Haziran 2018, 19:49:44 »
Hocam,

Serkan Aydın saç ekimlerinde hep donor aynı şekilde oluyor. Genelde 6 ayda toparlıyor. Donor u nasıl beceriyorlarsa çok hırpalıyorlar.

Facebook Twitter Instagram