Gönderen Konu: 5-6-7 Haziran 2018 Hakan Doğanay'ın Ekibi 4.145 greft + 500 sakal (yaş36)  (Okunma sayısı 44134 defa)

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
1.5 sene oldu.aslında bir sene bitince resim paylaşacaktım ama bu süreci unutmak istediğim için paylaşmadım foruma da girmedim takip etmedim. Kararlarınızı iyi vermeniz açısından hakan doğanayın ekibinin 4.600 greft saç ekiminin sonucu:

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok kötü bir durum. :( Psikolojinizi çok iyi anlıyorum. En kötüsü de bu işte, 4 binin üstünde yani çok yüksek greft sayılabilecek rakamlara çıkıp, hiç sonuç alamamak. Ben de ilk ekimimde aynısını yaşadım. Teselli olacak bir tutma oranı olsaydı ne bileyim % 50'si falan tutsaydı ona bile sevinirdim, ya da 2 bin, 2500 greftlik bir ekim yapılıp kötü bir sonuç alınsaydı bu kadar üzülmezdim. Donör tarla değil ki sürekli ekin versin. Tekrardan geçmi olsun. Umarım dilediğiniz saçlara kavuşursunuz, sakaldan da alım yapan bir yere giderseniz en azından ön taraf istediğiniz gibi olabilir bence.

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok kötü bir durum. :( Psikolojinizi çok iyi anlıyorum. En kötüsü de bu işte, 4 binin üstünde yani çok yüksek greft sayılabilecek rakamlara çıkıp, hiç sonuç alamamak. Ben de ilk ekimimde aynısını yaşadım. Teselli olacak bir tutma oranı olsaydı ne bileyim % 50'si falan tutsaydı ona bile sevinirdim, ya da 2 bin, 2500 greftlik bir ekim yapılıp kötü bir sonuç alınsaydı bu kadar üzülmezdim. Donör tarla değil ki sürekli ekin versin. Tekrardan geçmi olsun. Umarım dilediğiniz saçlara kavuşursunuz, sakaldan da alım yapan bir yere giderseniz en azından ön taraf istediğiniz gibi olabilir bence.
  teşekkür ederim sağolun

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hakan doganaya 3000 greft ektirmis ve hic saci cikmamis biri olarak sizi cok iyi anliyorum. Buyuk gecmis olsun. Benim donor de sizinki gibi kaliteliydi simdi oyuk oyuk. Demek ki herkeste bıraktıklari tahribat ayni bunlarin. Cok uzuldum. Ben de paramı geri almistim ama yaraya merhem olmuyor. Onca emek,greft,stres... Diyecek cok sey var ama...

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
donör nasıl.

Saçma bi görüşüm olcak ama düzgün alınan grefti kafaya koysan iltihab falan olmadığında çıkar, ben greftleri alamadıklarını düşünüyorum. Ki inşallah öyledir ki başka ekimlerde kurtulma şansınız olur. İnş greftler kayıp olmamıştır

unverm

• Hero Member
Geçmiş olsun saç kalitesi çok iyi gibi duruyor oysa. Nerede hata veya yanlış yapıldı? Ekimcinin hatası mı yoksa kişinin deri yapısıyla mı alakalı? Para iadesi yapıldığına göre ekimciyle alakalı olduğunu düşünüyorum, yoksa ben tam anlamıyla işimi yaptım sizin saçınızdaki şu şu nedenlerden dolayı çıkmadı da diyebilirdi.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun gerçekten üzüldüm .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

taxauditor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
1.5 sene oldu.aslında bir sene bitince resim paylaşacaktım ama bu süreci unutmak istediğim için paylaşmadım foruma da girmedim takip etmedim. Kararlarınızı iyi vermeniz açısından hakan doğanayın ekibinin 4.600 greft saç ekiminin sonucu:

Hocam çok geçmiş olsun, umarim sonucunuzu telafi edebilecek bir yol bulursunuz.

Hakan Doğanay’dan 3-4 aralik yani yarin icin randevu almistim, sabah antalya’ya gidecegim ekim icin. Ancak sonucunuzu gorunce oldukca gerildim ve endiselendim. Bana da greftler öldürülmüs gibi geldi.

Hakan hocayi gecmis tarihli guzel ekimleri olmasi nedeniyle tercih ettim ama su an yogun bir korku sardi beni.

sceptic

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekibi ne demek doktor kendisi ekmiyor mu. Birde bazı Ekim yapan yerler var doktor kontrolünde Ekim yapılıyormuş ne kadar saçma.

taxauditor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekibi ne demek doktor kendisi ekmiyor mu. Birde bazı Ekim yapan yerler var doktor kontrolünde Ekim yapılıyormuş ne kadar saçma.

Evet arkadasin ekimini Hakan hocanin ekibi yapmis. Ancak donörden greft alim islemini her turlu ekibindeki kisiler yapiyor, ekimi Hakan hoca da yapsa ekibi de yapsa farketmiyor. Eger sorun alimdiysa o ekim her turlu patlar, beni endiselendiren kisim bu.

gomis0835

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşım geçmiş olsun bende tambir sonuç alamadım. Dr. Çağırdı amam isim nedeniyle gidemedim.

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Ben hakan doganaya ekim yaptirdigimda alimi 2 hemsire yapmisti, sonra hakan hoca ekim asamasinda beni koltuga oturttu, hemsireler kokleri kaleme yerlestirip ona uzatti kalemi, o da kokleri kafama yerlestirmisti. Her seferinde hemsireler kaleme koydu, hakan hoca kalemdeki kokleri kafama yerleştirdi.
   Aslina bakarsaniz isin buyuk kismini hemsireler yapiyor. alim kismi cok onemli ve koklerin kaleme dogru yerlestirilmesi de cok cok onemli. Bu asamalarda kokler zarar gorurse ekim tutmuyor tahminimce. Kalem teknigi hassas olunmasi gereken bir teknik. Ve hocanin ekibi kalici olmali, personel surekli degisiyorsa isinin ehli olmayan kisiler yapiyorsa o ekim sıkıntılı olur. Benim tahminlerim bunlar.
   Ben eskiden sac ekiminde kesinlikle doktor olmali diyordum ama anladim ki isinin ehli uzun yillar birbiriyle calismis saglik personeli yapmali ekimi. Toplama ekiple ekimler riske giriyor.
   Doktorun ismi icin anlastiginiz cogu ekim merkezinde o doktor ekime sadece gozlemci olarak giriyor ya da operasyonun bir asamasina giriyor. Burda birlikte calistigi ekip on plana cikiyor iste. Toplama ekiple giriyorsa operasyona size gecmis olsun.
   Bir yerle anlasacaksaniz ozellikle ekibi sorun, kac ekip oldugunu, birlikte kac yil çalıştıklarını, sadece o ekim merkezinde calisip calismadiklarini ogrenin nacizane tavsiyemdir.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun gerçekyen şaşırtıcı bir durum greftler büyük ihtimal ölmüş alım yaparken mi dışarda çok brklediğinden mi insan merak ediyor

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
  Ben hakan doganaya ekim yaptirdigimda alimi 2 hemsire yapmisti, sonra hakan hoca ekim asamasinda beni koltuga oturttu, hemsireler kokleri kaleme yerlestirip ona uzatti kalemi, o da kokleri kafama yerlestirmisti. Her seferinde hemsireler kaleme koydu, hakan hoca kalemdeki kokleri kafama yerleştirdi.
   Aslina bakarsaniz isin buyuk kismini hemsireler yapiyor. alim kismi cok onemli ve koklerin kaleme dogru yerlestirilmesi de cok cok onemli. Bu asamalarda kokler zarar gorurse ekim tutmuyor tahminimce. Kalem teknigi hassas olunmasi gereken bir teknik. Ve hocanin ekibi kalici olmali, personel surekli degisiyorsa isinin ehli olmayan kisiler yapiyorsa o ekim sıkıntılı olur. Benim tahminlerim bunlar.
   Ben eskiden sac ekiminde kesinlikle doktor olmali diyordum ama anladim ki isinin ehli uzun yillar birbiriyle calismis saglik personeli yapmali ekimi. Toplama ekiple ekimler riske giriyor.
   Doktorun ismi icin anlastiginiz cogu ekim merkezinde o doktor ekime sadece gozlemci olarak giriyor ya da operasyonun bir asamasina giriyor. Burda birlikte calistigi ekip on plana cikiyor iste. Toplama ekiple giriyorsa operasyona size gecmis olsun.
   Bir yerle anlasacaksaniz ozellikle ekibi sorun, kac ekip oldugunu, birlikte kac yil çalıştıklarını, sadece o ekim merkezinde calisip calismadiklarini ogrenin nacizane tavsiyemdir.

Kalem tekniğinde zaten hemşireler olmadan yetişmek imkansız. Greftleri kaleme hemşirelerin koyması ve hocanın ekmesi çok normal. Fakat şöyle bir durum var . Greftleri çıkarmak en önemli işlerden biridir ve bunu hemşirelerin yapması bana göre ekimi doktora yaptırmak anlamına gelmiyor ...  Hakan bey bence greft alımını kendi yapmalı veya daha iyi yapan biri bulmalı ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Facebook Twitter Instagram