Gönderen Konu: 5-6-7 Haziran 2018 Hakan Doğanay'ın Ekibi 4.145 greft + 500 sakal (yaş36)  (Okunma sayısı 44144 defa)

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
iyi seneler.Geçmiş olsun tekrar.iyi bir doktora gidersen manuel alım yaparak düzeltme sağlayabilir.daha önce de yazdım tek seferde yüklü alım çok riskli bir iş! insan psikolojik olarak bir an önce yapayım da bitsin istiyor.Türkiye de bu işi her ekimde başarılı bir şekilde yapan doktor sayısı bir elin parmaklarını maalesef geçmiyor.sitede yeterince vaka örneği var.ekim yapan arkadaşlar doktordan tam emin olamıyorlarsa ekimde 2000 in üzerine çıkmamalarını tavsiye ederim.hem böylece donörde yıpranmamış olur.kalem tekniği yerine slit tekniği ile ekim yapan yerleri de araştır derim.

teşekkür ederim. sizinle aynı düşünüyorum.

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
9 ay 4 gün - 278 gün olmuş
(https://iki-tarih-arasindaki-gun-sayisini.hesaplama.net/hesaplama.do)

Size bugün çektiğim resimleri yolluyorum

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
-

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
4.5 ayı böyle geçirdim
6. ayı artık bekleyeceğim
Farklılık olur ama ne kadar olur bilmiyorum
Klinikle görüştüm 6.ay gelişimi göreceğiz 8.ayda sonuçla ilgili konuşacağız sürecin yavaş ilerlediği konusunda hemfikiriz
Teşekkürler

Hocam geçmiş olsun. Nerdeyse 10. Ay olmuş ve maalesef bu ekim olmamış. Merkez ile görüştünüz mü revizyon ücret iadesi vs ?
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maalesef olmadı bu Ekim. Olmayacağının mesajlarınıda erken verdi aslında... şimdi burada akla gelen soru “neden olmadı”
1-acaba sac derisi tipi ile ilişkili bir durum?
2-kökler olması gerekenden çok daha ince  punchlar ile alınarak hasar mı gördü?
3-DHi de kullanılan kalemler usulüne aykırımı kullanıldı ?
4-hastanın yapısı sac ekimine uygun değil mi?

Bence bu konuların üzerinde durup hekiminiz ile görüşmenizde fayda var. Elle tutulur bir cevap alırsanız lütfen bizleride bilgilendirin.

Henüz 4. Ayınızda iken yazmışım sanırım, yine tepki almıştım “moral bozmaya çalıştığımı düşünen” arkadaslardan.
Fikrimce tarafsız ortadan yorumlamaya özen gösteriyorum konuları.
Ekim kısmı başarısız. Şimdi sıra Ekim sonrası hizmet kısmında o konuda da bizleri bilgilendirmeyi unutma lütfen

ortega

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok geçmiş olsun dosttum...

ortega

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Henüz 4. Ayınızda iken yazmışım sanırım, yine tepki almıştım “moral bozmaya çalıştığımı düşünen” arkadaslardan.
Ekim kısmı başarısız. Şimdi sıra Ekim sonrası hizmet kısmında o konuda da bizleri bilgilendirmeyi unutma lütfen
tarafsız yorumlarını benim ekiminde bekliyorum dosttum😊

YunuSedaT

• Hero Member
Kafa derisi gerildiği için  kanallar oluşmuş ondan olabilirmi ilk resimlerde görmüştüm ? Aynı gerginlik bendede var cok azıcık korkmaya başladım 5.gunum Ekim'de .gecmıs olsun abi Allah guc kuvvet versin

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kara ankarali (black06).... ne diyecegimi bilmiyom.... canini sikma, moralini iyi tutmaya calis demekle yetiniyorum...
Alacagin kararlarda haber et... bizide bilgilendir.....  sonuna kadar görelim ne oldugunu....

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam geçmiş olsun. Nerdeyse 10. Ay olmuş ve maalesef bu ekim olmamış. Merkez ile görüştünüz mü revizyon ücret iadesi vs ?

Ücret iadesi aldığımı daha önce de yazmıştım. Bu telafi midir bilmiyorum. Farklı şeylerden bahsettiler pek olacağını sanmıyorum. Ekimi buraya yaptırdığım için pişmanım. Sürecimi 1 yıla kadar paylaşacağım. Revizyon için gitmek ne kadar mantıklı onu da bilmiyorum. Mahkeme vs açsam sonuç ne olur o konu da da fikrim yok. Sloccer ın gördüğünü bende gördüm ve belirttim. Fakat forumda abuk subuk konuşan bir sürü arkadaş var o arkadaşları şimdi yoruma bekliyorum. Gerçi gelseler de onlar birinci yılda 365. Günde saç çıkar derler o kapasiteleri mevcut. Olmadı yapamadılar ama neden belirtilmiyor. Burda da paylaşmamın nedeni insanların sonucu görmesi.

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kafa derisi gerildiği için  kanallar oluşmuş ondan olabilirmi ilk resimlerde görmüştüm ? Aynı gerginlik bendede var cok azıcık korkmaya başladım 5.gunum Ekim'de .gecmıs olsun abi Allah guc kuvvet versin

Kanallar Ekim sırasında kafa geriliyor kuruluktan da oluyor olabilir. Bu sonucu etkilemez. Yıkamalarınızı düzgün yapın sonucu etkiler sıkıntı olmayacaktır. Bir çok arkadaşın konusunda aynı durum yaşanıyor geçmiş olaun

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kara ankarali (black06).... ne diyecegimi bilmiyom.... canini sikma, moralini iyi tutmaya calis demekle yetiniyorum...
Alacagin kararlarda haber et... bizide bilgilendir.....  sonuna kadar görelim ne oldugunu....

En son 3-4 ay önce görüştük Ekim merkezi ile daha sonra arayan soran yok.
Yarın tekrar resim atacağım
farklı bir yorum veya çözüm sunarlarsa sizi de bilgilendiririm. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ücret iadesi aldığımı daha önce de yazmıştım. Bu telafi midir bilmiyorum. Farklı şeylerden bahsettiler pek olacağını sanmıyorum. Ekimi buraya yaptırdığım için pişmanım. Sürecimi 1 yıla kadar paylaşacağım. Revizyon için gitmek ne kadar mantıklı onu da bilmiyorum. Mahkeme vs açsam sonuç ne olur o konu da da fikrim yok. Sloccer ın gördüğünü bende gördüm ve belirttim. Fakat forumda abuk subuk konuşan bir sürü arkadaş var o arkadaşları şimdi yoruma bekliyorum. Gerçi gelseler de onlar birinci yılda 365. Günde saç çıkar derler o kapasiteleri mevcut. Olmadı yapamadılar ama neden belirtilmiyor. Burda da paylaşmamın nedeni insanların sonucu görmesi.

Hocam sıkmayın canınızı. Rabbim beterinden korusun. Ne hastaliklarla uğraşanlar var. Sizin güzel bir ekim ile çok güzel sonuçlara ulaşma şansınız var inşallah. Geçmiş olsun tekrardan.
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

social

• Sr. Member
Geçmis olsun, ekip falan hikaye demek ki. Onemli olan sizin sac kalitenizde ve genetik kodunuzda sanirim. Alinan greftler mi dokuldu yoksa eskiden olan saclarmi dokuldu. Bende dusunuyorum ama eskiye oranla daha kotu olursa diye korkuyorum. Her an vazgecebilirim

Facebook Twitter Instagram