Gönderen Konu: 5-6-7 Haziran 2018 Hakan Doğanay'ın Ekibi 4.145 greft + 500 sakal (yaş36)  (Okunma sayısı 44149 defa)

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim alanı

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Umut veriyor mu hocam, sen ne düşünüyorsun? Çok ince tüyler var ama onlar form tutsa bile tatmin edici bir sonuç olmayacak gibi.

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Umut veriyor mu hocam, sen ne düşünüyorsun? Çok ince tüyler var ama onlar form tutsa bile tatmin edici bir sonuç olmayacak gibi.

Bana soruyorsan Umut tükendi
Donör azaldı atacak kurşun kalmadı
Ekim olmadı saç çıkmadı
Olmadı yani

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
black kardesim (asagi yukari yas olarak akran sayiliriz),

once duygusal olarak yorumlamak gerekirse:
Hakan Hoca bu ise yillarca emek vermis, belkide onlarca basarili ekim merkezi kurucularina hocalik yaparak DHI teknigini en iyi sekilde uygulamis ve ogretmis bir hekim.DOnor sagligin, Yasin, aciklik tipin , planlama ekilen greft miktarini goz onune alip, bu denli tecrubeli bir Merkeze ekim yaptirdigini dusunur isek sonucun suphesiz muazzam ve tatmin edici olacaktir.

Nacizane tecrubelerimden yola cikarak yorumlamam gerekir ise ;
Hernekadar yolun cok basinda olsanda suana kadarki durum icin surecinin geriden takip edigini soylemek cok yanlis olmayacaktir.Velev ki DHI tekniginde gelismenin diger tekniklere nazaran daha hizli oldugu gerceginide goz onune almak gerekirse endise edilesi bir durum oldugu dusuncesindeyim.Hemen hemen hic cikis olmamasi durumun vahimiyetini aslinda hafifletiyor.Belkide sac gelisimin biraz yavastir ve 80-90-100 lerde gormemiz gereken cikislar geriden takip ediyor ve 130-140 sonrasi butun denge degisecek cok sik ve gur saclara sahip olacaksin.Ama bu extrem bir durum yani normal sartlar diye kabul edilen surecler ile kiyasladigimda sanki olumsuz birseyler var.Ben sahsen bu ekimin mutlu edecegini dusunmuyorum.Umitlerim yanilmis olmak ve super bir sonuc almis olman ama sahsi fikrim bu ekim mutlu etmez:(

Maalesef olmadı bu Ekim. Olmayacağının mesajlarınıda erken verdi aslında... şimdi burada akla gelen soru “neden olmadı”
1-acaba sac derisi tipi ile ilişkili bir durum?
2-kökler olması gerekenden çok daha ince  punchlar ile alınarak hasar mı gördü?
3-DHi de kullanılan kalemler usulüne aykırımı kullanıldı ?
4-hastanın yapısı sac ekimine uygun değil mi?

Bence bu konuların üzerinde durup hekiminiz ile görüşmenizde fayda var. Elle tutulur bir cevap alırsanız lütfen bizleride bilgilendirin.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Black06.... neye karar verdin?

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maalesef olmadı bu Ekim. Olmayacağının mesajlarınıda erken verdi aslında... şimdi burada akla gelen soru “neden olmadı”
1-acaba sac derisi tipi ile ilişkili bir durum?
2-kökler olması gerekenden çok daha ince  punchlar ile alınarak hasar mı gördü?
3-DHi de kullanılan kalemler usulüne aykırımı kullanıldı ?
4-hastanın yapısı sac ekimine uygun değil mi?

Bence bu konuların üzerinde durup hekiminiz ile görüşmenizde fayda var. Elle tutulur bir cevap alırsanız lütfen bizleride bilgilendirin.
neden olmadı sorusunun üstüne bende çok düştüm ve sorduğum ve önem verdiğim soru buydu
görüşmelerim sonucu herhangi bir cevap alamadım.
ne benimle ilgili ne kendileriyle ilgili bir sebep sunulmadı.
sadece ekimin olmadığı kabul edildi.
yapılan işlemlerden hangisi yanlıştı veya hatalıydı bilmiyorum.
ben bu süreçte elimden gelen özeni gösterdim ters bir durum yaşamadım.
kendilerinden dolayı bilinen bir durum var ve söylenilmiyorsa da bilmiyorum.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
kardeşim geçmiş olsun, inan çok üzüldüm. Peki ne oldu geri iademi yaptılar, nasıl bir yol izlediler. Tabiki iade mutlu etmez. Çöpe giden greftlerin bir karşılığı yok. Bunun bir cevabı olmalı yakın zamanda ekim yaptıranların arasında sıkıntı olan çok fazla kişi var. Artık paylaşım yapmayan mesajlara cevap vermeyenlerde var. En son neye karar verildi bilgilendirirsen sevinirim.

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
para iadesi bu konuda çözüm müdür açıkcası bu sonucu hafifletir mi? hafifletmez (iade yaptılar)
4.645 greftin tuttuysa 500-600 ü tutsa (ben o kadar tuttuğunu da düşünmüyorum) boşa giden 4.000 greft
boşa giden emek zaman
çekilen eziyet (anestezi, ekim süreci)
daha sonra umutla bekleyişin hüsrana dönüşmesi (işin psikolojik boyutu)
fiziksel boyutu da saçın arka kısmı seyrekleşti donör de açıklıklar devam ediyor ve donörden alınacak greft sayısı azaldı(belki de bitti).
ve aylarca yolunmuş tavuk gibi gezmek
daha eklenecek çok şey var...

bu sonuçtan sonra ne yapılabilir diye konuşuldu 9 ay geçmeden müdahale edilemeyeceği belirtildi.
açıkcası ne yapılabilir onun hakkında da birşey diyemiyorum.

kardeşim geçmiş olsun, inan çok üzüldüm. Peki ne oldu geri iademi yaptılar, nasıl bir yol izlediler. Tabiki iade mutlu etmez. Çöpe giden greftlerin bir karşılığı yok. Bunun bir cevabı olmalı yakın zamanda ekim yaptıranların arasında sıkıntı olan çok fazla kişi var. Artık paylaşım yapmayan mesajlara cevap vermeyenlerde var. En son neye karar verildi bilgilendirirsen sevinirim.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
para iadesi bu konuda çözüm müdür açıkcası bu sonucu hafifletir mi? hafifletmez (iade yaptılar)
4.645 greftin tuttuysa 500-600 ü tutsa (ben o kadar tuttuğunu da düşünmüyorum) boşa giden 4.000 greft
boşa giden emek zaman
çekilen eziyet (anestezi, ekim süreci)
daha sonra umutla bekleyişin hüsrana dönüşmesi (işin psikolojik boyutu)
fiziksel boyutu da saçın arka kısmı seyrekleşti donör de açıklıklar devam ediyor ve donörden alınacak greft sayısı azaldı(belki de bitti).
ve aylarca yolunmuş tavuk gibi gezmek
daha eklenecek çok şey var...

bu sonuçtan sonra ne yapılabilir diye konuşuldu 9 ay geçmeden müdahale edilemeyeceği belirtildi.
açıkcası ne yapılabilir onun hakkında da birşey diyemiyorum.

Gerçekten hiçbir telafisi yok. Yani dediğiniz gibi okadar sıkıntı ve psikolojik depresyonlarda cabası. Yani ekim merkezide tabiki çıkmayacağını bile bile ekim yapmaz. Bunun ön görüsü olması ancak nerede hata yapıldığını gerçekten bulunmasıyla olabilir. Üst üste bu kadar sıkıntının gelmeside adı her neyse aynı hatanın yapılmasından dolayı diye düşünüyorum. Ben ve forumda hiç konusu olmayan aynı gün ekim yaptırmış arkadaşımda gelişmeyi beklemekteyiz. Evet 4. aydayız ama sıkıntı yaşayan arkadaşlarımızıda görünce işkillenmemek elde değil. Hepimiz için en güzeli olsun dileğiyle, hayırlı ve mutlu yıllar dilerim.

ortega

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok geçmiş olsun ...acini hissediyorum inan..söylenecek çok şey var aslında..benimde masaya oturunca fark ettiğim  yanlış olabileceğini düşündüğüm durumlarda var..benim ekimim olumluda sonuçlansa olumsuzda bunları yazacağım.su an bazı şeyler yazıp bu kliniği savunan insanlarla tartışmak istemiyorum..bende 80. Gundeyim ve bekliyorum tekrardan çok geçmiş olsun

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
iyi seneler.Geçmiş olsun tekrar.iyi bir doktora gidersen manuel alım yaparak düzeltme sağlayabilir.daha önce de yazdım tek seferde yüklü alım çok riskli bir iş! insan psikolojik olarak bir an önce yapayım da bitsin istiyor.Türkiye de bu işi her ekimde başarılı bir şekilde yapan doktor sayısı bir elin parmaklarını maalesef geçmiyor.sitede yeterince vaka örneği var.ekim yapan arkadaşlar doktordan tam emin olamıyorlarsa ekimde 2000 in üzerine çıkmamalarını tavsiye ederim.hem böylece donörde yıpranmamış olur.kalem tekniği yerine slit tekniği ile ekim yapan yerleri de araştır derim.

radres

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam hic bi ekim merkezini veya doktoru savunmak niyetinde degilim ama su sebepten dolayi ekim basarisiz olmus gibi bi aciklama bulunabilen bir ekim var mi? Ya bu olay hala malesef sans isi bünye isi gibi geliyor malesef (tekrar ediyorum birilerini savunmak niyetinde degilim)

wathmon

• Jr. Member
  • **
Hocam hic bi ekim merkezini veya doktoru savunmak niyetinde degilim ama su sebepten dolayi ekim basarisiz olmus gibi bi aciklama bulunabilen bir ekim var mi? Ya bu olay hala malesef sans isi bünye isi gibi geliyor malesef (tekrar ediyorum birilerini savunmak niyetinde degilim)

Tamam da ekilen saç neden çıkar diyorlar. Onu geçtim ekilen saçın %15 gibi fire olabilir diyorlar eyvalllah ona ama %70-80 tutmazsa o saç adamların ekiminde bir yanlışlık vardır. İşlerine gelince saç ekildikten sonra çıkmamazlık yapmaz işlerine gelince bünye kabul etmemiş bilmem ne bu sözüm size değil yanlış anlamayın

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu şanssızlıklar da niyeyse hep Hakan Doğanay'a denk geliyor, mesela Koray hocaya gidenlerin niyeyse şansı tutuyor hep, enteresan.

Facebook Twitter Instagram