Gönderen Konu: 5-6-7 Haziran 2018 Hakan Doğanay'ın Ekibi 4.145 greft + 500 sakal (yaş36)  (Okunma sayısı 44155 defa)

must53

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Var üstad 1-2 ağustos 2bin saç bin sakal diyr takip edebilirsin hafta hafta foto koyacağım inşallah hepimiz için en iyisi olur gerçekten zor bir süreç benim son şansımdı 2.seansı oldum umarım üzülmem

must53

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Yanlış anlaşılmasın kimseyi burada karalamak  değil amacım tam vevkesin yorumları 8.ayda yapabiliriz

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yani arkadaşlarım saydığımız ihtimallerden illaki birisi ya da bazıları olmuş olabilir ama ben şunu anlamıyorum insanlar temiz olsun güzel olsun diye merdiven altı yerlere gitmiyor böyle güven veren biraz da pahalı ekim yapan yerlere gidiyor fakat  3-5bin tllik ekimlerdeki başarıyı görünce nerede hata yaptım diyor olacak iş değil

aynen size katılıyorum. bi de o 3 bin liraya ektiripte karşına geçip dalga geçmeleri yok mu en çokta o koyuyor
sen çok araştırmıştın neden böyle oldu? neden saç çıkmadı? saç ektirmeden önce daha iyiydin? beni dinlemedin benim ektirdiğim yere ektirecektin vs söylemler insanı iyice çileden çıkartıyor

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
aynen size katılıyorum. bi de o 3 bin liraya ektiripte karşına geçip dalga geçmeleri yok mu en çokta o koyuyor
sen çok araştırmıştın neden böyle oldu? neden saç çıkmadı? saç ektirmeden önce daha iyiydin? beni dinlemedin benim ektirdiğim yere ektirecektin vs söylemler insanı iyice çileden çıkartıyor
Çevreden gelen seslere kulak asmayin diyecegimde bende de oyle bir sorun var malesef cok cabuk psikolojim bozuluyor. Yazilarinlarin tamamini okudum. Ekim merkeziyle gorusmediniz mi ? Gorusecek olsaniz ne dersiniz ?  Saclarinizdaki tuylenmeler var ya onlar bi kalinlassa bile en azindan cikti biraz dersiniz. Boyle kalacagini zannetmiyorum. Benimde cok yavas cikisim vardi forumda da arkadaslar sagolsun ayni yorumu yapmislardi zaten ve ekim merkezi 100 kiside 1 kiside olur boyle demisti. Ve prp yaptirmadiysaniz prp yaptirmanizi oneriyorum. Prpnin soyle bir etkisi olabilir. Eger deride gozenekleriniz tikanamis sa gozenekleriniz acilabilir. Ben tamda 140 150 gun arasi prp yaptirdim 2 hafta icinde cikis gozlemledim. Ekim merkezine lutfen gidin ve gerekirse orada yatin prplerinizi bakimlarinizi ilaclarinizi her neyse karsilasinlar. Moralinizi de bozmayin bekleyin sadece saclarinizida kisa kestirmenizi tavsiye ediyorum.

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Prp yi ekim merkez i tavsiye etmedi gereksiz bir uygulama olduğunu faydası olmadığını belirttiler.
Saçlarımı kısaltınca donör çok seyrek duruyor hatta yol yol ayrılıyor kötü bir görüntü var. Ayrıca üst tarafta olan eski saçlarımla kapatmaya çalışıyorum ama nafile. Kısa saç iyice psikolojimi bozuyor. Bir ara 20-25 gün hiç düşünmedim bekledim saça bakmadım ama baktım yine değişen birşey yok. Bu saat itibariyle de mucize olması gerekiyor ekimin beni mutlu etmesi için. Yazdıklarınız ve ilginiz için teşekkür ederim sağolun.

Çevreden gelen seslere kulak asmayin diyecegimde bende de oyle bir sorun var malesef cok cabuk psikolojim bozuluyor. Yazilarinlarin tamamini okudum. Ekim merkeziyle gorusmediniz mi ? Gorusecek olsaniz ne dersiniz ?  Saclarinizdaki tuylenmeler var ya onlar bi kalinlassa bile en azindan cikti biraz dersiniz. Boyle kalacagini zannetmiyorum. Benimde cok yavas cikisim vardi forumda da arkadaslar sagolsun ayni yorumu yapmislardi zaten ve ekim merkezi 100 kiside 1 kiside olur boyle demisti. Ve prp yaptirmadiysaniz prp yaptirmanizi oneriyorum. Prpnin soyle bir etkisi olabilir. Eger deride gozenekleriniz tikanamis sa gozenekleriniz acilabilir. Ben tamda 140 150 gun arasi prp yaptirdim 2 hafta icinde cikis gozlemledim. Ekim merkezine lutfen gidin ve gerekirse orada yatin prplerinizi bakimlarinizi ilaclarinizi her neyse karsilasinlar. Moralinizi de bozmayin bekleyin sadece saclarinizida kisa kestirmenizi tavsiye ediyorum.
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2018, 12:15:00 Gönderen: black06 »

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
dr lorenzo kalem tekniği yapılmış saçlar

http://www.injertocapilar.com/English/Reconstructing_the_front_hair_line.htm
https://vimeopro.com/user23345553/norwood-5-6-7/page/3

site içerisimde video galeriden detaylı videolara ulaşılabilir. Hakan Doğanay kiliniğinde ekim yaptırmış birisi olarak bu ay 3.ayı bitireceğim inşallah. 2gün sonra konumda 3.ayı paylaşacağım. İnşallah hepimiz için istediğimiz gür saçlı bir sonuç olur. ALLAH tan ümidi kesmeyelim.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tekniğin kendisiyle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum ben.

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
dr lorenzo kalem tekniği yapılmış saçlar

http://www.injertocapilar.com/English/Reconstructing_the_front_hair_line.htm
https://vimeopro.com/user23345553/norwood-5-6-7/page/3

site içerisimde video galeriden detaylı videolara ulaşılabilir. Hakan Doğanay kiliniğinde ekim yaptırmış birisi olarak bu ay 3.ayı bitireceğim inşallah. 2gün sonra konumda 3.ayı paylaşacağım. İnşallah hepimiz için istediğimiz gür saçlı bir sonuç olur. ALLAH tan ümidi kesmeyelim.

İnşallah sizin için iyi bir sonuç olur.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
İnşallah sizin için iyi bir sonuç olur.
hepimiz için inşallah iyi olur. Ben sizdede bir atakla sürecin devam edeceğine inanıyorum. Bu kadar greft uçmuş olamaz.

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam size de bunun deri altındaki bazı hastalıklardan; karaciğer, böbrek ya da tiroid gibi şeylerden olmuş olabileceği ihtimali üzerinde durdular mı?

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam size de bunun deri altındaki bazı hastalıklardan; karaciğer, böbrek ya da tiroid gibi şeylerden olmuş olabileceği ihtimali üzerinde durdular mı?

Dediğiniz organlarla ilgili bir sorunum rahatsızlığım yok. Bu süreçte 2 defa kan ve idrar tahlilide yaptırdım karaciğer değerleri alt ast vs herhangi bir anormal bir durum yok. Bu ekim olmadı klinikte buna bir sebep sunamıyor. Varsa da söylenir mi o da muamma? Olan benim donörüme ve saçlarıma oldu.

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Üzücü bir sonuç. Keşke ilk planda öne 2500 greft için anlaşsaydınız ama bu saatten sonra keşkeler saçları geri getirmiyor. Diğer konularda da 5000-6500 greft arası ilk ekiminde ektirenleri görünce ne cesaret diyorum. Tüm eldeki mermileri kullanmak büyük risk, bunu yapanlara şaşıyorum. Olumsuz bir sonuç olduğunda geri dönüş şansıda kalmıyor. Çünkü elde greft kalmıyor. Ekiminiz umarım yüksek greft ektirmeyi düşünenler için ders olur.  Geçmiş olsun.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
kardeşim son durum nedir varmı bir gelişme?

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
kardeşim son durum nedir varmı bir gelişme?

değişen birşey yok yakın zamanda yeni resim atarım  :(

Facebook Twitter Instagram