Gönderen Konu: 5-6-7 Haziran 2018 Hakan Doğanay'ın Ekibi 4.145 greft + 500 sakal (yaş36)  (Okunma sayısı 44185 defa)

ortega

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
bakın bir değerlendirmede bulunmak istiyorum bu ekim neden başarısız bu fotoda greflerin tutmadığı belli orta kısım çok boş .ayrıca ön çizgideki yarıklar son derece yoğun aralardaki adaları net görüyoruz .haliyle zaten başta olmadığını görebilirsiniz bura da hayalci arkadaşlara söylemekte fayda var önce şu kabuklu ve kabuk dökümü sonrası resimleri iyi incelesinler ..ona göre yorum yapsınlar bazı durumlar baştan görünebilir..yani dhi ekimlerinde kanal açılmadığı için bu görüntü olmamalı
dosttum yanlış anlama nasıl anladın bu resimle greftlerin tutmadığını..birde benim resimlere bakalim tutmuş mu tutmamismi 😊yarık konusu ise çoğu kişide olabilir bence ..ve tek gerçek hayat devam ediyor..

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Black06 hocam, kafan kaşınıyor mu peki, yoğun kaşıntılar var mı? Süreç belki çok ağır işliyordur.

Geçen ay yoğun bi şekilde kaşıntı oldu ama değişen bir şey olmadı

Şu ara donör de biraz daha fazla olmakla kaşıntı var öyle çok değil ağrı yok.ama yine değişen birşey olacağını sanmıyorum.
Yani ters giden birşeyler var ki bu saç çıkmadı. Ekerken bir yanlışlık olmuş mudur o da eken arkadaşların vicdanında kaldı. Ekim sonrası elimden geldiği kadar dikkat ettim. Yıkamaydı bakımdı takviyeydi korumaydı. Paylaşımlarım sürekli devam edecek. Bu paylaşım ektirecek insanlarada örnek olsun. Seçim ve tercih konusunda daha iyi kararlar versinler. Sabrın sonlarındayım. Bu işin sonucu bu olmamalıydı. Çok ta yorum yapmak istemiyorum. Teşekkürler

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçen ay yoğun bi şekilde kaşıntı oldu ama değişen bir şey olmadı

Şu ara donör de biraz daha fazla olmakla kaşıntı var öyle çok değil ağrı yok.ama yine değişen birşey olacağını sanmıyorum.
Yani ters giden birşeyler var ki bu saç çıkmadı. Ekerken bir yanlışlık olmuş mudur o da eken arkadaşların vicdanında kaldı. Ekim sonrası elimden geldiği kadar dikkat ettim. Yıkamaydı bakımdı takviyeydi korumaydı. Paylaşımlarım sürekli devam edecek. Bu paylaşım ektirecek insanlarada örnek olsun. Seçim ve tercih konusunda daha iyi kararlar versinler. Sabrın sonlarındayım. Bu işin sonucu bu olmamalıydı. Çok ta yorum yapmak istemiyorum. Teşekkürler
Bir saç ekimi mağduru olarak, seni çok iyi anlıyorum abicim. Fazla bunalttıysak affola, umarım her şey istediğin gibi olur.

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Black hocam yazdıklarınizdan psikolojinizi tahmin edebiliyorum. Çok üzgünüm ama karamsar olmayın belki de 6 aydan sonra bir atak yapar saçlarınız. Sac dökülmesi çok büyük dilemma. Insan neye karar vereceğini bilemiyor. Insan psikolojisi, toplumsal duyarlılığın azlığı isin içine girince her birimiz depresif bir ruh haline burunuyoruz maalesef. Ama umutlu olmalı insan benim gördüğüm en kötü bir ekim şansınız daha var en azından düzeltilebilir bazı yerler. Ama dönor konusunu çözemedim Hakan Hocayi ve ekibini beğenmemekle birlikte dönor alımında sorun yaşadığı kimseyi görmemiştim forumda. Saçlarınız fotoğraflardan kaliteli duruyor. Umud ediyorum saç diye derdiniz kalmaz birkaç ay sonra.

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bir saç ekimi mağduru olarak, seni çok iyi anlıyorum abicim. Fazla bunalttıysak affola, umarım her şey istediğin gibi olur.

Bunaltmak değil Estağfirullah
Elimden geldiği kadar yazıyorum
Bazen belki psikolojik olarak forumdan uzak kalıyorum
6. Aya yaklaştım kliniğinde beklediği zamana
Sabır sabır Umut Ümit pekte birşey kalmadı
Bu forumu takip edip karar sürecinde olanlar var
Ben karar verdim yanlış tercihte bulunmuş olabilirim.
Başkaları bunu yapmasın önlerini görsünler
Sonuç ortada...
Bu sayfanın Paylaşımımın ilk cümlesi foruma olan borcum bu süreci paylaşacağım dedim
Devam da ediyorum
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun varsa süreciniz sizin sayfanıza da bakacağım.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun kardeş her şeyde bir hayir vardır inş senin için hayir olur

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Eyvallah abicim sen süreci paylaştın ve durumu gördük. Bir çok forumda araştırmalarım oldu gece boyu doktorların başarı oranlarını kurcaladım. Hakan doğanayın sonuç ortalaması gerçekten çok düşük. Randevu almıştım iptal ettim, senin gibi sürecini paylaşan abilerim ve forum sayesinde. Özelden mesaj atanlarda oluyor, süreci paylaşmayıp hiç memnun kalmayan birçok insan var.
Geçmiş olsun abi.
Hakan Doğanay'ı ben de takip ediyordum, son ekimleriyle çok güvenilirliğini yitirdi bence. Net hatırladığım 3-4 ekimi var başarısız.

jemjemx

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bende onu düşünüyordum..Sanırım beklemeye almak gerekiyor... Geçmiş olsun .. Umarım istediğiniz gibi olur...
// Kullandığım Takviyeler //

*Viviscal Tablet
*Propecia 1mg
*Olimp Multi Vitamin
*Omega-3 ve Kolajen Peptit

// Asmed Dr. Koray ERDOĞAN-Saç Ekim Sürecim //
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14840.0

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Herşey de hayır vardır doğru
Benim sonucum sizin için hayırlısını iyisini getirir inşallah
Ben ekime gitmeden önce bu kadar çok sonucu olmuş olsaydı tercihim farklı olurdu.
Bide reklamı iyi yapılıyor  7-8 ay öncesi foruma baksan ekim yaptırdığım yer Türkiye de ilk 5 te dersin. Şimdi nerededir bilemem ama benim gözümde kesinlikle değil. Artık kliniğin sonuçla ilgili yaklaşımına bakacağım. 
Geçmiş olsun dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun

Bende onu düşünüyordum..Sanırım beklemeye almak gerekiyor... Geçmiş olsun .. Umarım istediğiniz gibi olur...
Hakan Doğanay'ı ben de takip ediyordum, son ekimleriyle çok güvenilirliğini yitirdi bence. Net hatırladığım 3-4 ekimi var başarısız.
Geçmiş olsun kardeş her şeyde bir hayir vardır inş senin için hayir olur
Eyvallah abicim sen süreci paylaştın ve durumu gördük. Bir çok forumda araştırmalarım oldu gece boyu doktorların başarı oranlarını kurcaladım. Hakan doğanayın sonuç ortalaması gerçekten çok düşük. Randevu almıştım iptal ettim, senin gibi sürecini paylaşan abilerim ve forum sayesinde. Özelden mesaj atanlarda oluyor, süreci paylaşmayıp hiç memnun kalmayan birçok insan var.
Geçmiş olsun abi.

must53

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Üstad biz de hocanın ekibine ekim yaptırdık arkadaşımla ağustos başında şu an ikimizde de hiç-bir ilerleme yok

iğmay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
 Bu kadar vaka rastlantı mı ? alımda
 problem olabilir

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yani bu da mantıklı
Bunu hiç düşünmemiştim
Ya alımda ya ekimde problem oldu.
Alım yaparken köklere zarar verilmiş olunabilir

Bu kadar vaka rastlantı mı ? alımda
 problem olabilir

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Üstad biz de hocanın ekibine ekim yaptırdık arkadaşımla ağustos başında şu an ikimizde de hiç-bir ilerleme yok

Aramızda 2 ay var sizin yavaş yavaş çıkışların başlaması lazım. Dhi kalem yönteminde 4. Ay çok önemli.
Ben bu işten hiç bir şey anlamadım.
Yani bu ekip ve Hakan hoca bu kadar kötü sonucun altından nasıl kalkacaklar soru işareti?

iğmay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Donör alandaki hasarın az olabilmesi adına küçük punç  kullanılması greftlere  zarar veriyodur belkide
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2018, 18:12:13 Gönderen: iğmay »

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Mevcut konunuz var mı? Ekim resimleri duruyor mu? Paylaşmanızı bekliyorum.

Facebook Twitter Instagram