Gönderen Konu: 5-6-7 Haziran 2018 Hakan Doğanay'ın Ekibi 4.145 greft + 500 sakal (yaş36)  (Okunma sayısı 44197 defa)

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sagol... Hakan Doganay in ekibinde bu isler pek olmuyor gibi... ama kendisinde oluyor gibi? Ne diyorsunuz??

Son zamanlarda çok olumlu dönüş yok gibi. Hakan Hocanın bunu mercek altına alması lazım. Sadece ekibi değil, Hakan Hocaya ektirenlerdede olumlu dönüş alan yok son konularda.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Son zamanlarda çok olumlu dönüş yok gibi. Hakan Hocanın bunu mercek altına alması lazım. Sadece ekibi değil, Hakan Hocaya ektirenlerdede olumlu dönüş alan yok son konularda.

Hakan Hocaya direk ektirip sorunlu olan ekim hatirlayamadim... yardim edin benim hafizaya :)

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
+1

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hakan Hocaya direk ektirip sorunlu olan ekim hatirlayamadim... yardim edin benim hafizaya :)

Dostum sana zahmet ara butonuna tıklayıp hakan doğanay yaz çıkıyor zaten. Yani bende sürekli takipteyim ama durum iç açıcı değil.

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
6 aya 10 gün kaldı 171 gün
Ve durum ortada yorum yapmayacağım
Çevrem yeterlice olumsuz yorumu yapıyor
Sizde eksik etmeyin
Teşekkürler
Ayrıca donörüm de toparlamadı
Bazı yerler harita gibi ayrılıyor ve çok seyrek şu an saç hafif uzun ama kısa iken hiç hoş bir görüntü ekim alanında olduğu gibi donörde de yok.ayrıca verteks te açık kapanmadı

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
6 aya 10 gün kaldı 171 gün
Ve durum ortada yorum yapmayacağım
Çevrem yeterlice olumsuz yorumu yapıyor
Sizde eksik etmeyin
Teşekkürler
Ayrıca donörüm de toparlamadı
Bazı yerler harita gibi ayrılıyor ve çok seyrek şu an saç hafif uzun ama kısa iken hiç hoş bir görüntü ekim alanında olduğu gibi donörde de yok.ayrıca verteks te açık kapanmadı

Black hocam yazdıklarınizdan psikolojinizi tahmin edebiliyorum. Çok üzgünüm ama karamsar olmayın belki de 6 aydan sonra bir atak yapar saçlarınız. Sac dökülmesi çok büyük dilemma. Insan neye karar vereceğini bilemiyor. Insan psikolojisi, toplumsal duyarlılığın azlığı isin içine girince her birimiz depresif bir ruh haline burunuyoruz maalesef. Ama umutlu olmalı insan benim gördüğüm en kötü bir ekim şansınız daha var en azından düzeltilebilir bazı yerler. Ama dönor konusunu çözemedim Hakan Hocayi ve ekibini beğenmemekle birlikte dönor alımında sorun yaşadığı kimseyi görmemiştim forumda. Saçlarınız fotoğraflardan kaliteli duruyor. Umud ediyorum saç diye derdiniz kalmaz birkaç ay sonra.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Paylaşımı eksik etmediğin için cidden tebrik ediyorum, süreç olumsuz devam ediyor. 149. gün resmi ile güncel resim arasında bir fark yok. Umarım süreç ağır işliyordur ve saçlarına kavuşursun. 1 Aya belli olur her şey.

teyfik baysan

• Yeni üye
  • *
dhi ekimleri genelde erken sonuç verir 6 ay da hiç bir fark yok bu arkadaşın ekimi çok başarısız ..abi bu işler ekiple falan olacak işler değil .şu güzelim donörleri neden heba ediyorsunuz ..çok geçmiş olsun kardeşim..hatta şunu da eklemeliyim vertex daha da açılmış gibi ekim sonrasında.ve yaklaşık 5000 greft 6 ay sonuç kesinlikle bu olmamalı cidden üzücü, donörünüz de yıpranmış ama yanlarla beraber bir şansınız daha var para iadesi yapacaklarını düşünüyorum .hakan hoca ve ekibini beğenmesem de doktorluğu kişiliğine laf yok

teyfik baysan

• Yeni üye
  • *
bu cildin kurumasında olur gerilmesinden olabilir fakat ön çizgi arkasının tutmadığı görünüyor, ayrıca dhi yöntemde bu tarz ayrılmalar beklenmez. kanal açıldığında bu tarz yarıklar cilt yapısına göre doğal durumdur..

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
bakın bir değerlendirmede bulunmak istiyorum bu ekim neden başarısız bu fotoda greflerin tutmadığı belli orta kısım çok boş .ayrıca ön çizgideki yarıklar son derece yoğun aralardaki adaları net görüyoruz .haliyle zaten başta olmadığını görebilirsiniz bura da hayalci arkadaşlara söylemekte fayda var önce şu kabuklu ve kabuk dökümü sonrası resimleri iyi incelesinler ..ona göre yorum yapsınlar bazı durumlar baştan görünebilir..yani dhi ekimlerinde kanal açılmadığı için bu görüntü olmamalı
o yarıkların kralı bendede vardı onla alakası yok bendede cıkmazdı

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Black06 hocam, kafan kaşınıyor mu peki, yoğun kaşıntılar var mı? Süreç belki çok ağır işliyordur.

ortega

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Black06 hocam, kafan kaşınıyor mu peki, yoğun kaşıntılar var mı? Süreç belki çok ağır işliyordur.
bende aynı şeyi merak ediyorum..biraz kaşıntı  yada hafif deride karıncalanma hafif ağrı falan var mi

Facebook Twitter Instagram