Gönderen Konu: 5-6-7 Haziran 2018 Hakan Doğanay'ın Ekibi 4.145 greft + 500 sakal (yaş36)  (Okunma sayısı 44199 defa)

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Black06.... Hakan Doganay ne diyor sacinizin suanki durumuna? Degerlendirmesini merak ettim... thanx

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Black06.... Hakan Doganay ne diyor sacinizin suanki durumuna? Degerlendirmesini merak ettim... thanx

hakan doğanay ile görüşmedim. asistanı ile görüştüm 6.ay da resim istedi. sonrası 8.ayda sonuç ile ilgili görüşebileceğimizi belirtti.
şu an beklemedeyim hocayla görüşsem de şu aşamada onun da bekle demekten başka bir şey diyeceğini sanmıyorum.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
1 yıl dolmadan bir çözüm yada açıklama yapmak istemeyecekler anlaşılan :(
İnşallah birden bir atakla tüm çıkış tamamlanır herkes rahatlar.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç gerçekten ağır gidiyor, aldığınız takviye veya kullandığınız ilaçlar neler abi? Yazdıysanız görmedim de.

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç gerçekten ağır gidiyor, aldığınız takviye veya kullandığınız ilaçlar neler abi? Yazdıysanız görmedim de.

elimden geldiğince bakımdı yıkamaydı vitamindi masajdı ilaçtı saçlarıma özeni gösterdim. güneşe çıkmadım güneşten korudum  3-4 ay xpecia düzenli içtim diğer vitaminleri (b12-d3-çinko-multivitamin) aldım biotin 5.000mg devamlı kullanmaya devam ediyorum. proscar içmedim. minoxil sıktım haftada 1-2 defa 2 fıs [/size]hakan hocanın asistanı ayşegül hanım bırak sonucu etkilemesin gerçek sonucu görelim dedi minoxili bıraktım.

Serkan43

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bir arkadasım benim 10.ay da saçlarım çıktı demisti.Umudu yitirmemek lazım hocam

ortega

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

elimden geldiğince bakımdı yıkamaydı vitamindi masajdı ilaçtı saçlarıma özeni gösterdim. güneşe çıkmadım güneşten korudum  3-4 ay xpecia düzenli içtim diğer vitaminleri (b12-d3-çinko-multivitamin) aldım biotin 5.000mg devamlı kullanmaya devam ediyorum. proscar içmedim. minoxil sıktım haftada 1-2 defa 2 fıs [/size]hakan hocanın asistanı ayşegül hanım bırak sonucu etkilemesin gerçek sonucu görelim dedi minoxili bıraktım.

kardeşim sana tavsiyem artık ilaç ada vitamin almayı bırak, olacağı varsa olurdu zaten , böbreklere yazık daha fazla kullanma derim

ortega

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bir arkadasım benim 10.ay da saçlarım çıktı demisti.Umudu yitirmemek lazım hocam
arkadasinizin konusu var mı görmek isterdim doğrusu,

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
black06.... suan 4 ay olmus..... bence erken yorum yapmaya..... sonucta daha 8 ay var.... kisinin bünyesi vs vs etkenlerde etkili....
Hakan Doganay benimde adaylarim listesinde... onun icin senin ekimi mercekle takip ediyom?
Arkadaslar.... forumda Hakan Doganay in kendisinin veya ekibinin ekipde cikmadigi sac ekimi var mi? Link var mi? Bisi kacirmak istemiyom.... Sagolun...

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
black06.... suan 4 ay olmus..... bence erken yorum yapmaya..... sonucta daha 8 ay var.... kisinin bünyesi vs vs etkenlerde etkili....
Hakan Doganay benimde adaylarim listesinde... onun icin senin ekimi mercekle takip ediyom?
Arkadaslar.... forumda Hakan Doganay in kendisinin veya ekibinin ekipde cikmadigi sac ekimi var mi? Link var mi? Bisi kacirmak istemiyom.... Sagolun...
5 ay olmuş.

ortega

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
6.aya girmiş  :'(

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kara Ankarali.... canini sikma... sorun yapma... insAllah iyi olur... atagi beklemekten baska caremiz yok....

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
bugünlerde resim paylaşacağım ama merak edenler için şunu söyleyebilirim değişen birşey yok
forumda da benim ektirdiğim yere ektiripte  bir kişi hariç ekim sonucu aman aman harika olan yok
bu kadar emeğe yazık

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=5095.0

burdan sonuçlara bakabilirsiniz

Facebook Twitter Instagram